مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

با این بودجه که صدای 7.1 داشته باشه logitech g430 میشه خرید که برای بازی کاربرد داره و نمیتونید بیرون از خانه استفاده کنید...صدای 7.1 کاناله هدفون برای موزیک مناسب نیست مخصوصا اگر برای بازی باشه...ولی برای بازی و فیلم مناسب هستش....اپتیکال دیجیتال نوع درگاه صدای دیجیتال که بطور مثال از پشت سینما خانگی به tv هایی که جای اپتیکال داره وصل میشه و سیم اون معمولا از جنس فیبر نوری هست ولی از نظر کیفیت صدا تفاوت زیادی با hdmi ندارد
7.1 پس بیخیال شدیم
میخواستم بعضی وقت ها هم به ps3 وصل کنم
خواستم ببینم هدفونی هست اپتیکال بشه وصل کرد یا نه همین :D
موندم چی بگیرم حالا

7.1 پس بیخیال شدیم
میخواستم بعضی وقت ها هم به ps3 وصل کنم
خواستم ببینم هدفونی هست اپتیکال بشه وصل کرد یا نه همین :D
موندم چی بگیرم حالا
دوست عزیز هدفون اپتیکال نداریم یا من ندیدم.....اگر میخوای به ps3 وصل کنی یدونه هدفون مخصوصش رو بگیر تمام اگر میخای ترکیبی با usb بگیری فقط از میکرو فون میتونی برای ps استفاده کنی.....شما خود بشین فکر کن ببین چی میخوای از هدفون

دوست عزیز هدفون اپتیکال نداریم یا من ندیدم.....اگر میخوای به ps3 وصل کنی یدونه هدفون مخصوصش رو بگیر تمام اگر میخای ترکیبی با usb بگیری فقط از میکرو فون میتونی برای ps استفاده کنی.....شما خود بشین فکر کن ببین چی میخوای از هدفون

بیشتر اهنگ میخوام یعنی بیشتر کاربردم جک 3.5 هستش گفتم شاید باشه هدفونیم که به ps3 وصل شه هم جک3.5
ممنون مرسی

بیشتر اهنگ میخوام یعنی بیشتر کاربردم جک 3.5 هستش گفتم شاید باشه هدفونیم که به ps3 وصل شه هم جک3.5
ممنون مرسی

دوست عزیز با این بودجه sennheiser hd 419 مناسب و منطقی هست اگر رو فیلیپس اصرار دارید من چند تا مدل معرفی کنم

دوست عزیز با این بودجه sennheiser hd 419 مناسب و منطقی هست اگر رو فیلیپس اصرار دارید من چند تا مدل معرفی کنم

ممنون میشم چنتا هم از فلیپس معرفی کنید بخاطر تینکه قیمت حیلی پایینتر میتونم تهیه کنم
راستی razer چطوره ؟بعضی ها خیلی خوب ازش تعریف کردن میدونم بیشتر برای گیم میزنه

ممنون میشم چنتا هم از فلیپس معرفی کنید بخاطر تینکه قیمت حیلی پایینتر میتونم تهیه کنم
راستی razer چطوره ؟بعضی ها خیلی خوب ازش تعریف کردن میدونم بیشتر برای گیم میزنه

دوست عزیز ریزر بیشتر برای بازی هستش دو یا سه مدل هم هستش که برای موزیک بد نیست...............از فیلیپس shl 9560..........shl 9700/10

سلام
من یک کراکن 7.1 خریدم ولی به نظرم اشتباه کردم

مشکل اصلیش اینه که usb هستش و چون فکر میکنم 7.1 واقعی نیست و با نرم افزار کردنش 7.1
من یک ساند کارد از استیل سیریز هم دارم که اون هم کار 7.1 رو انجام میده
نظر دوستان کلا راجعبه کراکن چیه ؟
ولی خیلی قوی هست بیسش

سلام
من یک کراکن 7.1 خریدم ولی به نظرم اشتباه کردم

مشکل اصلیش اینه که usb هستش و چون فکر میکنم 7.1 واقعی نیست و با نرم افزار کردنش 7.1
من یک ساند کارد از استیل سیریز هم دارم که اون هم کار 7.1 رو انجام میده
نظر دوستان کلا راجعبه کراکن چیه ؟
ولی خیلی قوی هست بیسش
دوست من اشتباه نکردی از کراکن لذت میبری بهترین انتخاب تو رنج خودش...هم بازی هم فیلم با کیفیت خوب صدای 7.1 کاناله ... تا حدی که من میدونم بیشترهدفونا شبیه ساز و درایو های اون ها بهینه هستش برای 7.1 کاناله ....کارت صدای استیل هم خوبه ولی مدل دقیق رو بگو تا بیشتر کمک کنم

من چند سال پیش یک عدد steel sound 5h خریدم
اولین سری که اومد و هنوز اسمه کمپانی steel sieres نشده بود

یک مشکله دیگه هم که با ریزر دارم نرم افزارش که اسمش synapse 2.0 هستش هدفون رو نمیشناسه چند سری هم ایمیل زدم به ریزر و گفتن دوباره نصب کن منم چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی جواب نمیده

سلام به همگی
دوستان تو قیمت های 100 ت یه هدفون In-Ear سیمی خوب معرفی کنید که کیفیت صدا و بیس تمیزی داشته باشه فقط برای موزیک میخوام
به دستگاه های سونی و کریتیو میخوام وصلش کنم
ممنون میشم یه مارکی معرفی کنید که با این مارک دستگاه ها سازگاری خوبی داشته باشه از نظر صدا
پیشاپیش تشکر از دوستی که یه مدل مشتی معرفی کنه
اگر مدلی معرفی کنید که از نظر راحتی هم دور گوش دسته داشته باشه قرار بگیره عالی میشه:x

ویرایش(نظرتون راجب این مدل ها)
Philips SHS8100 این مدل رو هم تو سایتهای خارجی هم ایرانی خیلی تعریفشو کردن!
Philips SHQ4200
Philips SHE6000

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
دوستان تو قیمت های 100 ت یه هدفون In-Ear سیمی خوب معرفی کنید که کیفیت صدا و بیس تمیزی داشته باشه فقط برای موزیک میخوام
به دستگاه های سونی و کریتیو میخوام وصلش کنم
ممنون میشم یه مارکی معرفی کنید که با این مارک دستگاه ها سازگاری خوبی داشته باشه از نظر صدا
پیشاپیش تشکر از دوستی که یه مدل مشتی معرفی کنه
اگر مدلی معرفی کنید که از نظر راحتی هم دور گوش دسته داشته باشه قرار بگیره عالی میشه:x

ویرایش(نظرتون راجب این مدل ها)
Philips SHS8100 این مدل رو هم تو سایتهای خارجی هم ایرانی خیلی تعریفشو کردن!
Philips SHQ4200
Philips SHE6000

دوست من نهایت بودجه....و این که in ear یا earhook می خواهید

دوست من نهایت بودجه....و این که in ear یا earhook می خواهید
نهایت پولی که میخوام هزینه کنم 100-120 ت
هدفونی میخوام کیفیت صدای واضح و بیس تمیزی داشته باشه و Earhook و ضد آب باشه که برای ورزش هم مناسب باشه (براحتی بشه تو طهران پیداش کرد)
با دستگاه های کریتیو و سونی هم از نظر کیفیت صدا سازگار باشه
***به هیچ وجه از این پشت گردنی دارها نباشه***
نظرتون راجب این مدل
[h=1]Philips SHQ3200[/h]

آخرین ویرایش:
با سلام...
دوستان من میخوام یه هدست گیم بگیرم،اول خواستم مدل الکترا از ریزر رو بگیرم ولی بعضی از دوستام گفت کراکن 7.1 بگیر حالا چند تا سوال...
1-تفاوت صدای این دوتا مدل چقدره؟
2-آیا هدفونی بهتر از کراکن 7.1 توی این رنج قیمت برای گیم هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or