emeliano2004
کاربر سایت
بله ، فقط به مدل Elite می خوره . شایدم با مدل معمولی کار کنه ! ولی احتمالا کار نمی کنهچرا جعبه کاملا آبیه! این برنامه ها مطمئنید به مدل معمولی میخوره؟ فقط برای پلاس نباشه دوست عزیز؟

بله ، فقط به مدل Elite می خوره . شایدم با مدل معمولی کار کنه ! ولی احتمالا کار نمی کنهچرا جعبه کاملا آبیه! این برنامه ها مطمئنید به مدل معمولی میخوره؟ فقط برای پلاس نباشه دوست عزیز؟

دوست من هدفون های خوبی هستش و به pc و گوشی وصل میشوددوستان این headset wireless های سونی مخصوص Ps چطوریاس ؟ تو pc و گوشی هم جواب میده ؟
خیلی تعریف کیفیتش رو شنیدم ...
دوست عزیز CX175 تو رنج 140 تا 150 هست...نهایت بودجه رو مشخص کنید تا بهتر راهنمایی کنمدوستان هدفون تو گوشی (In-Ear) تو رنج قیمت 100ت چیزی خوبی پیدا میشه ؟
CX175 چند هست ؟
دوست عزیز CX175 تو رنج 140 تا 150 هست...نهایت بودجه رو مشخص کنید تا بهتر راهنمایی کنم
میخوام یه هدفون بخرم
اما قبلش یه سوال داشتم فرق هدست با هدفون چیه؟
دوست عزیز اولین مدل sony mdr ex 100 صدای خوب..فوکوس روی رنج پائین و مید..رنج های تمیز....و صدایی با جزئیات کامل و بیسی طبیعی دارد........هدفون بعدی yamaha eph 30 که صدای شفاف ...بیسی غنی و یه قول یاما ها صدای افسانه ای داردگفتم که 100ت !![]()
من آیفون 5s دارم برای گوش دان فرمت flace چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید فقط in ear نباشه
ممنون
میخوام یه هدفون بخرم
اما قبلش یه سوال داشتم فرق هدست با هدفون چیه؟
نهایت 200 تا 250من آیفون 5s دارم برای گوش دان فرمت flace چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید فقط in ear نباشه
ممنون
خودم یه حدسایی میزدم اما مطمئن نبودم!:dفرق دم دستیش اینه که هدست میتونی باهاش مکالمه تو موبتی داشته باشی و میکروفون داره اما هدفون برای گوش دادن هست
از تک شما که hardcore gamer هست تعجب میکنم اینو نمیدونی :d
:dدوست عزیز هدفون sony mdr xb500 ...sennheiser 419 هستشنهایت 200 تا 250
دوست عزیز این هدفون عالی هستش و به اسمارت فون ...pc و ps4 متصل میشود ولی فعلا قیمت غیر عادی دارد...بیسی عالی.صدای 7.1.میکروفون مخفی با کیفیت از نقاط قوت این هدفون هستخودم یه حدسایی میزدم اما مطمئن نبودم!:d
هاردکور به این نیست که بدونی هدست چیه به اینکه چجوری بازی میکنی:d
- - -ویرایش - - -
PlayStation[SUP]®[/SUP] Gold Wireless Headset ......................
این هدست از نظر کیفیت صدا چطوره؟ بی سیمه؟
این 2 مدل که معرفی کردید از کجا میتونم اورجینالش رو گیر بیارم ؟
فکر نمی کنم جزو گارانتی نامداران باشه که برم نمایندگیهاش