مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

با سلام خدمت دوستان
هدست مناسب واسه گیمینگ و موسیقی ، کیفیت و تفکیک صدا و باس واسم مهمه و درصورت امکان چند کاناله باشه
ترجیحا مولتی پلتفرم باشه که بشه مثلا با جک و یا USB ازش استفاده کرد
و اگه وایرلس باشه بشه با سیم(هم جک و هم USB ) از استفاده کرد - این مورد Astro A50 رو پیدا کردم که قیمتش خیلی بالاس (300$)
بودجه هم 300-350
خودم فقط تونسم Logitech G430 رو پیدا کنم ، که دوتا مشکل داره : نویز کنسلینگ وقتی از USB استفاده میشه خیلی صداها رو حذف می کنه و بلندی صداش 90db هست که به نظر پایین میاد
پیشنهادتون چیه و اینکه وایرلس رو توصیه می کنید یا نه ؟
ممنون

دوست من با بودجه در نظر گرفته شده و خواسته های شما razer kraken 7.1 مناسب شما هستش ...فقط usb هستش....اگر در اینده می خواهید به کنسول وصل کنید wireless تهیه کنید

آخرین ویرایش:
دوست من با بودجه در نظر گرفته شده و خواسته های شما razer kraken 7.1 مناسب شما هستش ...فقط usb هستش....اگر در اینده می خواهید به کنسول وصل کنید wireless تهیه کنید
ممنون بابت جواب
razer kraken 7.1 مشکلش اینکه که درحالت آنالوگ نمیشه ازش استفاده کرد، ولی از لحاظ کیفیت تایید شده است.
Logitech G430 رو پسندیدم اما نمی دونم 90db بلندی صداش چقدر میشه ، در مقایسه با هدست های دیگه چقدر پایینه ؟
حداقل بشه به موبایل وصلش کرد
بین این مدل ها کدوم یکی بهتره ؟
Logitech G430 , Razer Kraken 7.1, SteelSeries Siberia V2 , plantronics gamecom 780
هدست های Corsair توی ایران پیدا میشه ؟ هدست های بازی sennheiser رو پیشنهاد می کنید ؟
و آخرین سوال ، آداپتور توی Virtual 7.1 مهمه یا نرم افزار شبیه ساز ؟ یعنی میشه یه هدست استریو گرفت و با نرم افزار 7.1 کردش ؟
کلا گیج شدم از بس تنوع هست
ممنون بابت وقتی که می ذارید

ممنون بابت جواب
razer kraken 7.1 مشکلش اینکه که درحالت آنالوگ نمیشه ازش استفاده کرد، ولی از لحاظ کیفیت تایید شده است.
Logitech G430 رو پسندیدم اما نمی دونم 90db بلندی صداش چقدر میشه ، در مقایسه با هدست های دیگه چقدر پایینه ؟
حداقل بشه به موبایل وصلش کرد
بین این مدل ها کدوم یکی بهتره ؟
Logitech G430 , Razer Kraken 7.1, SteelSeries Siberia V2 , plantronics gamecom 780
هدست های Corsair توی ایران پیدا میشه ؟ هدست های بازی sennheiser رو پیشنهاد می کنید ؟
و آخرین سوال ، آداپتور توی Virtual 7.1 مهمه یا نرم افزار شبیه ساز ؟ یعنی میشه یه هدست استریو گرفت و با نرم افزار 7.1 کردش ؟
کلا گیج شدم از بس تنوع هست
ممنون بابت وقتی که می ذارید
دوست من کلا razer kraken 7.1...steelseries siberia v2....sennheiser pc333 عالی هستش واین انتخاب و خواسته های شماست که هدفون مورد نظر شما رو معلوم میکنه....و این که نرم افزاری هدفون استریو به 7.1 تبدیل نمیشه...یک خورده تفکر و این که چه میخواهید شما را از سردرگمی درمیاورد....در ضمن اگر میخواهید هدفون وایرلس که به pc .اسمارتفون و کنسول وصل شود معرفی کنم

- - -ویرایش - - -

اقا یکی هم مارو راهنمایی کنه.خسته شدم از بس گشتم دنبال هدست دالبی با قیمت مناسب و کیفیت خوب.:d

دوست عزیز من که معرفی کردم....مشکلش چی هست

آخرین ویرایش:
دوست من کلا razer kraken 7.1...steelseries siberia v2....sennheiser pc333 عالی هستش واین انتخاب و خواسته های شماست که هدفون مورد نظر شما رو معلوم میکنه....و این که نرم افزاری هدفون استریو به 7.1 تبدیل نمیشه...یک خورده تفکر و این که چه میخواهید شما را از سردرگمی درمیاورد....در ضمن اگر میخواهید هدفون وایرلس که به pc .اسمارتفون و کنسول وصل شود معرفی کنم
اگه معرفی کنید ممنون میشم ، ولی بلوتوث نباشه، چون تاخییرش واسه بازی مناسب نیس
میشه هدست استریو رو با یک آداپتور 7.1 تبدیل کرد ، ولی آیا این کار معقوله ؟ چون مثلا خود Logitech G430 همین کار رو کرده ، بدون آداپتور یه هدست استریو میشه
90db به نظر شما واسه بلندی صدای هدست کمه ؟
ممنون :)

اگه معرفی کنید ممنون میشم ، ولی بلوتوث نباشه، چون تاخییرش واسه بازی مناسب نیس
میشه هدست استریو رو با یک آداپتور 7.1 تبدیل کرد ، ولی آیا این کار معقوله ؟ چون مثلا خود Logitech G430 همین کار رو کرده ، بدون آداپتور یه هدست استریو میشه
90db به نظر شما واسه بلندی صدای هدست کمه ؟
ممنون :)
PlayStation[SUP]®[/SUP] Gold Wireless Headset ..........................دوست من نرم افزاری صدای قابل قبولی ندارد.....این هدفون که معرفی کردم 7.1 کاناله هم هستش

PlayStation[SUP]®[/SUP] Gold Wireless Headset ..........................دوست من نرم افزاری صدای قابل قبولی ندارد.....این هدفون که معرفی کردم 7.1 کاناله هم هستش
امروز رفتم قیمتش کردم ، 650 هزار تومن هدست 100$ رو می دادن !!! شاید چون تازه وارد شده اینطوریه
نظرتون راجع به PULSE wireless stereo headset - Elite Edition چیه ؟ 150$ که قیمت ایرانش 450 تومنه ، کیفیت و امکاناتش از Gold بهتره
این سوالمو جواب بدین ممنون میشم: یه هدست استریو خوب تهیه کنم با یه کارت صدای 7.1 USB ؟
بودجه هم تا 500 افزایش دادم
فقط می خوام چیزی بخرم که بعدا پشیمون نشم که اینقد هزینش کردم ، روی کیفیت صدا خیلی حساس هستم
ممنون از این که وقت میذارید
:)

سلام یه لاجیتک 930 دسته دوم هست که میکروفونش هم خرابه میده 300 تومن.
اینو بخرم یا ریزر کراکن؟ که همین حدود 350 تومن هستش.باتشکر

دوست عزیز لاجیتک خیلی هدفون عالی هستش نقاط قوت زیادی دارد....هم رنج خوب صدا.کیفیت صدای عالی..وایرلس عالی با رنج قابل قبول....اگر خواستید بگیرید حتما انواع تست ها را انجام دهید و به شرط سالم بودن بخرید

سلام این هدست چطوره واسه PS4 ؟ pulse elite گرونه . اینو میشه جایگزینش کرد ؟
Wireless Stereo Headset PlayStation 3

دوستان من همینو چند روز پیش دسته دو در حد نو گرفتم 180 تومن!! ولی bass خیلی بالاست و اذیت میکنه! دوستانی که اینو تست کردن در کل به همین صورته یا هدست من مشکل داره! و اینکه رو ps3 برنامه نیست که بشه اکولایزر رو تغییر داد؟
دوستان من همینو چند روز پیش دسته دو در حد نو گرفتم 180 تومن!! ولی bass خیلی بالاست و اذیت میکنه! دوستانی که اینو تست کردن در کل به همین صورته یا هدست من مشکل داره! و اینکه رو ps3 برنامه نیست که بشه اکولایزر رو تغییر داد؟
خوب خریدی ، من 500 گرفتم . البته نو
روی گوشی سمت راست تنظیم Bass Impact هست می تونید کمش کنید . و همینطور دکمه Mode که اون هم روی گوشی سمت راست هست و با توجه به اون Bass رو تنظیم می کنه . در حالت Music مناسبه
من واسه PC استفاده می کنم اما نرم افزارش واسه PS3 و PS4 هم هست که می تونید سرچ کنید اما نمی دونم EQ داره یا نه
کیفیت صدای این هدست واقعا راضی کننده اس با توجه به قیمت و کاراییش:) ، فقط کمی زمخته 8-|

- - -ویرایش - - -

سلام این هدست چطوره واسه PS4 ؟ pulse elite گرونه . اینو میشه جایگزینش کرد ؟
Wireless Stereo Headset PlayStation 3
قیمت Pulse بین 450 تا 500 هست .
Gold Wireless Stereo Headset هم چون تازه وارد بازار شده فروشگاه ها گرون حساب می کنن(با اینکه خودشون پایین خریدن) . http://www.3gam.ir/index.php?productID=1895 این فروشگاه قیمت مناسبی داره ، 350 تومن . در آینده پایین تر هم میاد

سلام
خوب خریدی ، من 500 گرفتم . البته نو
روی گوشی سمت راست تنظیم Bass Impact هست می تونید کمش کنید . و همینطور دکمه Mode که اون هم روی گوشی سمت راست هست و با توجه به اون Bass رو تنظیم می کنه . در حالت Music مناسبه
من واسه PC استفاده می کنم اما نرم افزارش واسه PS3 و PS4 هم هست که می تونید سرچ کنید اما نمی دونم EQ داره یا نه
کیفیت صدای این هدست واقعا راضی کننده اس با توجه به قیمت و کاراییش:) ، فقط کمی زمخته 8-|

ممنون از جوابت دوست عزیز ولی من منظورم پلاس نبود مدل معمولیش تو اون لینک بود! متاسفانه رو گوشی سمت راست چیزی نداره! اون نرم افزارهاش به این مدل هم میخورن؟!

ممنون از جوابت دوست عزیز ولی من منظورم پلاس نبود مدل معمولیش تو اون لینک بود! متاسفانه رو گوشی سمت راست چیزی نداره! اون نرم افزارهاش به این مدل هم میخورن؟!
آها
نرم افزار Pulse Manager هست که رایگان هم هست و می تونید دانلودش کنید ، اما EQ نداره . شاید یکی از Preset هاش مناسب باشه واستون
وقتی این هدست رو می خرید دقت کنید جعبش سفید نباشه ، یعنی تماما آبی باشه

آها
نرم افزار Pulse Manager هست که رایگان هم هست و می تونید دانلودش کنید ، اما EQ نداره . شاید یکی از Preset هاش مناسب باشه واستون
وقتی این هدست رو می خرید دقت کنید جعبش سفید نباشه ، یعنی تماما آبی باشه

چرا جعبه کاملا آبیه! این برنامه ها مطمئنید به مدل معمولی میخوره؟ فقط برای پلاس نباشه دوست عزیز؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or