مشاوره در امر خرید هدفون (موزیک - گیم)

monster turbine gold خوبه؟؟؟چنده؟
من یدونه گیر اوردم خییییلی شبیه اصله!!!!!و حتی هولوگرام هم داره!!!
خیلی عجیبه که حتی جعبه و همه چیز هم داره!!!طرف هیچی بارش نبود گفت اصله ولی گفت 60 تومن!!!!
یکم عجیب نیست؟

monster turbine gold خوبه؟؟؟چنده؟
من یدونه گیر اوردم خییییلی شبیه اصله!!!!!و حتی هولوگرام هم داره!!!
خیلی عجیبه که حتی جعبه و همه چیز هم داره!!!طرف هیچی بارش نبود گفت اصله ولی گفت 60 تومن!!!!
یکم عجیب نیست؟
اصل که نبوده قطعا ولی کپی هاش هم قیمت بالایی داره
میخریدی از طرف خو :d

سلام من یه هدفون میخوام حدود 150تا200 اگه به 150 نزدیک تر باشه بهتره :d
99 درصد رپ گوش میدم
تیپم هم رپری و لباسای گشاده و همیشه میخوام رو گردنم باشه:d پس قیافه دوامه هدفون برام مهمه و البته مارکش :d ولی کیفیت و بلندی صدا و بیس مهم تره ولی قیافه هم خیلی مهمه :d
الان آیپاد تاچ دارم میخوام با این گوش بدم گوش بدم و میخوام یه گوشی هم بگیرم که به احتمال زیاد وان ایکس میگیرم منظورم اینه که با این دو دستگاه سازگاری داشته باشه البته به کامپیوتر و لپ تاب هم میخوام متصلش کنم ولی 90 درصد به گوشی و آپاد تاچ

مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

نظرتون درباره ی لینک بالایی چیه؟
کیفیتش خوبه؟

راستی پشت بسته و پشت باز یعنی چی؟

ممنون

و اگه بودجمو به حدود 400 افزایش بدم چی میتونم بخرم

Last edited by a moderator:
من بهت Beats Studio HD رو پیشنهاد می کنم، چون واقعاً به درد آهنگ های Hip-Hop و Rap می خوره. مطمئناً انتخاب خوبی می تونه برات باشه.

!!!
Beats Studio ه خالیه اصلا HD نداره ! اون Solo HD ه بعد هم Beats Studio الان 1200 1300 ه اونی که شما میگی فیک ه (های کپیه )

خب تصمیممو گرفتم میخوام حدود 350 خرج کنم

99 درصد رپ گوش میدم
تیپم هم رپری و لباسای گشاده و همیشه میخوام رو گردنم باشه:d پس قیافه دوامه هدفون برام مهمه و البته مارکش :d ولی کیفیت و بلندی صدا و بیس مهم تره ولی قیافه هم خیلی مهمه :d
با ایپاد تاچ میخوام گوش بدم
نظرتون درباری استدیو یا پرو های کپی چیه ؟

خب تصمیممو گرفتم میخوام حدود 350 خرج کنم

99 درصد رپ گوش میدم
با ایپاد تاچ میخوام گوش بدم
نزرتون راجع به بیتس پرو های کپی چیه
؟
help help
خودم به 3 تا گزینه برخوردم

http://kalarena.com/sennheiser-headphone-px-360-bt-هدفون-سنهایزر

http://kalarena.com/beats-by-dr-dre-detox-هدفون-بیتس البته های کپیش

http://kalarena.com/sony-headphone-mdr-xb1000-هدفون-سونی

از مدل های اچ دی سنهایزر هم خوشم اومده ولی قیمتاشونو نمیدونم . شما بگید کدوم مدلاش به بودجه من میخوره

راستی یه چیزی حتما پشت بسته باشه پشت باز دوست ندارم

با آیپاد تاچ یا وان ایکس میخوام گوش بدم

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همگی من یه چند تا سوال داشتم از ههر چقد سرچ میکنم جوابی نمیگیرم :

خیلی از این هدفونها از طریق همین کابل هدفون یا وایرلس صدا رو دالبی پخش میکنن حال این سوال دارم آیا از کابل خاصی استفاده میکنن یا بلوتوث خاصی ؟

من صدا کامپیوتر با hdmi به تلویزیون انتقال دادم مدل تلویزیونم ex500 sony 40 . تلویزیون کابل خروجی اپتیکال نداره که به سینما خانوادگی وصل کنم . از طریق بلوتوث وصل کردم ولی صدا استریو و حالت دالب نداره آیا این به بلوتوث کامپیوتر ربط داره یا سینما خانگی ؟

بعدش اومدم از طریق هدفون تلویزیون به سینما خانگی وصل کردم تو فیلم totalrecall صدا زن و مرد از اسپیکر جلو میاد و صدای بارون از چهار باند دیگه میخواستم ببینم آیا این جک تلویزیون فیش خاصی داره که بشه صدا رو دالبی خروجی بده ؟

سلام دوستان. من قصد خرید هدفون دارم تا 400 تومن.
برای موزیک می خوام برای گوشیم که مدل اچ تی سی سنسیشن ایکس ال هستش که کارت صداش بیتز هستش.خودم مد نظرم هدفون بیتز مدل پرو هستش می خواستم یه راهنمایی دیگه بگیرم اینجا که اگه مدل های دیگه هم هستش یه راهنمایی دیگه بکنید.مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or