مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام..
کسی اینجا 1564 DELL داره ؟چطوریه ؟ خوبه ؟
برای کارای سبک خوبه - در مجموع واسه چه کاری میخوای - اما در حد سبک اینیا خوبه و مشکلی هم نداره -
درود
ارزونترین لپ تاپ موجود در بازار الان چه مدلیه و قیمتش چنده ؟ فقط برای وبگردی میخام :cool:
فیمت دستم نیستم اما میدونم که سری hp mini خیلی خوبه

سلام! دوستان گلم،‌ همگي خسته نباشيد! تا حالا خيلي به من كمك كرديد!‌ در رابطه با لپ تاپ سوال داشتم، هيچ تاپيكي پيدا نكردم، مجبور شدم اينجا مطرح كنم. بهترين لبتاپ براي من كه نهايتا 750 تومان باشه چيه!؟ يعني تو اين رنج قيمت بهترين لپ تاپي كه مي شه انتخاب كرد كه قطعات و سيستمش از هر لحاظ نسبت به هم قيمتاش بهتر باشه چه مي تونه باشه؟!
ممنون مي شم جواب بدين

خیلی ممنون بابت راهنماییتون! اگه لطف کنید در حد 1 ملیون یک قیمت لبتاپ خوب به من بدید ممنون می شم!
ترجیها سونی وایو باشه

دوست عزیز اگه 1200 بدی میتونی hp dv6 2190 بخری .
مشخصاتشم :
core i7 1.6 Gh turbo mode 2.8 Gh
4 GB ddr3 1333
geforce gt 240m 1GB . 2GB shared wit memory
1366*768 15.4 inch . high definition led backlight

سلام..
کسی اینجا 1564 DELL داره ؟چطوریه ؟ خوبه ؟
سیستم خوبیه .
مشخصاتش با قیمتش می خونه . البته چند تا کانفیگ داره اما اون کانفیگ متوسطش (8400تومنیه) خوبه .
برای گیم خفن جوابگو نیست اما برای گیم های معمولی خوبه . کلا به نظرم اگه دانشجو هستی برات زیاد هم هست

دوستان یک لب تاپ(هربرندی که باشه مهم نیست) برای کارهای گرافیکی.چی پیشنهاد میدید؟؟؟

1.700.000 تومان

خوب دوست عزیز اینجا دو تا راه حل داری :

۱- خرید روی سیستم عامل ویندوز :
الف) لپ تاپ های فوق العاده Dell Precision که با وجود کارت های گرافیک ATI Fire Pro و کارتهای گرافیک فوق العاده NVidia Quadro برای کارهای قدرتی بی نظیر عمل میکنند.

ب) لپ تاپ های فوق العاده سریع Alienware با دو کارت گرافیک به صورت NVidia SLI یا ATI CrossFire میتونند فوق العاده باشن.

۲- خرید روی سیستم عامل مک (Macbook) :
اگر نرم افزار گرافیکی که میخوای باهاش کار کنی روی MAC OS موجوده ، این گذینه هم میتونه فوق العاده باشه.
سری جدید MacBook Pro با CPU intel i7 و کارت گرافیک NVidia GT 300 Series و رم DDR3 جدیدا معرفی شدن.
من خودم از اپل استفاده میکنم (البته نه در کارهای گرافیکی) اگه سوالی داشتی بپرس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or