سلام
چند وقتیه تصمیم گرفتم
MacBook Pro مدل
(MC373LL/A) رو بخرم . 15 اینچه و قیمتش رو هم دو ملیون و هفتصد گفتن . نظر شما چیه ؟
امیدوارم حداقل اینجا جواب بدن ...
دوست من ای کاش مشخصات دقیق اون مک بوکی رو که گفتی رو میذاشتی ، اما با این قیمت که شما گفتی به احتمال زیاد باید بهترین مدل ۱۵ اینچی باشه.
قبل از هر چیزی بگم که من خودم از مک بوک پرو استفاده میکنم و تا به حال با هیچ دستگاهی مثل این راحت نبودم و از هیچ سیستم عاملی مثل مک لذت نبردم.
ببین دوست من سیستم های اپل همونطور که میدونی از سیستم عامل اختصاصی خوده اپل به نام مک او اس استفاده میکنند و نصب ویندوز روی این سیستمها با بوت کمپ امکان پذیره که مشکلات خودش داره.
قیمت مک در ایران به شکل عجیبی عشقیه و هر کی هرچقدر که دوست داره به شما قیمت میده برای همین من به شما پیشنهاد میکنم در صورت امکان از خارج از ایران محصولات اپل خودتون تهیه کنید.
و اما در مورد سخت افزار مک :
دوست من این نسل مک بوک دارای پردازنده های فوق العاده intel i7 QM هست که دارای چهار هسته میباشد و در حالت توربو تا ۲.۶۶ گیگاهرتز قدرت دارند.
از نظر کارت گرافیک از سری فوق العاده ۳۰۰ انویدیا استفاده میکنند ؛ در این نسل مک شما مدل GT330 رو با حافظه 512 مگابایت مشاهده میکنید.
(ناگفته نماند که در این سری برای کاهش مصرف باطری از یک گرافیک intel HD نیز استفاده شده که در صورت عدم نیاز به کارت قدرتمند اصلی از این کارت استفاده میشه.)
این دستگاه از ۴ گیگ رم DDR3 1066 بهره میبره که تا ۸ گیگ قابل ارتقاع هستش ، ۵۰۰ گیگ هم هارد در اختیار شماست.
اگه سوال دیگه ای دارید در خدمتم.