مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
آقا یه لپ می خوام تا 800-850 سونی نباشه برا کسی بازی نمی کنه ولی گرا فیکش اینتل نباشه
دنبال یه جا هم هستم قسطی بده فوریه لطفا اگه امکانش هست سریع
راست novin parsi نباشه

منظورت از مشخصات چیه؟
راستی باتریشون 3 ساعت دوام داره؟

کیفیت ساخت ایسوز چطوره؟می گن کیفیت خوبی نداره؟و میگن ایسوز زود خراب میشند.

تو محدوده قیمت 1.400 بهترین لپتاب گیم چیه؟
3 ساعت !!!!!!!!!! نه - ندارن اکه رو load کامل باشه و بازی کنی فکر کنم تهش 1 ساعت = البته همه اینها به لپتاپ بستگی داره در کل .......
asus هم خیلی خوبه - من مشکلی چنداتی ازش ندیدم :cheesygri

سلام
آقا یه لپ می خوام تا 800-850 سونی نباشه برا کسی بازی نمی کنه ولی گرا فیکش اینتل نباشه
دنبال یه جا هم هستم قسطی بده فوریه لطفا اگه امکانش هست سریع
راست novin parsi نباشه

دوست عزیز فکر میکنم تو این قیمت مدل HP G62-121 یک گذینه عالی باشه.
این مدل از پردازنده جدید اینتل یعنی i3 330M 2.16 GHz 3MB L2 Cache و گرافیک ATI Mobility 5430 که دارای 512MB Dedicated مموری و بیش از دو گیگ Share هست استفاده میکنه.
این دستگاه از ۴ گیگ رم DDR3 استفاده میکنه که تا ۸ هم میتونید افزایشش بدید.
از نظر هارد هم خیالت راحت ۳۲۰ گیگ با 7200RPM در خدمت شماست.
و اما در رابطه با نمایشگر : این دستگاه از یک نمایشگر HD LED با رزولوشن ۷۶۸*۱۳۶۶ بهره میبره که فکر میکنم با این قیمت مناسب باشه.

اما در رابطه با اقساط بنده اطلاعی ندارم دوست من ، فکر کنم بچه های تاپیک باید کم کم به فکر یک خدماته مناسب هم باشن. :cheesygri

آخرین ویرایش:
دوست عزیز فکر میکنم تو این قیمت مدل HP G62-121 یک گذینه عالی باشه.
این مدل از پردازنده جدید اینتل یعنی i3 330M 2.16 GHz 3MB L2 Cache و گرافیک ATI Mobility 5430 که دارای 512MB Dedicated مموری و بیش از دو گیگ Share هست استفاده میکنه.
این دستگاه از ۴ گیگ رم DDR3 استفاده میکنه که تا ۸ هم میتونید افزایشش بدید.
از نظر هارد هم خیالت راحت ۳۲۰ گیگ با 7200RPM در خدمت شماست.
و اما در رابطه با نمایشگر : این دستگاه از یک نمایشگر HD LED با رزولوشن ۷۶۸*۱۳۶۶ بهره میبره که فکر میکنم با این قیمت مناسب باشه.

اما در رابطه با اقساط بنده اطلاعی ندارم دوست من ، فکر کنم بچه های تاپیک باید کم کم به فکر یک خدماته مناسب هم باشن. :cheesygri

مشخصاتش که عالیه فقط قیمت دقیقش چقدره؟؟؟
اون خدماتو به خنده گفتی؟؟
منظورم جایی کسی بود.

آخرین ویرایش:
دوستان این لپتاب بدرد بازیهای امروزی می خوره؟
تا سقف 1.500 تومن

asus
N61JQ : مدل

راستی میگن لپتاب های ایسوز داغ می کنه و باتری ضعیفتری دارند.!!!!

به نظر شما اون مدل بالایی رو بگیرم یا hp dv6 2190 ?

salam aghaye man 2190 daram kheily ham raziam , hame baziaye jadido ro akharin tanzimat bazi mikonam .soalii dashti dar khedmatam

سلام

چند وقتیه تصمیم گرفتم MacBook Pro مدل (MC373LL/A) رو بخرم . 15 اینچه و قیمتش رو هم دو ملیون و هفتصد گفتن . نظر شما چیه ؟
امیدوارم حداقل اینجا جواب بدن ...

دوست من ای کاش مشخصات دقیق اون مک بوکی رو که گفتی رو میذاشتی ، اما با این قیمت که شما گفتی به احتمال زیاد باید بهترین مدل ۱۵ اینچی باشه.
قبل از هر چیزی بگم که من خودم از مک بوک پرو استفاده میکنم و تا به حال با هیچ دستگاهی مثل این راحت نبودم و از هیچ سیستم عاملی مثل مک لذت نبردم.
ببین دوست من سیستم های اپل همونطور که میدونی از سیستم عامل اختصاصی خوده اپل به نام مک او اس استفاده میکنند و نصب ویندوز روی این سیستمها با بوت کمپ امکان پذیره که مشکلات خودش داره.
قیمت مک در ایران به شکل عجیبی عشقیه و هر کی هرچقدر که دوست داره به شما قیمت میده برای همین من به شما پیشنهاد میکنم در صورت امکان از خارج از ایران محصولات اپل خودتون تهیه کنید.

و اما در مورد سخت افزار مک :
دوست من این نسل مک بوک دارای پردازنده های فوق العاده intel i7 QM هست که دارای چهار هسته میباشد و در حالت توربو تا ۲.۶۶ گیگاهرتز قدرت دارند.
از نظر کارت گرافیک از سری فوق العاده ۳۰۰ انویدیا استفاده میکنند ؛ در این نسل مک شما مدل GT330 رو با حافظه 512 مگابایت مشاهده میکنید.
(ناگفته نماند که در این سری برای کاهش مصرف باطری از یک گرافیک intel HD نیز استفاده شده که در صورت عدم نیاز به کارت قدرتمند اصلی از این کارت استفاده میشه.)
این دستگاه از ۴ گیگ رم DDR3 1066 بهره میبره که تا ۸ گیگ قابل ارتقاع هستش ، ۵۰۰ گیگ هم هارد در اختیار شماست.

اگه سوال دیگه ای دارید در خدمتم.

مشخصاتش که عالیه فقط قیمت دقیقش چقدره؟؟؟
اون خدماتو به خنده گفتی؟؟
منظورم جایی کسی بود.

دوست من قیمت دقیقش رو نمیدونم اما بیشتر از ۹۰۰ نیست.
(برای قیمت دقیق اگه تهران هستی به پاساژ پایتخت واقع در میرداماد برو)

در رابطه با خدماتم ، آره دوست من شوخی کردم. ;) (کسی رو هم سراغ ندارم عزیز)

سلام
من می خوام یه لپ تاپ بخرم که مشخصات زیر رو داشته باشه
1- قیمت: تا 3،000،000تومان
2- Cpu: core i7
3- Monitor: زیر 16 اینچ
4- برند: hp یا sony
5- Ram: حداقل 4 گیگ
6- Vga: حتما bit64 حافظش خیلی فرق نمیکنه ولی بالا باشه بهتره
خواهشا کمک کنید

سلام
خواهشا کمک کنید

خُب از برند HP توی بازار ایران این مدل پیدا میشه : Dv6-2170
برند سونی هم : F11-GGX

ویندوزشون هم Windows 7 Home Premium 64Bit هست.
البته اینا رم هاشون قابلیت آپدیت به 8 هم دارن.

امــــــا اگر کسی رو داشته باشی که خارج از ایران زندگی کنه و بتونه برات با کردیت کارت خرید کنه،می تونی این رو بخری :

Code:
http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=DKCWFW1&s=dhs

مخصوص Game هست و این که قطعاتش رو خودت می تونی انتخاب کنی که اگر همه چیز رو بخوای بالا انتخاب کنی از 3 میلیون عبور می کنه.
البته همون HP و Sony هم توی سایت هاشون می تونی قطعات رو خودت انتخاب کنی ;)

سلام
خواهشا کمک کنید

سلام عزیز ، فکر کنم دوست خوبمون Consol بهترین راهنمایی رو کردند من فقط چند پیشنهاد برات دارم :
اول تکلیف خودت مشخص کن ، این لپ تاپ واسه گیم میخوای ؟ اگه جوابت مثبته قید بازار داخل ایران کلن بزن ، چون شک نکن اگه بری پایتخت و بفهمن که اومدی یه پول زیادی خرج کنی واسه گیم حسابی بهت قلاب میکنن ! واسه همین همونجور که دوستمون Consol گفتن بزن تو خط Alienware.
و اما نکته دیگه ، اگه میخوای یک سیستم عالی داشته باشی که تو هیچ بازی کم نیاره و نهایت فریم یک بازی رو دو دستی تقدیمت کنه بزن تو خط M17 X ، حلا 16 بشه 17 اینچ اتفاقه (منظور افزایش وزن و حجم) چندانی رو سیستمای Alienware نمیوفته.

سلام
خواهشا کمک کنید

سلام دوست عزیز من dv6-2190 رو بهت پیشنهاد میکنم . سیستمش مثل 2170 هست ولی از نظر سخت افزاری هارد 2170 640g با دور 5400 هست ولی 2190 500g با دور 7200 هست . من خودم قبل از عید گرفتم 1330000 . خیلی هم راضیم .
vga =gt230 1gb ddr3 up to 2.8
cori7 1.6 turbo up to 2.8
15:6
ram 4gddr3

سلام بچه ها
من یه لپ تاپ میخوام تا 1،100
برای بازی نمیخوام ولی گرافیک اینتل نباشه.
سایز هم زیر 16 باشه.
برند هم یا سونی یا HP
و CPU i3 یا i5 باشه

یه سئوال هم داشتم این سری E لپ تابهای سونی که 14 اینچ هستن اینجا تو بازار هست؟

سلام بچه ها
من یه لپ تاپ میخوام تا 1،100
برای بازی نمیخوام ولی گرافیک اینتل نباشه.
سایز هم زیر 16 باشه.
برند هم یا سونی یا HP
و CPU i3 یا i5 باشه

یه سئوال هم داشتم این سری E لپ تابهای سونی که 14 اینچ هستن اینجا تو بازار هست؟

Sony CW 2-HGX حدودا 1 میلیون و 100 هست قیمتش.
Sony CW 2-JGX هم یه مقدار گرونتر هست.

از HP هم یه Core i5 بهت پیشنهاد می کنم که البته یه مقدار گرونتر از اون چیزی هست که می خوای.
مدل DV3-2370 که قیمتش بالا 1.200 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or