مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام.
میخوام لپتاپمو بفروشم یکی دیگه بخرم. به نظرتون لپتاپ Asus n53 رم 8 , cpu core i7 , هارد 750 , گرافیک Geforce gt550 رو چند میتونم بفروشم؟ :( قیمت الانش فکر کنم 3 تومن باشه.
لپتاپ هم 2 ساله دارم گارانتیشم تموم شده از نظر ظاهری هم مشکلی نداره.

آخرین ویرایش:
سلام ، به جز lenovo y510- چیز دیگه ای سراغ دارین ؟ چون انگار کیبورد سمته راست داغ میشه و به راحتی کلیک هاش در میادش .

حالا الان با یه لپ تاپ معمولی میشه با تنظیمات low بازی های این نسل و نسل بعد رو کرد ؟ یه چیزی رو معرفی کنید .

اگر هم میشه یه چیزی معرفی کنید که گرافیکش و یا قطعاتش قابل تعویض باشه

( این که لپ تاپ واسه بازی نیست رو میدونم . )

داداش رسما یه چیزی میگی کسی نمیتونه جواب بده ها...اول بودجه مشخص کن بعد.
بعد هم به جز رم و هارد قطعه دیگه ای از laptop قابل تعویض نیست.

سلام

دوستان بین دو تبلت Samsung Galaxy Tab 3 P3200 8GB و ASUS Fonepad 7 (ME372CG) 8G به نظرتون کدوم بهتره؟

من یه تبلت میخوام که همه نوع بازی رو ساپورت کنه و صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشه.

یه سوال دیگه آیا این مدل asus پورت HDMI و قابلیت SMS هم داره؟

سلام دوستان.
تو رنج 2/700 چی پیشنهاد میشه؟ برای یه سری کار اتو کد و سالید ورک و کنارشم بازی و از این جور کارا؟

بین I7 ها کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟ 4500U یا 3612QM ؟؟؟

با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا این مدل لبتاب ها رو که با هم مقایسه کردم بگین کدوم بهتره.ممنون :)

مورد اول :
مقایسه کالا
مورد دوم :
مقایسه کالا
مورد سوم : لطفا انوو مدل y510p رو مقایسه کنید با دو مورد قبل...آیا از دو مورد اول و دوم لبتابی هست که از y510p بهتر باشه؟؟؟کانفیگ اچ دی و با دی وی دی رایتر و رم 8 مد نظرم هست
..................
و چنتا سوال :)
1- از کجا میشه متوجه شد رم یا کارت گرافیک دی دی آر چند هست ؟
2- از کجا میشه متوجه شد سی پی یو هاسول هست؟

سلام

دوستان بین دو تبلت Samsung Galaxy Tab 3 P3200 8GB و ASUS Fonepad 7 (ME372CG) 8G به نظرتون کدوم بهتره؟

من یه تبلت میخوام که همه نوع بازی رو ساپورت کنه و صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشه.

یه سوال دیگه آیا این مدل asus پورت HDMI و قابلیت SMS هم داره؟
سلام ، مدل ایسوس قابلیت اس ام اس و مکالمه داره . بدنه پلاستیکی ، سی پی یو دو هسته ای اینتل داره ، و پورت hdmi هم نداره.

میگم الان که تحریما رو میخان بردارن، می‌ارزه برم لپ تاپ بگیرم یا ممکنه ارزون شه؟
چقد صب کنم!؟

داداش فکر میکنی بچه های اینجا مثلا دستشون تو بازار ارز هست؟! یا مثلا خبر دارن کی قراره ارزون بشه اینا؟ صبر کن خودت میبینی چقدر قراره ارزون بشه، هر وقت هم بشه طول میکشه تا تاثیرش رو توی بازار ببینی.

داداش فکر میکنی بچه های اینجا مثلا دستشون تو بازار ارز هست؟! یا مثلا خبر دارن کی قراره ارزون بشه اینا؟ صبر کن خودت میبینی چقدر قراره ارزون بشه، هر وقت هم بشه طول میکشه تا تاثیرش رو توی بازار ببینی.

حداقل بعضیا تجربه دارن که تو موقعیتای مشابه قیمتا چجوری تغییر کرده قبلا و میتونن حدس بزنن چی قراره بشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or