مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان گيم بازي كردن بدون پايه خنك كننده خطرناكه ؟؟؟؟ بازي هاي سنگين و روز رو ميگم كه بدجور داغ ميكنه لپتاپ

cooling pad خیلی زور بزنه در حد 1 2 درجه کمک کنه. داغ کردن هم طبعیه کاریش نمیشه کرد، خود دستگاه خاموش میشه اگر از حد خطرناک بره بالاتر. در کل حداقل سالی یه بار باید باز شه و تمیز بشه+ خمیر زیر heat sink ها عوض شه. کلا من یعد از داشتن یه laptop gaming واسه 2 سال به این نتیجه رسیدم که laptop واسه بازی نیست...

cooling pad خیلی زور بزنه در حد 1 2 درجه کمک کنه. داغ کردن هم طبعیه کاریش نمیشه کرد، خود دستگاه خاموش میشه اگر از حد خطرناک بره بالاتر. در کل حداقل سالی یه بار باید باز شه و تمیز بشه+ خمیر زیر heat sink ها عوض شه. کلا من یعد از داشتن یه laptop gaming واسه 2 سال به این نتیجه رسیدم که laptop واسه بازی نیست...
من زیاد بازی نمیکنم لپ تاپم هم گیمینگ نیست یه لپتاپ core i 7 هست که گاها بازی میکنم نهایتش روزی 1 ساعت اونم شاید ! مشکلی پیش میاد یا چیزی نمیشه ؟؟؟
یعنی میگید cool pad نگیرم به درد نمیخوره ؟؟؟؟؟

سلام دوستان
من یک لب تاپ نیاز دارم و بودجه ام حدود 3 تومان است
چند تا سوال دارم
علاقه خاصی به لمسی بودن لب تاب دارم ایا از نظر شما درسته که برم لمسی بگیرم؟
ایا با 3 ملیون تومان میشه یه لمسی خوب گرفت؟
با توجه به ارزون شدن طلا و دلار به نظرتون کی لب تاب قیمت هاش پایین میایه؟
من لب تابی میخواهم که کیفیت تصویر بالایی داشته باشه و شیک با امکانات بالا (حتما هم نور صفحه کلید داشته باشه ) و اثر انگشت هم داشته باشه
شارژ بالایی هم نگه داره
زیاد گیم بازی نمیکنم ولی دوست دارم وقتی بازی میکنم بدون ایراد باشه
ایا tablet pc بهتر از لب تاب نیست؟
اگه هست بهترین نوعش رو بهم معرفی کنید
حالا با این تفاسیر و علاقه هایی که دارم
میشه با توجه به بودجه ای که دارم
از نوع لمسی غیر لمسی و TABLET PC بهترین هاشو برام معرفی کنید
خودتون متوجه شدید خیلی گیجم ارشد هوش مصنوعی قبول شدم استادمون گفته حتما لب تاب میخواید برای همین عجله دارم و شانس من طلا و دلار ارزون داره میشه
یه راهنمایی مفصل میخوام

من زیاد بازی نمیکنم لپ تاپم هم گیمینگ نیست یه لپتاپ core i 7 هست که گاها بازی میکنم نهایتش روزی 1 ساعت اونم شاید ! مشکلی پیش میاد یا چیزی نمیشه ؟؟؟
یعنی میگید cool pad نگیرم به درد نمیخوره ؟؟؟؟؟

core i7 تقریبا مال گیمینگ هست دیگه! من نمیگم مشکلی پیش میاد، مال من بعد از دو سال مشکلی واسش پیش نیومد فقط دنگ و فنگ زیاد داشتم باهاش. اول همه اینکه باید هر 6 ماه یه بار بازش میکردم و دستی بهش میکشیدم، از نظر driver خیلی اذیت میکرد و یه سری چیزای دیگه ولی مشکل سخت افزاری واسش پیش نیومد. ببین برای مثال مال من تو بازی cpu و gpu تا 80-90 درجه داغ میشد، مشکلی نداشت ولی خوب این دمای بالا تو بلند مدت میتونه آسیب بزنه، کیس من الان به زور به 70 درجه میرسه! کلا نه میشه بگم خراب میشه نه میشه بگم 100% سالم میمونه. بستگی به خیلی چیزا داره، اولین کاری که میشه کرد اینه باد بگیری بازش کنی و خمیر heatsink ها رو عوض کنی چند وقت یه بار.

Colling pad هم راضیم خیلی از اینه که دارم، یکی از بهترین هاش رو خریدم ولی نه به خاطر اینکه خنک میکنه، به خاطر اینکه راحت میتونم بذارم روی پاهام حتی وقتی خفن داغ میکرد. ولی اگر فکر میکنی بگیری کلی واست خنک میکنه اصلا، تازه cololing pad های ارزون قیمت که دیگه اصلا به درد نیمخورن.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
من یک لب تاپ نیاز دارم و بودجه ام حدود 3 تومان است
چند تا سوال دارم
علاقه خاصی به لمسی بودن لب تاب دارم ایا از نظر شما درسته که برم لمسی بگیرم؟
ایا با 3 ملیون تومان میشه یه لمسی خوب گرفت؟
با توجه به ارزون شدن طلا و دلار به نظرتون کی لب تاب قیمت هاش پایین میایه؟
من لب تابی میخواهم که کیفیت تصویر بالایی داشته باشه و شیک با امکانات بالا (حتما هم نور صفحه کلید داشته باشه ) و اثر انگشت هم داشته باشه
شارژ بالایی هم نگه داره
زیاد گیم بازی نمیکنم ولی دوست دارم وقتی بازی میکنم بدون ایراد باشه
ایا tablet pc بهتر از لب تاب نیست؟
اگه هست بهترین نوعش رو بهم معرفی کنید
حالا با این تفاسیر و علاقه هایی که دارم
میشه با توجه به بودجه ای که دارم
از نوع لمسی غیر لمسی و TABLET PC بهترین هاشو برام معرفی کنید
خودتون متوجه شدید خیلی گیجم ارشد هوش مصنوعی قبول شدم استادمون گفته حتما لب تاب میخواید برای همین عجله دارم و شانس من طلا و دلار ارزون داره میشه
یه راهنمایی مفصل میخوام

tablet هیچ وقت کار laptop رو واست نمیکنه. کلا چیزایی که میگی با هم نمیخونه راستش. laptop که بخوای باهاش بازی کنی باید بیخیال باطری طولانی مدتش بشی...وزن و اندازه بالایی هم خواهد داشت به درد اینور اونور بردن دائم نمیخوره.
به نظر من واسه کارهای آکادمیک سری thinkpad lenovo بدون حریف هستن. قیمتشون بالاس ولی از نظر کارایی ته تهشن. همه اون چیزایی هم که میگید دارن به جز قدرت بازی و کیفیت تصویر بالا. کیفیت تصویر بالا نیازمند یه مانیتور قوی و گرون قیمته که به باطری هم ضربه میزنه. یه راه دیگه هم اینه که ببینی میتونی mac بگیری یا نه.

core i7 تقریبا مال گیمینگ هست دیگه! من نمیگم مشکلی پیش میاد، مال من بعد از دو سال مشکلی واسش پیش نیومد فقط دنگ و فنگ زیاد داشتم باهاش. اول همه اینکه باید هر 6 ماه یه بار بازش میکردم و دستی بهش میکشیدم، از نظر driver خیلی اذیت میکرد و یه سری چیزای دیگه ولی مشکل سخت افزاری واسش پیش نیومد. ببین برای مثال مال من تو بازی cpu و gpu تا 80-90 درجه داغ میشد، مشکلی نداشت ولی خوب این دمای بالا تو بلند مدت میتونه آسیب بزنه، کیس من الان به زور به 70 درجه میرسه! کلا نه میشه بگم خراب میشه نه میشه بگم 100% سالم میمونه. بستگی به خیلی چیزا داره، اولین کاری که میشه کرد اینه باد بگیری بازش کنی و خمیر heatsink ها رو عوض کنی چند وقت یه بار.

Colling pad هم راضیم خیلی از اینه که دارم، یکی از بهترین هاش رو خریدم ولی نه به خاطر اینکه خنک میکنه، به خاطر اینکه راحت میتونم بذارم روی پاهام حتی وقتی خفن داغ میکرد. ولی اگر فکر میکنی بگیری کلی واست خنک میکنه اصلا، تازه cololing pad های ارزون قیمت که دیگه اصلا به درد نیمخورن.

- - -ویرایش - - -

tablet هیچ وقت کار laptop رو واست نمیکنه. کلا چیزایی که میگی با هم نمیخونه راستش. laptop که بخوای باهاش بازی کنی باید بیخیال باطری طولانی مدتش بشی...وزن و اندازه بالایی هم خواهد داشت به درد اینور اونور بردن دائم نمیخوره.
به نظر من واسه کارهای آکادمیک سری thinkpad lenovo بدون حریف هستن. قیمتشون بالاس ولی از نظر کارایی ته تهشن. همه اون چیزایی هم که میگید دارن به جز قدرت بازی و کیفیت تصویر بالا. کیفیت تصویر بالا نیازمند یه مانیتور قوی و گرون قیمته که به باطری هم ضربه میزنه. یه راه دیگه هم اینه که ببینی میتونی mac بگیری یا نه.
ممنون دوست من که چواب میدید پس یه cool pad درست و جسابی باید بگیرم دیگه با ای حساب .شما deepcool رو پیشنهاد میدید یا coolermaster رو ؟؟؟؟؟ یکیم اینکه نرم اقزاری بهم معرفی کنید که وقتی قطعاتم داغ کرد بهم هشدار بده که خاموش کنم دستگاه رو

- - -ویرایش - - -

بزارید واضح تر بگم
بهترین لب تاپ لمسی تو رنج قیمت 3 ملیون تومان چیه
به ترتیب اولویت
1 کار کردن باهاش مخصوصا لمسی بودنش راحت باشه کیبرد فارسی داشته باشه
2 کیفیت تصویرش تو همه زاویه های تصویری عالی باشه
3 باتری اش زود تمام نشه
4 سی پی یو و گرافیک بالایی داشته باشه
خلاصه بگم
میخوام فرمولش این باشه

Lenovo IdeaPad Z500-G + لمسی =؟​

خیلی ممنون.میشه مزیت Tab 3 رو نسبت به ASUS بگین؟
سلام . نمیدونم شما الان خریدتونو کردین یا نه ، چون کسی جواب شما رو نداد میگم که بستگی به انتخاب خودتون داره !
ولی بنظر من fonepad 7 ارزون تر باید بشه بنظرم و اینکه یه سری مزیت ها داره نسبت به tab 3 و شاید یه سری ضعف ها ... من خودم باهاشون کار نکردم .
ولی تو کاغذ مدل ایسوس از همه لحاظ به صرفه تر هست ، دوربین قوی تر ، کیفیت پیکسل بالاتر ، داشتن یه سری ویژگی ها مثل ژیروسکوپ ، قطب نما و غیره ! همش در لینک زیر هست
مقایسه هم اینجا : مقایسه کالا

بزارید واضح تر بگم
به ترتیب اولویت
3 باتری اش زود تمام نشه
خلاصه بگم
میخوام فرمولش این باشه

اگه تصویر z500ـو با زاویه نگا کنی تقریبا چیزی نمی بینی!! که البته چون لپ تاپ یه وسیله شخصیه بایدم همین جوری باشه!!
کیبورد فارسیم نداره!! عربیه که اگه فارسی میخای میتونی برچسب حروف واسش بگیری!
کانفیگ صفحه لمسیم داره ولی فک نکنم وارد کشور شده باشه!!
اینو ببین شاید خوشت اومد!
http://digikala.com/Product/DKP-232...B/لپ-تاپ-لنوو-آيدياپد-S510p-Touch/keyword-s51

ممنون دوست من که چواب میدید پس یه cool pad درست و جسابی باید بگیرم دیگه با ای حساب .شما deepcool رو پیشنهاد میدید یا coolermaster رو ؟؟؟؟؟ یکیم اینکه نرم اقزاری بهم معرفی کنید که وقتی قطعاتم داغ کرد بهم هشدار بده که خاموش کنم دستگاه رو

کلا هر دو تا خوبن البته به مدل بستگی داره. نیاز به نرم افزار هم نیست خود دستگاه خاموش میشه اگر حرارت از حد خطرناک بالاتر بره. ولی کلا برای چک کردن دما speccy خوبه.

- - -ویرایش - - -

بزارید واضح تر بگم
به ترتیب اولویت
3 باتری اش زود تمام نشه
خلاصه بگم
میخوام فرمولش این باشه

این جا رو ببین:
http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Z500-Notebook.91520.0.html

بعد هم بیخیال لمسی شو تا اونجا که من میدونم laptop لمسی درست حسابی نداریم، موقع استفاده هم اصلا راحت نیست!

دوستان نظرتون درباره این لب تاپ چیه
Lenovo IdeaPad Yoga
ایا میتونم مثل یه لب تاپ قوی روش حساب کنم

کدوم config و مدلش؟

مسئله اینه که نظر شخصی من اینه که اگه واقعا دنبال قدرت هستید( که باز اونم خیلی توصیف کلی هست، بازی می کنید؟ پروسس می کنید؟) بهتره دور موارد نظیر yoga رو خط بکشید چون بخش قابل توجهی از قیمتش مزبوط میشه به convertible بودن و حالت خاصش...

پ.ن: asus n550 i7 ، کسی قیمت نداره؟ تو بازار نایابه انگار...

کدوم config و مدلش؟

مسئله اینه که نظر شخصی من اینه که اگه واقعا دنبال قدرت هستید( که باز اونم خیلی توصیف کلی هست، بازی می کنید؟ پروسس می کنید؟) بهتره دور موارد نظیر yoga رو خط بکشید چون بخش قابل توجهی از قیمتش مزبوط میشه به convertible بودن و حالت خاصش...

پ.ن: asus n550 i7 ، کسی قیمت نداره؟ تو بازار نایابه انگار...
11
مشخصاتش اینه
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 298 × 204 × 15.6 میلی‌متر - وزن : 1.27 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : NVIDIA Quad Core Tegra 3 1.3 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 2 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : 64 گیگابایت - مشخصات : SSD
پردازشگر گرافیکی : NVIDIA ULP GeForce - MB
صفحه نمایش : 11 اینچ TFT LED-backlit LCD - لمسی
امکانات : فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam WiFi HDMI
سایر مشخصات : باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8

11
مشخصاتش اینه
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 298 × 204 × 15.6 میلی‌متر - وزن : 1.27 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : NVIDIA Quad Core Tegra 3 1.3 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 2 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : 64 گیگابایت - مشخصات : SSD
پردازشگر گرافیکی : NVIDIA ULP GeForce - MB
صفحه نمایش : 11 اینچ TFT LED-backlit LCD - لمسی
امکانات : فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam WiFi HDMI
سایر مشخصات : باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8

باز به بحث این می رسیم که شما دقیقا منظورت از "قوی " چیه و برای چه کاری می خوای این لپ تاپ رو بخری... اگه از جنبه ی گیمینگ بخوایم به قضیه نگاه کنیم که به هیچ عنوان گزینه ی مناسبی نیست( با توجه به اینکه سری yoga هیچ وقت به عنوان ارزان قیمت نمیشده روش حساب کرد و موارد با قیمت مشابه و بهتر زیاد گیر میاد احتمالا) بنابراین دور گیمینگ رو باید تا حد زیادی خط بکشید. برای کار های عادی اعم از اینترنت و برنامه های با پروسس معمولی رو به بالا بد نیست( گر چه رم دستگاه هم زیاد بالا نیست)

کلی بخوایم نگاه کنیم این لپ تاپ "قدرت" بارز ترین ویژگیش نیست. اما از config اش بر میاد که مصرف برق کمی داشته باشه و وزن سکبش هم مزیته...

سلام دوستان. من میخوام یه لپ تاپ بگیرم. با بودجه 3.5-4
برای کارای دانشگاهی و صنعتی میخوام. میخوام برنامه نویسی Matlab و PLC و ...(کلا برنامه های برقی) کار کنم.
چه لپ تاپی پیشنهاد میکنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or