مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

درود ... رفقا یه لپتاپ میخواستم بگیرم ، طراحی ظاهریش برام مهمه ، درایو بلوری هم داشته باشه خیلی خوبه ، نداشتم نداشت ! LCDـیش بزرگ باشه که یه روز خواستیم کنسول بزنیم بهش با HDMI ، نزنه تو ذوقمون ! زیر Core i5 هم نباشه :دی قیمتم تا 1 ، 1200 بیشتر نره . ممنون از راهنماییتون ...
خودم Shark SAMSUNG مد نظرمه اما میگن آشغاله:|!

درود ... رفقا یه لپتاپ میخواستم بگیرم ، طراحی ظاهریش برام مهمه ، درایو بلوری هم داشته باشه خیلی خوبه ، نداشتم نداشت ! LCDـیش بزرگ باشه که یه روز خواستیم کنسول بزنیم بهش با HDMI ، نزنه تو ذوقمون ! زیر Core i5 هم نباشه :دی قیمتم تا 1 ، 1200 بیشتر نره . ممنون از راهنماییتون ...
خودم Shark SAMSUNG مد نظرمه اما میگن آشغاله:|!

مدل Sony VAIO F13EFX با صفحه 16.5 اینچ به قیمت حدود 1300 مدلSony VAIO FW590FVB فاقد بلوری به قیمت 1 تومن با cpu core 2 duo
واما ...........شما نمیتونین کنسول را به لبتاب بزنین چون لبتاب خروجی داره نه ورودی:)

واما ...........شما نمیتونین کنسول را به لبتاب بزنین چون لبتاب خروجی داره نه ورودی:)
هیچ لپتاپی ؟:-/
ممنون از راهنماییتون :)
از Dell هم میشه با شرایط فوق چنتا مدل معرفی کنین ؟

هیچ لپتاپی ؟:-/
ممنون از راهنماییتون :)
از Dell هم میشه با شرایط فوق چنتا مدل معرفی کنین ؟

خیر تا جایی که اطلاع دارم
اگه زیبایی میخوای dell به چه دردد میخوره :d تو این مدلهای جدید صفحه ی بیشتر از 15 نداره

یا سونی میتونی برداری یا اینکه یه لبتاب گیمینگ برداری که صفحش بزرگ باشه که اونم قبمتش میره بالا

سلام.

یه لپ تاپ میخوام برای یکی از آشنایان با این شرایط:

1- تا سقف 17 اینچ
2- در صورت امکان دارای یک SSD برای درایو بوت و یک HDD برای ذخیره اطلاعات باشه.
3- 2nd Generation Intel Core i7 با i5 باشه
4- دارای کارت گرافیک جدا از پردازنده هم باشه. زمان استفاده از ویندوز (کار سبک) روی گرافیک پردازنده باشه و در صورت اجرای بازی یا کار سنگین خودکار سوییچ کنه روی کارت گرافیک اصلی.
زیر 1.5 باشه چه بهتر ولی اگه دیگه مورد تاپی تا 1.6 میلیون هم بود عیب نداره.
ممنون میشم چند تا پیشنهاد بدید از هر برند تا از نظر ظاهری هم یه بررسی کنیم. اگه دل و ایسر نباشه چه بهتر چون از آمار خرابیشون زیاد شنیدم.

متشکرم.

سلام.

یه لپ تاپ میخوام برای یکی از آشنایان با این شرایط:

1- تا سقف 17 اینچ
2- در صورت امکان دارای یک SSD برای درایو بوت و یک HDD برای ذخیره اطلاعات باشه.
3- 2nd Generation Intel Core i7 با i5 باشه
4- دارای کارت گرافیک جدا از پردازنده هم باشه. زمان استفاده از ویندوز (کار سبک) روی گرافیک پردازنده باشه و در صورت اجرای بازی یا کار سنگین خودکار سوییچ کنه روی کارت گرافیک اصلی.
زیر 1.5 باشه چه بهتر ولی اگه دیگه مورد تاپی تا 1.6 میلیون هم بود عیب نداره.
ممنون میشم چند تا پیشنهاد بدید از هر برند تا از نظر ظاهری هم یه بررسی کنیم. اگه دل و ایسر نباشه چه بهتر چون از آمار خرابیشون زیاد شنیدم.

متشکرم.
دوست عزیز لبتابی که هم ssd داشته باشه هم hdd من ندیدم اگه هم باشه قیمتاش بالاس اگه کسی از دوستان دیده بیاد اعلام کنه
و چون برا گیم میخوای من این دو مدلو بت پیشنهاد میکنم
asus k53sv با قیمت حدود 1500
msiGE620-i7 با قیمت 1450

• Like
Reactions: siamak_mu
دوستان چند تا سوال.لپ تاپایی که بلو ری دارن همونایین که Full Hd هم تلقی میشن؟یعنی بلو ری داشتن لزوما باعث کیفیت بالای تصویر میشه؟
من لپ تاپ asus k53 رو مد نظر دارم،بلو ری نداره،ولی 2 gig گرافیک داره؟ آیا به لحاظ کیفیت تصویری از اونایی که بلو ری دارن بهتره؟
راستی اصلا این k53 چقد کم گیر میاد؟در به در دارم دنبال رنگ سرمه ای یا قرمزش میگردم...
asus k53sv با قیمت حدود 1500
یکم بالا نگفتی قیمتش رو؟ فک کنم نزدیک 1.400 باشه...اولش این رای مارو زد،ولی دیدم k53 هم رنگ بندیش متنوع است،هم 6 گیگ رم داره+2گیگ گرافیک...

سلام
من یه نتبوک میخوام بگیرم.
قیمت هم هر چی ارزون تر بهتر.حد اکثر 430-450
کارهایی که میخوام انجام بدم:
وب گردی
ویرایش تصویر با photoshop (کار خیلی سبک)
انجام بازی های:
age of empires2
angry birds
plants vs zombies
teeworlds
counter 1.6
و اگه شد بازی های :
counter source
call of duty 2
gta vice city
به نظر شما این بازی ها ای که گفتم را میشه روی نتبوک بازی کرد؟
همه بازی ها سبک هستند و روی کامپیوتر با مشخصات زیر اجرا شدند:
cpu pentium4 1.8ghz
ram 256
graphic 64
و همچنین چند تا نتبوک نیز معرفی کنید.

دوستان چند تا سوال.لپ تاپایی که بلو ری دارن همونایین که Full Hd هم تلقی میشن؟یعنی بلو ری داشتن لزوما باعث کیفیت بالای تصویر میشه؟
من لپ تاپ asus k53 رو مد نظر دارم،بلو ری نداره،ولی 2 gig گرافیک داره؟ آیا به لحاظ کیفیت تصویری از اونایی که بلو ری دارن بهتره؟
راستی اصلا این k53 چقد کم گیر میاد؟در به در دارم دنبال رنگ سرمه ای یا قرمزش میگردم...

یکم بالا نگفتی قیمتش رو؟ فک کنم نزدیک 1.400 باشه...اولش این رای مارو زد،ولی دیدم k53 هم رنگ بندیش متنوع است،هم 6 گیگ رم داره+2گیگ گرافیک...

خوب اره چون جاهایی هم هستند که تا 1500 بگن منم ماکزیمم را گفتم:)

سلام
من یه نتبوک میخوام بگیرم.
قیمت هم هر چی ارزون تر بهتر.حد اکثر 430-450
کارهایی که میخوام انجام بدم:
وب گردی
ویرایش تصویر با photoshop (کار خیلی سبک)
انجام بازی های:
age of empires2
angry birds
plants vs zombies
teeworlds
counter 1.6
و اگه شد بازی های :
counter source
call of duty 2
gta vice city
به نظر شما این بازی ها ای که گفتم را میشه روی نتبوک بازی کرد؟
همه بازی ها سبک هستند و روی کامپیوتر با مشخصات زیر اجرا شدند:
cpu pentium4 1.8ghz
ram 256
graphic 64
و همچنین چند تا نتبوک نیز معرفی کنید.

HP Mini 110-3620
با صفحه نمایش 10 اینچ به قیمت 450 فاقد درایو بهترین چیزی که میتونی برداری

سلام دوستان

میخوام واسه یکی از بستگان یه لپ تاپ تا سقفه 1.400 یا 1.5 بخرم . چی پیشنهاد میدین ؟! من خودم نظرم روی این HP هست و این مدله Dell . ممنون میشم راهنماییم کنید

Dell XPS L502-A

HP Pavilion DV6-6090

البته بهتر بود می نوشتید برای چه کاربردی می خوان، ولی اگر لپ تاپ قوی با Performance بالا می خوان خصوصا برای گیمینگ، گزینه های خوب دیگه تو این رنج قیمت ASUS N53SV (حتما New Revision باشه)، MSI GE620 و ASUS K53SV هستند. :)

سلام دوستان

میخوام واسه یکی از بستگان یه لپ تاپ تا سقفه 1.400 یا 1.5 بخرم . چی پیشنهاد میدین ؟! من خودم نظرم روی این HP هست و این مدله Dell . ممنون میشم راهنماییم کنید

Dell XPS L502-A

HP Pavilion DV6-6090
رفیقمون درست میگه اگه برا گیم میخواین گزینه هی بهتری دارین:)

البته بهتر بود می نوشتید برای چه کاربردی می خوان، ولی اگر لپ تاپ قوی با Performance بالا می خوان خصوصا برای گیمینگ، گزینه های خوب دیگه تو این رنج قیمت ASUS N53SV (حتما New Revision باشه)، MSI GE620 و ASUS K53SV هستند. :)

رفیقمون درست میگه اگه برا گیم میخواین گزینه هی بهتری دارین:)

نه دوستان واسه ی گیمینگ نیست فقط یه لپ تاپه قوی میخواد تا رنج قیمت 1.5 . گیم رو مطمئنم اصلا بازی نمیکنه فقط گفت قوی ترین رو میخوام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or