Horror عزیز میتونی از dell و msi چند تا مدل دیگه هم معرفی کنی
حقیقتش من واسه خودم نمیخام و واسه کس دیگه ای میخاستم
اونم گفته از این دو برند فقط میخاد
بیشتر هم قسدش بازیه
البته اگه چیز خوبی باشه تا 1 تومن یا یمقدار بیشتر هم براش میزاره
msi تو این رنج قیمت چیزی نداره؟
ممنون از راهنماییت :rose:
حتما عزیز چرا که نه ، فقط بذار کمی با مقدمه برات یک سری توضیحات تکمیلی بدم =>
سری دل دارای دو خانواده Home Use و Bussines Use هست.
Bussines Use : این خانواده دارای سریهای مختلفی همچون Latitude ، Vostro و Precision هستند که تخصصی شده برای کاره تجاری اند وبا اینها کاری نداریم.
Home Use :
inspiron : یک سری ضعیف که بیشتر به درد کارای خانگی سطح پائین برای برطرف کردن نیازهای روزمره میباشد.
XPS : سری قدرتنمدی که خود دارای سریهای مختلف از جمله استودیو وسایزبندی های مختلفی هست.
Alienware : سری مخصوص بازی با تکنولوژی بالا و بسیار گران.
Adamo : طراحی فوق العاده ، کوچک و زیبا.
و اما سری که به درد شما میخوره :
Studio : این سری به درد خیلی کارها میخوره. برای بازی زیاد پیشنهاد نمیشه چون با توجه به بازیهای سنگین نسل جدید نمیشه از این سری توقع زیادی داشت (تا حدی پاسخگو هست) اما خوب تو این رنج قیمت بهترینند.
Studio 1558 => 1,150,000 Toman
این سری مجهز به پردازشگرهای چهار هسته ای intel i7 920QM با فرکانس ۲.۲۶ تا ۲.۵۳ گیگاهرتز هستند و از کش شش مگ برخوردارند.
این سری دارای رم ۴ گیگی با قابلیت ارتقاع تا ۸ گیگ از نوع DDR3 هستند.
از کارت گرافیک ATI Video HD 4570 استفاده میکنند.
دارای صفحه نمایش LED-backlit HD (1366 x 768) Anti-glare هستند.
دارای 500GB, 7200RPM SATA hard drive و ویندوز ۷ میباشند.
فکر میکنم این مدل DELL برای شما خوب باشه اما اگه بازم نخواستید بگید یکی دیگه معرفی کنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در رابطه با MSI چون خودم تا به حال تجربه داشتن این برند رو نداشتم حرف زیادی برای گفتن ندارم جز این معرفی :
MSI - CX420 => 1,000,000 Toman
این سیستم دارای پردازنده Core i3 – 330M میباشد که نکته جالبش up to Core i5 یعنی ارتقاع به i5 میباشد.
این لپ تاپ از گرافیک ATI Radeon HD5470 1GB DDR3 Switchable استفاده میکند که گویا قابل تعویض است !
دارای LED 14" با رزولوشن 1366x768 HD 16:9 میباشد.
دارای 4GB DDR3 1066Mhz رم میباشد.
WiFi+GLAN+BT+D-sub+Webcam+HDMI +Card Reader+6cell Polymer Battery
و هارد این سیستم : 320GB
(فکر میکنم این مدل هم برای بازی خوب باشه ، فقط یکی از بچه ها که MSI داره یه نظر در رابطه با کیفیت قطعات و این محصول بده)