مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام به دوستان
من یه لبتاب می خوام در حدود 1.5 تا 1.7 تومن برا بازی فیلم و این کارا.میخواستم مشخصاتشم این جوری باشه
4 گیگ رم
9600 گرافیک
CPU INTEL C2D
هارد 300 گیگ
مانیتور با کیفیت وبزرگ
خودم برند HP خیلی حال میکنم باحاش.سری 1155 چطوریاس؟

همین مدل رو بگیر،بدون برو برگرد.
من خودم 1070 دارم و خیلی راضی هستم.این سری 11 هست و یه تعدادی از عیوب سری 10 توش نیست.

دستت درد نکنه
فقط یه سوال دیگه این که بازی ها رو مشکلی نداره باهاش دیگه_GTA IV _
و این که توی این رنج بهتر از اینم هست
شد دوتا که

من خودم باهاش GTA رو تست کردم،راحت اجرا کرد.FarCry 2 و COD 4 & 5 رو تست کردم روش.
هیچ مشکلی برای اجرای بازی نداره.
توی این رنج Dell XPS 1530 هست که کیفیتش به خوبیه HP نیست.
این Dell هم حدود 1.600 هست.

اقایون من 2 ماهه داره تحقیق میکنم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم من یه مدل میخوام که از 1.5 بیشتر نباشه اگرم بیشتره 200 تا 100 میخوام crysis هم رو high راحت بکشه در ضمن داغم نکنه بین hp-dell-sony گیر کردم یکی لطف کنه اگه اطلاعات داره یه کمک اساسی کنه دمش گرم

اقایون من 2 ماهه داره تحقیق میکنم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم من یه مدل میخوام که از 1.5 بیشتر نباشه اگرم بیشتره 200 تا 100 میخوام crysis هم رو high راحت بکشه در ضمن داغم نکنه بین hp-dell-sony گیر کردم یکی لطف کنه اگه اطلاعات داره یه کمک اساسی کنه دمش گرم

ببین 2 تا مدل زیر رو یکیشون رو انتخاب کن :

Dell XPS 1530 و HP Pavilion DV5-1155

HP از نظر کیفیت ساخت بهتر هست.
مشخصاتشونم یکی هست غیر کارت گرافیک.

CPU : 2.5 Core 2 Dou 6M Cache
Ram : 4GB Up To 8GB
HDD : 320
Graphic : HP 9600 1.8GB/Dell 8600

انتخاب با خودته.اینا تو همین قیمتایی هستن که می خوای.

سلام به دوستان
من یه لبتاب می خوام در حدود 1.5 تا 1.7 تومن برا بازی فیلم و این کارا.میخواستم مشخصاتشم این جوری باشه
4 گیگ رم
9600 گرافیک
CPU INTEL C2D
هارد 300 گیگ
مانیتور با کیفیت وبزرگ
خودم برند HP خیلی حال میکنم باحاش.سری 1155 چطوریاس؟
سلام
من بهت asus g50 رو پيشنهاد ميكنم كه علاوه بر اين امكاناتي كه ميخواي يه چيز بالاتري هم بهت ميده!!!
گرافيكش 9800m هستش و قيمت هم حدود 1.7
باتشكر

مرسی پدارم و natani عزیز
اتفاقا بنظر خودم هم asus برند معتبر تری هست نسبت به ایسر و اینکه یکی هم در صفحات قبل گفته بود دستگاش که ایسر هم بوده در اثر حرارت زیاد cpu سوخته !!!

راستی یه سوال مگه وقتی که cpu یا هر قطعه دیگه بیش از حد گرم بشن سیستم ری استارت نمی شه ؟
سلام قابلي نداشت
معمولا قدرت خنك كنندگي لپ تاپهاي asus خوبه! و من تا حالا نشنيدم باتريشون بتركه:eek::biggrin1:
درمورد سوال بعدي نميدونم!

سلام
HP dv5 1070
asus g50vt-x1
من برا بازي فعلا اينا رو سراغ دارم، كيفيت dell رو هم قبول ندارم، HP هم داغ ميكنه و بايد براش كولر پد بگيري ASUS خوبه ولي گارانتيش كم گير مياد ولي گرافيكش 9800 هستش:biggrin1::eek:
باتشكر

دوستان اطلاعاتی در مورد Dell Latitude XT2 می خواستم و اینکه ایران اومده یا خیر و قیمت تقریبیش چنده ؟

دوست عزیز بزار خبر 1-2 ماه ازش بگذره بعد در مورد این مدل سوال کن.
می تونی اطلاعاتش رو اینجا بخونی :

Code:
http://www.narenji.ir/content/view/1193/1/

سلام
يه لب تاپ تا 1 ميليون معرفي مي كنيد از برند hp و dell .
يه سوال ديگه نمي دونستم كجا بپرسم : دوستم لپ تاپ سوني داره , خروجي hdmi نداره . تبديلي چيزي نيست تو اين مايه ها ...

سلام
يه لب تاپ تا 1 ميليون معرفي مي كنيد از برند hp و dell .
يه سوال ديگه نمي دونستم كجا بپرسم : دوستم لپ تاپ سوني داره , خروجي hdmi نداره . تبديلي چيزي نيست تو اين مايه ها ...

Dell Inspiron 1525 و Dell Studio 1537 پیشنهاد مشیه ...
از برند HP هم DV5-1110 و DV5-1030.
HP مطمئن تر هست تا Dell.

برای لپ تاپ دوستتون هم اگر پورت DVI داشته باشه،می تونه از تبدیل HDMI به DVI استفاده کنه.مارک Bafo این محصول رو داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or