مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

پدرام,

ديروز Laptop رو تحويل گرفتم.... فوق الاده هست .... چشمم اذيت نميکنه پدرام... اصلاً اذيت نميشم... هيچی توش کوچيک نيست.... جمع و جوره!

سبک هم هست .. در کل تا به اين لحظه راضی هستم...

ميدونی چطوری ميتونم dvd که ميشه به xp دونگرده کرد رو online گير بيارم دانلود کنم ؟ چون مجانی ميفرستن به usa و کانادا!

مرسی

مبارکت باشه.
از نظر من اصلا به XP دانگرید نکن.از ویندوز خودش استفاده کن.به Vista عادت کنید.چیزی نداره اصلا که سخت باشه.شما توی سایت Sony.Com درایورهاش رو پیدا کنید ببینید اگر برای XP داره می تونید یه ویندوز XP از بازار بگیرید و با همین درایورهای روی اینترنت نصب کنید.در مورد این که بفرستن و ... اطلاعی ندارم.

پدارم جان آخر سر ما رو کمک نکردی:biggrin1: یه لپ تاپ تا سقف 3 میلیون با بالاترین گرافیک(8800 با بالا) معرفی کن که تو ایران هم موجود باشه. کل اینترنت رو گشتم دریغ از یه نوت بوک با چنین مشخصاتی.
اگه سایت نوت بوکی هم میشناسی که چنین چیزی داشته باشه بده.
ممنون.:love:

AlienWare.Com رو یه نگاه کن.شرکتی هست که Laptop های مخصوص بازی میزنه با مشخصاتی که مطمئنا کیف می کنی اگه ببینی.اما فکر نمی کنم توی ایران گیر بیاد.گزینه های قوی داخل ایران یه سری از مدل های Asus و HP و Dell و Sony هستن.اونا هم فکر نمی کنم بیش از 2.500.000 بشن که گرافیکشونم اون چیزی نیست که می خواید.

دوستان من میخواستم یه لپ تاپ بخرم که سیستمش عالی و برای بازی کردن مناسب باشه و وزنش هم زیاد نباشه.حجم هارددیسکش هم زیاد باشه.یه دونه خوبشو معرفی کنید چون من هیچی سرم نمیشه :biggrin1:

HP DV5-1155
یا XPS 1530

من HP رو بهت پیشنهاد می کنم.قیمتش هم حدود 1.600 تا 1.700 هست.
برای هر کاری هم خوب هستن.هاردش 320 گیگابایته.

ممنون پدارم جان. آخه از خارج بگیرم هم گارانتی نمیشه و این یکم خطرناکه. ببینم این asus مدل جی 70 اس خوبه؟ گرافیکش دو تا اس ال آی 8700 هستش. این دو تا 8700 به صورت اس ال آی کاراییشون در حد کدوم کارته؟:love:

مبارکت باشه.
از نظر من اصلا به XP دانگرید نکن.از ویندوز خودش استفاده کن.به Vista عادت کنید.چیزی نداره اصلا که سخت باشه.شما توی سایت Sony.Com درایورهاش رو پیدا کنید ببینید اگر برای XP داره می تونید یه ویندوز XP از بازار بگیرید و با همین درایورهای روی اینترنت نصب کنید.در مورد این که بفرستن و ... اطلاعی ندارم..

:biggrin1: راستش رو بخوای کم کم از ويستا داره خوشم مياد... تجربه خوبيه الان يک سری کارا کردم روش ... داره بهم خوش ميگزره توش ...

آره تو سايتش ديدم ... درايور های xp رو داره ... ولی نه همين ويستا عاليه... من که راضی شدم تاحالا...:biggrin1:

مرسی

میشه یه macbook pro عالی بهم معرفی کنید
thanq:eek:

MacBook Pro 166 انتخاب خوبی فکر می کنم باشه.
البته 17 اینچ هست.
CPU : 2.53 Penryn
Ram : 2GB
HDD : 250GB
VGA : GeForce 8600

مدل 15 اینچش هم هست با این مشخصات Macbook Pro 134

ممنون پدارم جان. آخه از خارج بگیرم هم گارانتی نمیشه و این یکم خطرناکه. ببینم این asus مدل جی 70 اس خوبه؟ گرافیکش دو تا اس ال آی 8700 هستش. این دو تا 8700 به صورت اس ال آی کاراییشون در حد کدوم کارته؟:love:

اطلاع ندارم.تحقیق می کنم بهت میگم.
کلا Asus و HP مارک های خوبی هستن.سعی کن توی این 2 برند انتخاباتو کنی.

HP DV5-1155
یا XPS 1530

من HP رو بهت پیشنهاد می کنم.قیمتش هم حدود 1.600 تا 1.700 هست.
برای هر کاری هم خوب هستن.هاردش 320 گیگابایته.

ممنون پدرام جان. این مدل HP DV5-1155 ظرفیت هاردش که خیلی خوبه میخوام ببینم کارت گرافیکش حداقل GF 8800 هست دیگه؟! دز ضمن لپ تاپ با گرافیک سری 9000 انویدیا پیدا میشه تو بازار؟

ممنون پدرام جان. این مدل HP DV5-1155 ظرفیت هاردش که خیلی خوبه میخوام ببینم کارت گرافیکش حداقل GF 8800 هست دیگه؟! دز ضمن لپ تاپ با گرافیک سری 9000 انویدیا پیدا میشه تو بازار؟

گرافیک این لپ تاپ GeForce 9600/1.8GB هست.

من این مدل hp dv5-1155 رو با hp dv5-1070 مقایسه کردم هیچ تفاوتی نبود.تازه 1070 blu-ray هم داشت.اون وقت چطوره که میگن یه سری اصلاحات روی سری 11 انجام شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lightbulb:

آخرین ویرایش:
در ضمن من دارم لپ تاپ میخرم از این 1155 برند hp خیلی خوشم اومده اما میخوام بدونم تو قیمت 1600000 تا 1700000 چیز بهتری هست؟
یعنی دست رد به سینه ی بازی های حال حاضر بازار نزنه...........:biggrin1:

سلام
من که اخر سر نتونستم Alienware رو جور کنم !!!!!!!!!!!(ولی عجب لپتاپهایی داره :eek: :cool: :love:)
یه دونم که Natani }ان لینک داده بودن قیمتش زیادی بالا بود -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پدرام جان از کمکت ممنون
بین HP pavilion DV5-1155 و Asus g60VT-X1 کدوم رو پیشنهاد میکنی (از نظر قیمت حدودا چند هستن؟) - تو بازار گیر میان ؟ (مدل AW120J/H که گفتی دیدم منتها یه خورده بزرگ بود :cheesygri)
فکر کنم برای بازی هم مناسب باشن ؟ (مثل Crysis - GTA - Fear 2 و...)
البته اونطور که من حدودا فهمیدم HP این مدلش بسیار خوب جواب داده ولی Asus رو نمیدونم .

من این مدل hp dv5-1155 رو با hp dv5-1070 مقایسه کردم هیچ تفاوتی نبود.تازه 1070 blu-ray هم داشت.اون وقت چطوره که میگن یه سری اصلاحات روی سری 11 انجام شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lightbulb:

اولا که این 2 از نظر ظاهری یکی هستن.
دوما DV5-1155 هم Bluray داره.
سوما یه سری مشکلات سخت افزاری از جمله داغ کردن یه مقدار بهبود پیدا کرده.

در ضمن من دارم لپ تاپ میخرم از این 1155 برند hp خیلی خوشم اومده اما میخوام بدونم تو قیمت 1600000 تا 1700000 چیز بهتری هست؟
یعنی دست رد به سینه ی بازی های حال حاضر بازار نزنه...........:biggrin1:

هم Asus g60VT-X1 و هم Dell XPS 1530

سلام
من که اخر سر نتونستم Alienware رو جور کنم !!!!!!!!!!!(ولی عجب لپتاپهایی داره :eek: :cool: :love:)
یه دونم که Natani }ان لینک داده بودن قیمتش زیادی بالا بود -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پدرام جان از کمکت ممنون
بین HP pavilion DV5-1155 و Asus g60VT-X1 کدوم رو پیشنهاد میکنی (از نظر قیمت حدودا چند هستن؟) - تو بازار گیر میان ؟ (مدل AW120J/H که گفتی دیدم منتها یه خورده بزرگ بود :cheesygri)
فکر کنم برای بازی هم مناسب باشن ؟ (مثل Crysis - GTA - Fear 2 و...)
البته اونطور که من حدودا فهمیدم HP این مدلش بسیار خوب جواب داده ولی Asus رو نمیدونم .

توی صفحات قبل در مورد Asus بخون.فکر کنم یکی از کاربرها ازش داره.
اما من خودم سری DV5 دارم و خیلی راضی هستم.
میدونم که DV5-1155 راحت توی ایران گیر میاد.
هر 2 هم از نظر قیمت باید 1.600 تا 1.700 باشن.

ممنون پدرام جان...........
خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟؟؟؟؟؟؟در ضمن یه لینک سراغ داری که مشخصات این مدل ASUS رو که معرفی کردی داشته باشه؟؟؟گشتم ولی پیدا نکردم..........:blushing:
از دل بدم میاد:sick:
ولی در مورد ASUS اطلاع زیادی ندارم
HP رو که خیلی خوشم اومده ازش.............

ممنون پدرام جان...........
خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟؟؟؟؟؟؟در ضمن یه لینک سراغ داری که مشخصات این مدل ASUS رو که معرفی کردی داشته باشه؟؟؟گشتم ولی پیدا نکردم..........:blushing:
از دل بدم میاد:sick:
ولی در مورد ASUS اطلاع زیادی ندارم
HP رو که خیلی خوشم اومده ازش.............

از این Asus گشتم برات پیدا کنم یه Review یا همچین چیزی اما نبود.
ولی خوب من HP رو تایید می کنم.مخصوصا سری DV5 که خیلی ردیفه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or