مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
من یه لپ تاپ میخوام در حد 600 تومن برای کار یه چند تا سوال داشتم :
1. Hp بهتره یا Dell
2. چه مدلی تو این رنج قیمت هست که هم بشه یکم بازی های سبک رو باهاش بازی کرد
مرسی :x

سلام
من یه لپتاب می خوام تا حدود 1 تا 1200 تومن/ بیشترم برای کارای گرافیکی می خوام.
لطفا یه مدل بهم پیشنهاد کنید که بشه باش راحت کار کرد و بهترین تو این رنج باشه;)
ممنون/

سلام میخواستم بدونم واسه بازی کدوم قویتره؟لطفا با دلیل بگید.
n61jq-n61jv-n61ja

دوست عزیز

اگر دنبال نوت بوکهایی برای اجرای بازیهای رایانه ای هستی و یا به دنبال نوت بوکهایی برای طراحی میگردی (حرف من بیشتر در مورد بازیهای رایانه ای می باشد) به دنبال سریهای Gaming باشید. من به شما پیشنهاد Asus G51 با عینک 3D ,... , و یا Msi GX 640و Msi GX740 , همچنین G72 اسوس . که البته من خودم Asus رو به علت اینکه در ارتباط نزدیک با فروشندگان و مصرف کننده گانش هستم ترجیح میدم . اما مدلهای MSI هم بسیلر عالی و دارای گارانتی خوب ماتریس می باشد . این دو دستگاهی که من به شما معرفی کردم در پروسسور فرق با هم ندارند و هر دو از Core i7 720QM استفاده کرده اند اما فرق اسوس با MSI در داشتن رم 6 گیگی و صفحه نمایش 17.3 و هارد 640 و داشتن عینک 3D, فروش جهانی آن می باشد .

آخرین ویرایش:
سلام.
دوستان می خواستم یک لپ تاپ بگیرم تا یک میلیون هم مایه دارم
برای گیم، وب گردی، فیلم دیدن و ...

دوست عزیز من این دو مدل رو به شما پیشنهاد میدم . برای Game (بطور متوسط به بالا) و کارهای اداری (عالی) و اینترنت (عالی) میباشد .

ASUSK40ID2.3CoreDue 1MB 4GBIII 500GB DVD-RW 14.1"LED GforceGT320M/1GB
ASUSK50I2.3Core2Due 2MB 4GBIII 320GB DVD -RW15.6"LED GforceGT320M/1GB

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من این دو مدل رو به شما پیشنهاد میدم . برای Game (بطور متوسط به بالا) و کارهای اداری (عالی) و اینترنت (عالی) میباشد .

عزیز حدود قیمت این دو مدل چقدره؟
در ضمن نظرت در مورد مارک های دیگه مثل Vaio - Dell - MSI- Medion چی هست؟
در ضمن گارانتی هم برام مهمه.

آخرین ویرایش:
عزیز حدود قیمت این دو مدل چقدره؟
در ضمن نظرت در مورد مارک های دیگه مثل Vaio - Dell - MSI- Medion چی هست؟
در ضمن گارانتی هم برام مهمه.

دوست عزیز :
قیمت این دو مدل از 800 تا 900 تومان میباشد .گارانتی این دو دستگاه برای شرکت الماس میباشد. گارانتی های این شرکت دارای اعتبار خوبی در ایران می باشد.

سلام دوستان من تصمیم دارم لپ تاپ خوب برای کارهای معماری و گرافیکی بگیرم اما نمیدونم با macbook pro با چه مشخصاتی بگیرم؟؟ با یکیش دارم کار میکنم اما اصلا از گرافیکش و اینا نمیدونم . با اینکه 1 سال است خریده شده منظورم اینکه قدیمی نیست اما برنامه sketch up از googel ریختم خیلی بد کار میکنه . . میخوام بدونم macbookبا چه مشخصاتی بخرم که اذیت نکنه وسط کارها سنگین!!!و اینکه برای 3dmax چه کاری میتونم بکنم؟؟؟ منظورم اینکه باید ویندوز 7 بریزم؟؟؟؟

دوستان لطفا از این مدل ها یک یا دو مورد رو انتخاب کنید
بیشتر برای بازی میخام
اگر قیمتی هم داشتید بگید ممنون میشم
dell studio 1558
hp pavilion dv6-2190
hp pavilion dv6-217-2.93
vaio cw23
vaio cw21
vaio cw 2dgx/b
dell inspiron 1564
dell inspiron 5010

آقایون بین این دو مدل کدوم یک قوی تر هستند؟
در ضمن بیشتر راهنماییم کنید می خوام تا وسط این هفته یک لپ تاپ بخرم برای گیم. تا 1 میلیون هم بودجه دارم. خواهشا بیشتر راهنماییم کنید در ضمن سایز صفحه نمایش برام مهم نیست و اگر وب کم هم داشته باشه خیلی خوب می شه.
با تشکر

آخرین ویرایش:
من قصد خرید لپ تاپ EB17FG دارم با گارانتی ایران رهجو... نمی دونم چطوره ؟ همه چیش در ظاهر خوبه اما cpu I3 داره که به نظر ضعیف میرسه ! برای بازی می خواستمش ، اینترنت و برنامه نویسی ... آیا در حدی هست که چند سالی بتونه راضی نگهم داره؟
نمی دونم چرا cpu رو I5 نزده !!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or