دوست عزیز لپ تاپ دومیه قیمتش بالاست.من فقط بخاطر اینکه عینک 3D رو ساپورت میکنه معرفی کردم.البته قیمتش رو زیرش نوشتم 1,990 تومان.ممنون. این سیستم دومیه در بازی های کراسیس و gtaiv در درجه ی وری هایت (very hight)چند فریم میده؟(با توجه به fullhdبودن مانیتورش)(و قیمتش چنده ؟ لطفا یه سری اطلاعات دیگه هم بذارید مثل ورودی ها و وب کم و...)
ممنون.
سلام
بچه ها میخوام لپتاب بگیرم و فقط هم سونی میخوام و شنیدم که فقط سری CW خوب هستش از لپتاب های سونی .
و یکی دیگه از دلایل خرید سونی ، این هستش که سه سال گارانتی داره و تقریبا تا سه سال خاطرجمعم که خراب نمیشه .
از سری های CW ، مدل CW 26 رو انتخاب کردم .
اگه میتونید بگید که چطوره نظرتون چیه .
البته مدل های دیگه سونی هم که تویه این رنج قیمت باشن رو پیشنهاد بدید .
ممنون
http://notaly.com/services/pricelist.aspx
سلام من لبتاب 1564 گرفتم با کارت intel hd می خواستم بدونم میشه حافظه گرافیکش share کنم
کسی با این لب تاب تونسته بازی pes2010 اجرا کنه
برای من توی low اجرا میشه اجازه نمی ده بیشتر کنم می خوام بدونم قظیه share حافظه گرافیک intel hd چی هست
سلام دوستم میخواد اینو بخره:dv7 3085dx(برای بازی)چطوره؟
سلام من لبتاب 1564 گرفتم با کارت intel hd می خواستم بدونم میشه حافظه گرافیکش share کنم
برای من توی low اجرا میشه اجازه نمی ده بیشتر کنم می خوام بدونم قظیه share حافظه گرافیک intel hd چی هست
رفیق اسم برند رو که ننوشتی حداقل مدل رو درست مینوشتی ! :laughing:
فکر کنم اینجا منظور HP Pavilion DV7 3085DX باشه.
این دستگاه از پردازشگر چهار هسته ای Intel Core i7 720QM / 1.6 GHz استفاده میکنه که پردازشگر خوبی هست.
دارای ۶ گیگ رم DDR3 هست. ۳*۲ گیگ که این هم خوب هست.
کارت گرافیکش هم NVIDIA GeForce GT 230M هست که مدل ممتازی نیست ! ولی بدک هم نیست !
هاردش هم که خوبه : 500 GB - Serial ATA-150 - 7200 rpm
از یک صفحه نمایش ال ای دی بکلایت با رزولوشن 1600 * 900 بهره میبره.
خوب قمیتش رو بگو ببینیم ارزش داره یا نه ؟
درود
دوستان چند مدل لب تاپ تا حد اکثر 600 تومن معرفی میکنید
ممنون
سلام
من قصد خرید یک لپ تاپ دارم و بودجه هم ا میلیون تومن سرراست هست.
پارامتر های اصلیم هم کیفیت بالای LCD،مناسب برای بازی های سنگین و آخرین پارامتر هم زیبایی است شما چه لپ تاپی رو پیشنهاد می کنید؟
خیلی ممنون اینطور که شما گفتی بد جور به فکر افزایش بودجه افتادم.دوست من با این بازه قیمت من به شما مدل DELL Inspiron 1564 هست.
قیمت دقیق : ۶۱۰ هزارتومان
INTEL i3-330M 2.13 Ghz
CACHE: 3.0 MB
RAM: 2GB DDR3
HDD: 250+ GB SATA
LED: 15.6" Diagonal High Definition
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer
VGA: INTEL 4500
2.8 Kg / DOS
PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI
این سیستم نسبت به بازه قیمت شما خیلی سیستم خوبی هست و با مشخصاتی که داره بجز بازیهای رایانه ای (به علت ضعیف بودن کارت گرافیک) تقریبا توانایی انجام هر کار (نه حرفه ای) رو دارا میباشد.
نکته ۱ : مثل همیشه قبل از هر سخنی من این نکته رو متذکر بشم که تو این رنج قیمت برای بازی کردن خرید یک لپتاپ اصلا انتخاب خوبی نیست !
نکته ۲ : دوست عزیز منظورت از بازیهای سنگین دقیقا متوجه نشدم اما بازیهای نسل جدید به هیچ عنوان با این رنج قیمت سازگاری ندارند !
اگه سیستمت رو برای بازی میخوای به شدت زیادی بهت پیشنهاد میدم که بودجه رو کمی بیشتر کنی (در حد ۳۵۰ هزار تومان) و این سیستم تهیه کنی :
intel i7 720QM
RAM 4GB
Hard 500GB 7200RPM
ATI Radeon Mobility 5730 1GB Dedicated
Display 16" HD LED
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZfpnPRZ5UxVOtrHJ
جواب![]()