Delux1
کاربر سایت
یه لبتاب میخوام برای اینکه بتونه بازی ها رو 4K و60 فریم اجرا کنه؟نمی شناسم والله.
همچین لپ تاپی اندازه یه 206 قیمتشه داداش!یه لبتاب میخوام برای اینکه بتونه بازی ها رو 4K و60 فریم اجرا کنه؟
GearBest USA: ASUS ROG GX800VH Gaming Laptop - $10700.01 Free Shippingیه لبتاب میخوام برای اینکه بتونه بازی ها رو 4K و60 فریم اجرا کنه؟
خوب اگه بخوام سیستم ببندم چقد درمیاد
چیزی حدود 20 25 تومن.خوب اگه بخوام سیستم ببندم چقد درمیاد
قیمت دلاری میخای بخری چرا شیائومی .هر چند الان یه سری میان میگن خیلی عالیه و این حرفا .اگه دلاری میخای بخری تا چقد میخای هرج کنی؟ برو تو آمازون لد تاپای asus,msi,razor رو ببین با همین قیمتای ۸۰۰ دلار.پولتو حروم شیائومی نکندرود
دوستان قصد خرید لپ تاپ برای برادرم که دانشگاه مهندسی کامپیوتر قبول شده رو دارم
و موندم دقیقا چی بگیرم که هم قوی باشه (در حد اجرای معمولی بازیا) و هم احتمال خرابیش پایین باشه
خودم نظرم روی نوت بوکهای شیائومی هست که ارزونترینش رو حول و حوش 800 دلار تو نت پیدا کردم. همه چیش خوب بود فقط مانیتورش 13 اینچ بود یکم کوچیکه و قیمتشم بالاست.
اگه گزینه های با کیفیت دیگه سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنین. فقط کارت گرافیکشون ترجیحا nvidia باشه. خواهشام قیمتها رو به دلار یا یورو بدید چون از ایران خرید نمیکنم. مرسی.
مرسی عزیزقیمت دلاری میخای بخری چرا شیائومی .هر چند الان یه سری میان میگن خیلی عالیه و این حرفا .اگه دلاری میخای بخری تا چقد میخای هرج کنی؟ برو تو آمازون لد تاپای asus,msi,razor رو ببین با همین قیمتای ۸۰۰ دلار.پولتو حروم شیائومی نکن
سلام.مرسی عزیز
من اطلاعاتم در اینمورد کمه، cpu رم و گرافیکش باید حداقل چی باشن که کند نباشه؟ (برای همین کارای درسی رشته ای که گفتم)
بعد عمر باطری تو کدوم برند که گفتید بهتره؟ و اینکه budget laptop های مثلا سیصد دلاری خوبن که آدم هم جنس ارزون و هم خوب بخره؟
قیمت هم درحد 500$ یا 600$ به نظرم باشه خوبه، هر چند اگه چیز budget با قیمت کمتر گیر بیاد چه بهتر خصوصا لپ تاپ گیمینگ budget
این یه مورد از ایسوس هستمرسی عزیز
من اطلاعاتم در اینمورد کمه، cpu رم و گرافیکش باید حداقل چی باشن که کند نباشه؟ (برای همین کارای درسی رشته ای که گفتم)
بعد عمر باطری تو کدوم برند که گفتید بهتره؟ و اینکه budget laptop های مثلا سیصد دلاری خوبن که آدم هم جنس ارزون و هم خوب بخره؟
قیمت هم درحد 500$ یا 600$ به نظرم باشه خوبه، هر چند اگه چیز budget با قیمت کمتر گیر بیاد چه بهتر خصوصا لپ تاپ گیمینگ budget