Vonarian
کاربر سایت
درود.سلام لپتاپ 2.5 تا 3 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
ترجیحا Asus و HP
ظاهر خوب و سخت افزار معقول در حد قیمت
خودم فعلا نظرم روی Elitebook 840 g1 هستش
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook R542UQ - A
درود.سلام لپتاپ 2.5 تا 3 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
ترجیحا Asus و HP
ظاهر خوب و سخت افزار معقول در حد قیمت
خودم فعلا نظرم روی Elitebook 840 g1 هستش
درود.با سلام خدمت کلیه دوستان
لپ تاپ 14 اينچي ايسوس مدل ZenBook UX490UA - B
من این سیستمو سفارش دادم
میخواستم بدونم رو این سیستم میتونم World of Warcraft Legion و dota و .. بازی کنم بنظرتون ؟
یا سیستم نابود میشه؟
ممنونم
اینم لینکش تو دیجی هست:
https://www.digikala.com/Product/DKP-298481/لپ-تاپ-14-اينچي-ايسوس-مدل-ZenBook-UX490UA-B
معلومه که هست ولی قیمت های خیلی بالایی دارن.سلام . سوالم اینه که لپ تاب گیمینگی هست که بتونه تمام بازی هارو با بهترین گرافیک به راحتی اجرا کنه و تا مدت ها هیچ مشکلی تو اجرای هیچ بازی ای نداشته باشه ؟ دراصل بهترین لپ تاب گیمینگ بدون محدودیت قیمت . اگه هست , اسم و قیمت این لپ تاب رو لطف کنید بگید . ممنون
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ROG GL502VS - Bسلام . سوالم اینه که لپ تاب گیمینگی هست که بتونه تمام بازی هارو با بهترین گرافیک به راحتی اجرا کنه و تا مدت ها هیچ مشکلی تو اجرای هیچ بازی ای نداشته باشه ؟ دراصل بهترین لپ تاب گیمینگ بدون محدودیت قیمت . اگه هست , اسم و قیمت این لپ تاب رو لطف کنید بگید . ممنون
نوشتن که بودجه نامحدودهمعلومه که هست ولی قیمت های خیلی بالایی دارن.
این لپ تاب جدیده ؟ مشخصاتشو دیدم قیمتش 7 تومن بود ! فکر میکردم لپ تابی با قدرت زیاد که بتونه بازی های سنگین رو راحت اجرا کنه و با کامپیوترهای خونگی برابری کنه حداقل بالای 10 تومن باشهلپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ROG GL502VS - B
نوشتن که بودجه نامحدوده
بستگی به کاربردت داره .اگه یه چیز سبک میخای که تو دانشگاه و کار و کنفرانس و .. راحت همرات باشه خیلی خوبه ولی اگه هدفت بازی کردن که یا دکستاپ ببند با این پول یا هم یه لب تاب گیمینگ خوب بگیر .خیلی انتخابای خوبی داری با ۷ تومن.درود.
میشه بازی کرد.
نابود میشه
بهتره یه دستگاه از سری F و FX بگیرین.
یس.بستگی به کاربردت داره .اگه یه چیز سبک میخای که تو دانشگاه و کار و کنفرانس و .. راحت همرات باشه خیلی خوبه ولی اگه هدفت بازی کردن که یا دکستاپ ببند با این پول یا هم یه لب تاب گیمینگ خوب بگیر .خیلی انتخابای خوبی داری با ۷ تومن.
این با این ابعاد و ضخامت تبدیل به یه گلوله اتش میشه .به درد بازی نمیخوره
لپتاپ asus rog GX800 یکی از قوی ترین لپتاپ ها گیمینگه که یه سیستم خنک کننده داره که با آب کار میکنه و سنگین ترین بازی هارو با بهترین فریم بر ثانیه اجرا میکنه و گرون هم هست ( حدودا 6000 دلار !!!) که بنچ مارک هاش بهترین fps رو گرفتن از بازی هاسلام . سوالم اینه که لپ تاب گیمینگی هست که بتونه تمام بازی هارو با بهترین گرافیک به راحتی اجرا کنه و تا مدت ها هیچ مشکلی تو اجرای هیچ بازی ای نداشته باشه ؟ دراصل بهترین لپ تاب گیمینگ بدون محدودیت قیمت . اگه هست , اسم و قیمت این لپ تاب رو لطف کنید بگید . ممنون
دوست عزیز این لپتاپ بنچ مارک هاش بازیه pubg رو با fps میانگین 30 اجرا میکنه !!! نسبتا fps پایینی هست و در آینده بازی های سنگین رو حتما با مشکل اجرا میکنه و لپتاپ های خیلی بهتری با بودجه نامحدود وجود داره که کارت گرافیک 1080 دارن مثلا لپتاپ asus rog gx800 که کارت گرافیک بیش از حد قویی دارهلپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ROG GL502VS - B
نوشتن که بودجه نامحدوده
متاسفانه زمانی که من این مدل رو پیشنهاد کردم مدل های جدید وارد نشده بودنددوست عزیز این لپتاپ بنچ مارک هاش بازیه pubg رو با fps میانگین 30 اجرا میکنه !!! نسبتا fps پایینی هست و در آینده بازی های سنگین رو حتما با مشکل اجرا میکنه و لپتاپ های خیلی بهتری با بودجه نامحدود وجود داره که کارت گرافیک 1080 دارن مثلا لپتاپ asus rog gx800 که کارت گرافیک بیش از حد قویی داره