Hessam II
کاربر سایت
با تشکر از شما و دوستان که جواب دادین منم کاملا با حرف شما موافقم که پی سی با این قیمت خیلی بهتر،مثلا gtx880mبا این که آخرین مدل ولی در حد نسبتا خوبه.ولی مشکل اینجاست که من باید این سیستم رو با خودم حمل کنم ببرم جای دیگه به همین خاطر پی سی به کارم نمیاد.همون طور که گفتم من از اول تا دو هفته پیش میخواستم macbook pro 15بگیرم چون خیلی ازش تعریف شنیدم که تو بازه ی 7 تا 8 تا بهترین و عالیه ولی هفته ی پیش متوجه شدم که درایو نوری نداره،خوب اگه میخواستم بدون درایو نوری باشه دیگه برا چی لپتاپ یه آیپد یا سرفیس میگرفتم ارزون تر هم میشد.دوباره که از اول شروع به گشتن کردم متوجه شدم که اکثر شرکت ها بهترین سخت افزار و صفحه نمایش و کیبورد و سیستم کولینگ رو روی مدل های مخصوص گیمینگ سوار میکنن به همین خاطر گفتم ما که نشان گیمری رو بر سینه داریم یک لپ تاپ خوب هم میخوایم بگیریم با توجه به همه اینا خوب یک لپ تاپ گیمینگ میگرم که نسبت به بقیه بهتره.حالا اگه شما عزیزان یک لپ تاپ خوب میشناسین که عمر باتری 7 ساعته و سیستم خوب داشته باشه بگین من از خدامه 8 تا ندم خدا خیرتون بده.
متاسفانه در این رنج بودجه، در حال حاضر لپ تاپ مناسبی در کشور موجود نیست!
اما با توجه به مواردی که فرمودید، توصیه می کنم رو برند MSI تمرکز کنید.
MSI GT60 2OC 3K IPS Edition با قیمت 9,000,000 تومان موجوده که علی رقم داشتن باتری 9 سلولی، 7 ساعت عمر باتری برای گیم نداره!