مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

نمی دونم چرا بعضیا میرن دنبال سونی!! این که سی پی یوشم قدیمیه و کل سیستمش با کلی انفاق شاید 1,500 بیارزه!!
اگه میخای پولتو دور بریزی(استعاره از خرید لپ تاپ گرون!!!:d) این دوتا که صفحه قبلی معرفی کردن!(البته به نظرم سیستمشون خیلی زیاده و اگه میخای لپ تاپو زیاد حمل کنی زیاد بدرد نمی خورن!! اگه واسه بازی میخای خیلی عالین!)
Acer V3 722G
CPU: Core i7
GPU: GeForce GTX 760M 2048 MB DDR5
RAM: 16GB DDRIII
HDD: 1TB
17.3" Full HD
این 4.200 تومنه

Asus N550JV
CPU: Core i7
GPU: GeForce GT 750M 4096 MB
RAM: 8GB DDRIII
HDD: 1TB
15.6" Full HD
اینم 4.150 تومنه
بعد 1000 سال راضی شدم یه لپتاپ بخرم ولی هیچ مدل درست حسابی پیدا نمیشه . همشون یه چیزیشون کمه . یکی Full HD نیست یکی بلوری نداره یکی باطریش ضعیفه یکی داغ میکنه یکی نگاش کنی فکر میکنی از پلاستیک بازیافتی ساخته شده :دی
یعنی یه چیزی که همه اینا رو یک جا داشته باشه گیر نمیاد زیر 5 تومن ؟
Full HD
Blu Ray
سخت افزار نسبتا خوب
کیفیت ساخت بالا و خوشگل :دی
این Asus N550JV همه چیزش خوبه ولی بلوری نداره و باطریش هم زیاد خوب نیست . زشت هم هست :دی ( ولی بقیه چیزاش عالی هستن )
در ضمن لپتاپ رو برای بازی کردن نمیخوام . بیشتر میخوام مالتی مدیا باشه ولی از پس بازی های Indie و League of legends و این طور چیزا بر بیاد .
الان با توجه به چیزایی که من میخوام این لپتاپ چطوره ؟
http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=818

آخرین ویرایش:
بعد 1000 سال راضی شدم تا 5 تومن پول لپتاپ بدم ولی هیچ مدل درست حسابی پیدا نمیشه . همشون یه چیزیشون کمه . یکی Full HD نیست یکی بلوری نداره یکی باطریش ضعیفه یکی داغ میکنه یکی نگاش کنی فکر میکنی از پلاستیک بازیافتی ساخته شده :دی
یعنی یه چیزی که همه اینا رو یک جا داشته باشه گیر نمیاد زیر 5 تومن ؟
Full HD
Blu Ray
سخت افزار نسبتا خوب
کیفیت ساخت بالا و خوشگل :دی
این Asus N550JV همه چیزش خوبه ولی بلوری نداره و باطریش هم زیاد خوب نیست . زشت هم هست :دی ( ولی بقیه چیزاش عالی هستن )
در ضمن لپتاپ رو برای بازی کردن نمیخوام . بیشتر میخوام مالتی مدیا باشه ولی از پس بازی های Indie و League of legends و این طور چیزا بر بیاد .
الان با توجه به چیزایی که من میخوام این لپتاپ چطوره ؟
لوتوس | بزرگترین مرجع اینترنتی لپ تاپ، تبلت، دسکتاپ و موبایل | SONY-VAIO-SVF-15-A17-CDB-i7-8-1T-2G-Win8-BLURW-Touch-لپ تاپ سونی

دوست عزیز میدونستی سری u از core i7 ها دو هسته ای هستن ؟!! بهتره با این پول دنبال این لپتاپ نری . خیلی لپتاپ های ارزون تر با همین سیستم هستن ( البته بلوری ندارن ولی تا اون جایی که من میدونم میشه روشون سوار کرد ! )

دوست عزیز میدونستی سری u از core i7 ها دو هسته ای هستن ؟!! بهتره با این پول دنبال این لپتاپ نری . خیلی لپتاپ های ارزون تر با همین سیستم هستن ( البته بلوری ندارن ولی تا اون جایی که من میدونم میشه روشون سوار کرد ! )
مرسی یه مدل معرفی کنید که چیزایی که من میخوام رو داشته باشه . برای بازی هم نمیخوام همونطوری که نوشتم .

آقا تشکر زود ج میدی :)
یه چیزی که هست لبتاب که لمسی باشه میشه برنامه های مختلف رو لمسی اجرا کرد؟؟؟؟؟؟
و اینکه رزولوشن صفحه نمایشش این لبتاب ها پایین هست!!!!مال من که دو سال پیش خریدم بازم همین رزولوشن ها رو داره!!!
یه سوال هم اینکه آخرین نسل سی پی یو اینتل اسمش چیه؟؟؟ :) هاسول هست؟؟؟
بعد اینکه در گرافیک هایی که تراشه اینودیا دارن هر چی عدده بره بالاتر یعنی قویتر؟؟؟ مثلا مال من gt550m هست...بعضیا مثلا 610 و بعضیا 640 اونایی هم که شما معرفی کردین 740
یه توضیح مختصر و مفید بدین ممنون میشم :)
یه سوال هم در مورد رم داشتم...رم تکنولوژی خاصینداره؟؟؟؟که هر سالپیشرفته تر بشه؟؟؟اگه بله به چه صورت هست باز...و در حال حاضر رم باید چه ویژگی داشته باشه و چند گیگ رم کافیه :)
در مورد باطری هم قربون مرامت یه توضیح بده...سلول بیشتر باشه بهتره؟؟؟؟و اینکه تکنولوژیش عوض میشه؟؟اگه آره آخرین تکنولوژیش چیه؟
چون دوستم دیر به دیر عوض میکنه لبتاب درنتیجه...میخوام بهترین گذینه باشه در رنج3500
مثلا:
لمسی باشه
شیک و زیبا باشه
رولوشن صفحش بالا باشه
هارد 1 ترا باشه
رم از 6 کمتر نباشه!!!حالا کمتر بودم اضاف میکنیم :)
باتری دوام داشته باشه
سی پی یو آخرین نسل باشه و کم نیاره
بیشتر از 2.5 نباشه !!!!

اگر دوستم برا کار های گرافیکی نمیخواست میگفتم از این هیبریدیا بگیره....خیلی عالی هستن :)

با عرض معذرت دیروز خسته بودم زود خابیدم امروزم اصلا وقت نکرده بودم بیام!!:d

اگه برنامه‌هه قابلیت لمسی داشته باشه آره!!(البته واسه برنامه هایی مث فتوشاپ و... کمی مشکل داره!! ینی بیخیال کار با لمسیش میشی!! البته نه این که مشکل داشته باشه ولی واسه لمسی بهینه نشده!!)
رزولوشنم اغلب همین هست!!(مگه اینکه 3 4 تومن خرج کنی!! که البته بیشتر بدرد بازی میخوره و واسه کارای معمولی و اتوکد و... همین کافیه!!)
آره همین هاسوله که اسمشون میشه 4XXX و یکی دو تا حرفم بعدشه!!
نه دقیقا!!! قدرتشون اینجوری اندازه گیری میشه:
اول عدد وسطی(تو 740 میشه 4) بعد عدد اولی(شایدم عدد سومیه! دقیق یادم نیست!! اینجا میشه 7) و در آخر عدد سومی(0)
البته از این روش واسه کارت گرافیکی سری 500 نتونستم استفاده کنم ولی واسه سری 600 و 700 کاملا مشهوده!!
داره ولی من سر در نمیارم!! کلن نمی گن رمت چیه! میگن رمت چنده پس فرقی نمیکنه!! هر چی بیشتر بهتر ولی 6 یا 8 گیگ خوبه و کافیه!!
آره هر چی سلولش بیشتر باشه بهتره و عمرش بالاتره!!(منظورم زمان روشن موندنشه!!) تکنولوژیشم دو تا داره که فک کنم میگفتن لیتیومیش(اگه درست نوشته باشم!!) بهتره چون وقتی بزنیش به شارژ به جای اینکه پر شه و باتری رو به مرور خراب کنه(اگه زیاد برنی به برق) به یه درصدی که رسید خودش شارژ نمیشه!!(البته اینو مطمئن نیستم که درست گفته باشم!! خیلی وقت پیش خونده بودم!!)

بهترین گذینه واسش همون s550ست!!

- - -ویرایش - - -

مرسی یه مدل معرفی کنید که چیزایی که من میخوام رو داشته باشه . برای بازی هم نمیخوام همونطوری که نوشتم .

اینی که گذاشتی رو نگا کن وجدانن!!! اون سیستمه تو دو تا از بهترین برندا(ینی لنوو و ایسوس) 2500 یا نهایتش 2700 گیر میاد! حالا یه دونه بلوری پرتابلم که بگیری نهایتش میشه 500! با هم جمعشون کنی میشن نهایتش 3200!! ینی 1تومن همینجوری کم شد!!
اون ایسره که بلوری داره و سیستمشم تا 3 4 سال دیگه دووم میاره(اگه تا اون موقع بازیا خیلی تغییر نکنن!!) اگه میخای اونو بگیر ولی اگه به ایسر اعتماد نداری z500 لنوو چیز خوبیه که البته با بلوری دارشم گیر میاد ولی نمی دونم وارد کشور شده یا نه!! قشنگیشم که همون طور که قبلا گفته بودم عالیه!!(واسه اطمینان تو گوگل سرچ کن!)

با عرض معذرت دیروز خسته بودم زود خابیدم امروزم اصلا وقت نکرده بودم بیام!!:d

اگه برنامه‌هه قابلیت لمسی داشته باشه آره!!(البته واسه برنامه هایی مث فتوشاپ و... کمی مشکل داره!! ینی بیخیال کار با لمسیش میشی!! البته نه این که مشکل داشته باشه ولی واسه لمسی بهینه نشده!!)
رزولوشنم اغلب همین هست!!(مگه اینکه 3 4 تومن خرج کنی!! که البته بیشتر بدرد بازی میخوره و واسه کارای معمولی و اتوکد و... همین کافیه!!)
آره همین هاسوله که اسمشون میشه 4XXX و یکی دو تا حرفم بعدشه!!
نه دقیقا!!! قدرتشون اینجوری اندازه گیری میشه:
اول عدد وسطی(تو 740 میشه 4) بعد عدد اولی(شایدم عدد سومیه! دقیق یادم نیست!! اینجا میشه 7) و در آخر عدد سومی(0)
البته از این روش واسه کارت گرافیکی سری 500 نتونستم استفاده کنم ولی واسه سری 600 و 700 کاملا مشهوده!!
داره ولی من سر در نمیارم!! کلن نمی گن رمت چیه! میگن رمت چنده پس فرقی نمیکنه!! هر چی بیشتر بهتر ولی 6 یا 8 گیگ خوبه و کافیه!!
آره هر چی سلولش بیشتر باشه بهتره و عمرش بالاتره!!(منظورم زمان روشن موندنشه!!) تکنولوژیشم دو تا داره که فک کنم میگفتن لیتیومیش(اگه درست نوشته باشم!!) بهتره چون وقتی بزنیش به شارژ به جای اینکه پر شه و باتری رو به مرور خراب کنه(اگه زیاد برنی به برق) به یه درصدی که رسید خودش شارژ نمیشه!!(البته اینو مطمئن نیستم که درست گفته باشم!! خیلی وقت پیش خونده بودم!!)

بهترین گذینه واسش همون s550ست!!

- - -ویرایش - - -

اینی که گذاشتی رو نگا کن وجدانن!!! اون سیستمه تو دو تا از بهترین برندا(ینی لنوو و ایسوس) 2500 یا نهایتش 2700 گیر میاد! حالا یه دونه بلوری پرتابلم که بگیری نهایتش میشه 500! با هم جمعشون کنی میشن نهایتش 3200!! ینی 1تومن همینجوری کم شد!!
اون ایسره که بلوری داره و سیستمشم تا 3 4 سال دیگه دووم میاره(اگه تا اون موقع بازیا خیلی تغییر نکنن!!) اگه میخای اونو بگیر ولی اگه به ایسر اعتماد نداری z500 لنوو چیز خوبیه که البته با بلوری دارشم گیر میاد ولی نمی دونم وارد کشور شده یا نه!! قشنگیشم که همون طور که قبلا گفته بودم عالیه!!(واسه اطمینان تو گوگل سرچ کن!)

دوست عزیز
من که گفتم بهتون قیمت تا ۳/۵
حالا شماباز میگین اگه میخوام رزولوشن بالا بگیرم باید ۳ چهار تومن خرج کنم!متوجه منظور شدی؟ :دی

Sent from my LG G2

دوست عزیز
حالا شماباز میگین اگه میخوام رزولوشن بالا بگیرم باید ۳ چهار تومن خرج کنم!متوجه منظور شدی؟ :دی

Sent from my LG G2

از اونجا که من مورد مناسبی که 3.5 باشه و سیستم و رزولوشن(جون هر کی دوس داری دیگه کاری نکن که اینو بنویسم!!! عجیب سخته واسم!!!!:d) خوب داشته باشه نمیشناسم(سونی هست ولی قیمتش خدا تومنه اونم بدون گرافیک درست درمون!!!) پس اونو خودت بخون 4 تومن!!

دوست عزیز

Sent from my LG G2

خوب پس GE 60 از کمپانی MSI پیشنهاد میشه ! ظاهرش که شیکه ، وزن کمی نسبت به رده ی کاریش داره ( برای کار های نیمه سنگین ( مثل بازی و ... )) 2.4 kg

22899_1219447421_five_pictures3_2566_20120423161523.jpg

پردازش گر گرافیکیش 650m هستش که مناسبه ، cpu نسل 3 core i7 هم داره ( 3610 QM ) نمایشگر FULLHD ش هم که از نوع LED هستش و کیفیت خوبی داره و قابل توجه محمد بلوری هم داره !
قیمت هم 3.5

بعد اینکه در گرافیک هایی که تراشه اینودیا دارن هر چی عدده بره بالاتر یعنی قویتر؟؟؟ مثلا مال من gt550m هست...بعضیا مثلا 610 و بعضیا 640 اونایی هم که شما معرفی کردین 740
یه توضیح مختصر و مفید بدین ممنون میشم
من فکر میکنم پسوند gt مخصوص بازی هست ، پس اگه این پسوند باشه تقریبا گرافیک قوی هست . ولی در سری 600m و 700m حتما سعی کنید از 640 به بالا یا 740 به بالا انتخاب کنید تا بتونه قدری در بازی قوی عمل کنه ! (در مورد سری 600 مطمئن هستم باید 640 به بالا باشه) در نهایت اینا چون Mobile هستند ، قدرت ضعیف تری از کارتهای معمولی دارند.
برای اطمینان خاطر هم میتونید از بچه های ارتقا سخت افزار در پروفایلشون بپرسی ، جواب میدن !

من فکر میکنم پسوند gt مخصوص بازی هست ، پس اگه این پسوند باشه تقریبا گرافیک قوی هست . ولی در سری 600m و 700m حتما سعی کنید از 640 به بالا یا 740 به بالا انتخاب کنید تا بتونه قدری در بازی قوی عمل کنه ! (در مورد سری 600 مطمئن هستم باید 640 به بالا باشه) در نهایت اینا چون Mobile هستند ، قدرت ضعیف تری از کارتهای معمولی دارند.
برای اطمینان خاطر هم میتونید از بچه های ارتقا سخت افزار در پروفایلشون بپرسی ، جواب میدن !

فقط تو دهگان مساوی میشه گفت صدگان بالاتر بهتره ! بقیه اش رو باید بررسی کرد ! بررسیش هم اصلا کاری نداره :d
gpuboss.com خیلی راحت میشه همه کارت های گرافیکی ( لپتاپ و پی سی ) رو با هم مقایسه کرد . ( سایت های مشابه هم هستن ( cpuboss.com و ssdboss.com برای cpu و هارد ))

فقط تو دهگان مساوی میشه گفت صدگان بالاتر بهتره ! بقیه اش رو باید بررسی کرد ! بررسیش هم اصلا کاری نداره :d
gpuboss.com خیلی راحت میشه همه کارت های گرافیکی ( لپتاپ و پی سی ) رو با هم مقایسه کرد . ( سایت های مشابه هم هستن ( cpuboss.com و ssdboss.com برای cpu و هارد ))
شما خیلی پیچیده میکنی قضیه رو ، البته اصلش همینه ها ، ولی اکثرا اینجور دانسته ها تجربی و از روی راندمان بدست میاد! همین روش مقایسه و سایت و این حرفا (برای مثال 640 و 740 رو مقایسه کن ، من خودم نمیدونم کدوم بهتره)
بابت معرفی هم ممنون.

دوستان میخوام یه لپتاپی بگیرم قیمت میخواستم:d مدلش اینه
lenovo think pad E530
قیمت نوش چنده؟ دست دومش چقدر میارزه؟ ممنون

مدلای(کانفیگ) مختلفی داره!! کدوم کانفیگش منظورته؟
بعدم درباره دسته دوم بودن به نظر من لپ تاپ مث مسواک میمونه!!!:d ینی جدای از اینکه یه وسیله شخصیه یه عمر مفید داره که اگه بخای دسته دوم بخری از اون عمره کم شده در واقع! چون معلومم نیست که چجوری ازش کار کشیدن پس ممکنه خیلی زود خراب شه و بشه یه آهن غراضه! پس دست دوم خریدن ارزشی نداره به نظرم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or