مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

داغ شدن زیاد - تهویه ضعیف -جنس بدنه ی نه جندان مناسب امار خرابی بالا و .........
اقا چه وضع خرابی داره این برند !! یهو بگو بیخیالش بشیم کلا دیگه !! حالا تا سقف 900 انتخاب های دیگه ای وجود نداره !؟ شما همون dell 5110 رو فقط پیشنهاد می کنی !؟
تو اون رنج قیمت دِل و ایسر از نظر کیفیت تو یه حد هستند.من کارم فروش نوت بوک هستش.اِیسر مشکل خاصی نداشته و در صورت خرید با گارانتی سازگار گارانتی مطمئن تری هم داره دستگاهتون.در حالیکه گارانتی 99% نوت بوک های دِل شرکتی هستش.نمی گم همه این گارانتیا بد هستن.انصافا توشون گارانتی جواب گو هم داریم.ولی خوب خیلی هاشون هم اذیت می کنند.در ضمن شما کدوم شهر هستی؟قیمت هایی که گفتم مربوط به تهران هستش.شهر های دیگه کمی بالا تر هستش...
نه من از لحاظ اعتبار برند گفتم ! من تهران هستم و می خوام برم پایتخت خریداری کنم دیگه !! منتهی گفتم قبلش یه اطلاعاتی بگیرم از دوستان !

Apple MacBook Pro MC700 چه طوره ؟
راستي من تاحالا با Apple Mac OS كار نكردم ، به مشكل بر نمي خورم ؟
همه ي نرم افزار هي اصلي MS Office و Adobe و غيره رو كه ساپورت مي كنه ؟
جوابگوي بازي هايي مثل Wow و Star Craft 2 هست ؟
ممنون
نه به مشکلی بر نمیخری خیلی هم سیستم عامل جذابی هست از پس اون بازی ها هم بر میاد
اقا چه وضع خرابی داره این برند !! یهو بگو بیخیالش بشیم کلا دیگه !! حالا تا سقف 900 انتخاب های دیگه ای وجود نداره !؟ شما همون dell 5110 رو فقط پیشنهاد می کنی !؟

نه من از لحاظ اعتبار برند گفتم ! من تهران هستم و می خوام برم پایتخت خریداری کنم دیگه !! منتهی گفتم قبلش یه اطلاعاتی بگیرم از دوستان !
ببین عزیزم من رو هیچ برندی تعصب ندارم و همه ی برند ها به نطرم یه سری نکات مثبت ویه سری نکات منفی داره تو این رنج قیمت 850-900 انتخابهایی که به نظرم میاد
همون 5110 هستش و HP PROBOK 4530S با کانفینگ CORE I5 حالا اگه هم میخوای میتونی همون ACER را با گارانتی معتبر بگیری شایدم هیچ مشکلی باهاش پیدا نکردی
ولی من این برند را تو زمینه ی لپتاپ تاییدش نمیکنم.

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ----------

سلام

دوستان میتونید قیمت و مشخصات چنتا netbook رو بهم بگید (نو و کارکرده) هر چی ارزونتر باشه بهتره

میخوام وقتی جایی میرم بتونم فیلم ببینم یا به اینترنت وصل بشم
سلام تو چه رنج قیمتی میخوای عزیز؟ اگه زیر 700 میخوای نوت بوک های مینی برای وب گردی به کارت میاد

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Amin.J

سلام تو چه رنج قیمتی میخوای عزیز؟ اگه زیر 700 میخوای نوت بوک های مینی برای وب گردی به کارت میاد

قیمت که مد نظرم نیست میخوام ببینم اگه میصرفه یکی بگیرم،چون سره کار و دانشگاه که حوصله آدم سر میره به کار میاد
قیمت پاییناش رو معرفی میکنی؟

نه به مشکلی بر نمیخری خیلی هم سیستم عامل جذابی هست از پس اون بازی ها هم بر میاد
خيلي خيلي ممنون
ديابلو3 رو هم اجرا مي كنه ؟:d
ببخشيد مي خواستم بدونم اينترنت بي سيم هم داره ؟ :-/
كابل HDMI نداره ؟ نه ؟
پيشاپيش ممنون
MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS
OS: Mac® OS X 10.6.8, 10.7.X (Latest Version) | Processor: Intel® Core 2 DuoVideo: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better

[h=2]RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS[/h]OS: Mac® OS X 10.7.X (Latest Version) | Processor: Intel® Core 2 Duo | Memory: 2 GB RAM
Video: NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or better

خيلي خيلي ممنون
ديابلو3 رو هم اجرا مي كنه ؟:d
ببخشيد مي خواستم بدونم اينترنت بي سيم هم داره ؟ :-/
كابل HDMI نداره ؟ نه ؟
پيشاپيش ممنون
نه متاسفانه نداره کلا مدلی هست که برای کارای روزمره طراحی شده از پس دییابلو 3 خم به احتمال زیاد بر میاد

---------- نوشته در 12:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 PM ارسال شده بود ----------

قیمت که مد نظرم نیست میخوام ببینم اگه میصرفه یکی بگیرم،چون سره کار و دانشگاه که حوصله آدم سر میره به کار میاد
قیمت پاییناش رو معرفی میکنی؟

ASUS Eee PC 1215P-BLK051S
540 هزار تومن با گارانتی سازگار

samsung N150-Jp0M

400 هزار تومن
جفتشون لپتاپ مینی هستند و درایور نوری ندارند

• Like
Reactions: veryhigh

ASUS Eee PC 1215P-BLK051S
540 هزار تومن با گارانتی سازگار

samsung N150-Jp0M

400 هزار تومن
جفتشون لپتاپ مینی هستند و درایور نوری ندارند

مرسی
تو سایت سازگار اینم دیدم که تا حدودی از سامسونگه بهتره

ASUS Eee PC R101D-BLK029S

فقط میمونه ظاهر که باید از نزدیک ببینم (که اهمیت هم نداره)

بازم تشکر...

دوستان يه راهنمايي بكنين براي خريد تا يك ميليون و سيصد.يه چيز خر كار و شيك ميخوام.بيشتر براي تو خونه هست.كاربردشم بيشتر موزيك و نت هست.ممنون ميشم چندتا مدل خوب معرفي كنين

یه سوال اینکه ایا gt555 قویتر از 6770m هست؟
واینکه گارانتی اصلی ایسوس چی هست و ایا خرید n55 به صرفه هست یا منتظر xps 17 بمونم
gt555 قویتر هست گارنتی اصلی ایسوس سازگار هستش تفاوت اصلی xps17 سه بعدی بودنش هست و معلوم هم نیست کی وارد ایران بشه و وقتی هم بیاد اوایل قیمت بالایی داره انتخاب با خودت هست اگه عجله نداری چون غیر از اون xps 17 مدلای جدید دیگه هم وارد بازار میشه

سلام دوستان میخواستم یه لپ تاپ خوب و قوی براممعرفی کنین بالای 1میل باشه ولی از 1.6 بالاتر نره برندش هم Dell,Asus,Sony Vaio باشه باهاش موزیک و فیلم و اینترنتی کار میخوام بکنم بعضی وقتا هم گیم...
در کل یه چیزه خوب و بادوام میخوام...
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or