مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

DELL INSPIRON 5110
Aspire 5755G
Acer Aspire 5750G
SAMSUNG RV509

با 850 تومن هزینه برای لپ تاپ بهترین گزینه کدوم یک از لپ تاپ های بالایی هست ؟ بیشتر برای گیم می خوام .

p.s : می گن Acer مشکل گرمایی داره و ... درسته ؟
تا انتخاب های بهترری داری acre توصیه نمیشه
چون برای بازی میخوای بهترین انتخاب همون dell 5110 هستش.

اخه مشکل اینجاست که می گن قیمت dell 5110 بالا رفته و الان نزدیک به یک میلیون شده ؟ چنین چیزی صحت داره ؟ مشخصات این مدل از dell چی هست !؟

سلام من رفتم asus n55sf رو از نزدیک دیدم خیلی زشت بود و فهمیدم که 15 اینچ برام زیاده .

حالا یه لپ تاپه 14 اینچ با سی پی یو core i7 تا سقف 1900 تا 2 میلیون چی پیشنهاد می کنید ترجیحا می خوام sony باشه چون اینجور که فهمیدم asus مدل 14 اینچ با سی پس یو core i7 نداره . لپ تاپ اول از همه همین کوچیکیش برام مهمه و بعد هم قدرتش . حالا هر چی کوچیکترو قوی تر بهتر .

p.s : می گن Acer مشکل گرمایی داره و ... درسته ؟

برای این چندتایی که دوستان من دارن تاحالا مشکلی پیش نیومده!همه هم حداکثر استفاده رو از لپتاپ میکنن!روز بازی شب دانلود!:دی

اخه مشکل اینجاست که می گن قیمت dell 5110 بالا رفته و الان نزدیک به یک میلیون شده ؟ چنین چیزی صحت داره ؟ مشخصات این مدل از dell چی هست !؟
اون گانفینگ core i7 هست که حدود یه تومنه این که گفتم کانفینگ i5 هستشDell Inspiron 5110-K

سلام من رفتم asus n55sf رو از نزدیک دیدم خیلی زشت بود و فهمیدم که 15 اینچ برام زیاده .

حالا یه لپ تاپه 14 اینچ با سی پی یو core i7 تا سقف 1900 تا 2 میلیون چی پیشنهاد می کنید ترجیحا می خوام sony باشه چون اینجور که فهمیدم asus مدل 14 اینچ با سی پس یو core i7 نداره . لپ تاپ اول از همه همین کوچیکیش برام مهمه و بعد هم قدرتش . حالا هر چی کوچیکترو قوی تر بهتر .
Sony VAIO SC1AFD
Apple MacBook Pro MC724

5110 حیلی ارزون شده اتفاقا!ولی برای بازی توصیه نمی شه.همون ایسر بهتره.5110 با cpu i5 چند کانفیگ داره.یه مدل هست با رم 4 و هارد 500 که قیمتش قبل تعطیلی 840 بود بدون گارانتی.یه مدل دیگه داره با رم 4 و هارد 640 که قیمتش 855 بود.مدل دیگشم با رم 4 و هارد 750 هست که قیمتش 865 بود بدون گارانتی...

اون گانفینگ core i7 هست که حدود یه تومنه این که گفتم کانفینگ i5 هستشDell Inspiron 5110-K

http://www.digikala.com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Apple-MacBook-Pro-MC724
کارت گرافیک Acer Aspire 5750G بالاتر از این dell هست ، در نتیجه برای گیم acer انتخاب بهتری نمی شه ؟
5110 حیلی ارزون شده اتفاقا!ولی برای بازی توصیه نمی شه.همون ایسر بهتره.5110 با cpu i5 چند کانفیگ داره.یه مدل هست با رم 4 و هارد 500 که قیمتش قبل تعطیلی 840 بود بدون گارانتی.یه مدل دیگه داره با رم 4 و هارد 640 که قیمتش 855 بود.مدل دیگشم با رم 4 و هارد 750 هست که قیمتش 865 بود بدون گارانتی...
خوب من دقیقا یه لپ تاپ می خوام برای بازی ! که این 4 مدل رو با 850 تومن به من معرفی کردن . می خوام ببینم کدومشون بهترین انتخاب هست !؟

کارت گرافیک Acer Aspire 5750G بالاتر از این dell هست ، در نتیجه برای گیم acer انتخاب بهتری نمی شه ؟

خوب من دقیقا یه لپ تاپ می خوام برای بازی ! که این 4 مدل رو با 850 تومن به من معرفی کردن . می خوام ببینم کدومشون بهترین انتخاب هست !؟

در مورد ایسر که با گرافیک 540 1Gb تو مدل 5750 و 540 2gb تو مدل 5755 100% بهتر از 5110 دِل هست برای بازی.اما قیمتاشون الا تو رنج 850 تومن نیست.خیلی گرون تر شدن.قبل تعطیلات قیمت 5750 1گیگ تو بازار حدود 895 می چرخید و 5755 2 گیگ با گارانتی سازگار حدود 950 بودش.اگه بودجت ماکزیموم 850 هست و نمی تونی 50 یا 100 بیشتر هزینه کنی همون 5110 انتخاب بهتریه...

Sony VAIO SC1AFD
Apple MacBook Pro MC724

ممنون

این سونی که معرفی کردید core i5 هست . مک بوک هم به خاطر اینکه گرافیکش on board هست برای خریدش مطمئن نیستم .

گزینه ی دیگه ای مد نظرتون نیست ؟

سایتی سراغ دارید قیمت های بروز مدل های سونی را داشته باشه ؟

ممنون

این سونی که معرفی کردید core i5 هست . مک بوک هم به خاطر اینکه گرافیکش on board هست برای خریدش مطمئن نیستم .

گزینه ی دیگه ای مد نظرتون نیست ؟

سایتی سراغ دارید قیمت های بروز مدل های سونی را داشته باشه ؟
از چه نطر مطمئن نیستی چون اگه برای بازی یا کار گرافیکی خاصی نمیخوای گرافیک انبرد هیچ مشکلی نداره من خودم لپتاپم گرافیکش انبرد هست و هیچ مشکلی باهاش نداشتم
مدلای دیگه ای هم از سونی :
Sony VAIO Series S 137 GG/B
Sony VAIO Series S 136 FG/B

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 PM ارسال شده بود ----------

چرا قوی تر هست اما همانطور که گفتم acer برند مطمئنی نیست حالا خود دانی

در مورد ایسر که با گرافیک 540 1Gb تو مدل 5750 و 540 2gb تو مدل 5755 100% بهتر از 5110 دِل هست برای بازی.اما قیمتاشون الا تو رنج 850 تومن نیست.خیلی گرون تر شدن.قبل تعطیلات قیمت 5750 1گیگ تو بازار حدود 895 می چرخید و 5755 2 گیگ با گارانتی سازگار حدود 950 بودش.اگه بودجت ماکزیموم 850 هست و نمی تونی 50 یا 100 بیشتر هزینه کنی همون 5110 انتخاب بهتریه...
حالا تا 900 یا 950 هم مشکلی نداره ، ولی acer برند مطمئنی هست نسبت به dell ؟

جناب POUYA KHAN از چه نظری می گی acer برند معتبری نیست ؟ یعنی بعدا مشکل ساز می شه و مشکل خاصی داره لپ تاپ هاش ؟

جناب POUYA KHAN از چه نظری می گی acer برند معتبری نیست ؟ یعنی بعدا مشکل ساز می شه و مشکل خاصی داره لپ تاپ هاش ؟
داغ شدن زیاد - تهویه ضعیف -جنس بدنه ی نه جندان مناسب امار خرابی بالا و .........

Apple MacBook Pro MC700 چه طوره ؟
راستي من تاحالا با Apple Mac OS كار نكردم ، به مشكل بر نمي خورم ؟
همه ي نرم افزار هي اصلي MS Office و Adobe و غيره رو كه ساپورت مي كنه ؟
جوابگوي بازي هايي مثل Wow و Star Craft 2 هست ؟
ممنون

تو اون رنج قیمت دِل و ایسر از نظر کیفیت تو یه حد هستند.من کارم فروش نوت بوک هستش.اِیسر مشکل خاصی نداشته و در صورت خرید با گارانتی سازگار گارانتی مطمئن تری هم داره دستگاهتون.در حالیکه گارانتی 99% نوت بوک های دِل شرکتی هستش.نمی گم همه این گارانتیا بد هستن.انصافا توشون گارانتی جواب گو هم داریم.ولی خوب خیلی هاشون هم اذیت می کنند.در ضمن شما کدوم شهر هستی؟قیمت هایی که گفتم مربوط به تهران هستش.شهر های دیگه کمی بالا تر هستش...

سلام

دوستان میتونید قیمت و مشخصات چنتا netbook رو بهم بگید (نو و کارکرده) هر چی ارزونتر باشه بهتره

میخوام وقتی جایی میرم بتونم فیلم ببینم یا به اینترنت وصل بشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or