Modern Samurai
کاربر سایت
یه سوال دیگه! میشه یه مقایسه ای بین DV5-1299 و DV6-1055 انجام بدید و در کل بگید کدوم بهتره (قوی تره)؟! چون الان تو یه دوراهی موندم.مرسی.
یه سوال دیگه! میشه یه مقایسه ای بین DV5-1299 و DV6-1055 انجام بدید و در کل بگید کدوم بهتره (قوی تره)؟! چون الان تو یه دوراهی موندم.مرسی.
رنگش فقط قهوه ایه؟ نه اشکل نداره! :cheesygri مرسی از راهنمایی ها...
نظرتون درباره msi مدل GX720 چیه ؟
سلام سلام...
من یه سری سوال اساسی پیش اومد واسم...من امروز رفتم نماینده ی شرکت دیجیتال تو مازندران گفته که HP کیفیت ساختش پایینه!! خورد تو ذوقم! گفت اول Sony و Asus و بعد Dell و HP در رده های بعدی اند !! صحت داره؟؟
--------------------------------------------
بعد در راستای ادامه ی تحقیقاتم(!!) میخوام بدونم که کدوم بهتره:
NB SONY BZ 560
HP pav DV6 10055
----------------------------------------------------------------------------
سوال بعدی این که در Sony و Asus کدوم مدل از هرکدوم الان از همه بالاتر و بهتره؟!
دیگه اگه همه رو جواب بدین ممنون میشم خفن! مرسی
ممنون مفید یود. اصلا تابلو بود فروشنده میخواست کار خودش رو راحت کنه! یه سوال دیگه: مدل HP DV6 1055 به پای HP DV5 1299 میرسه؟! از نظر سخت افزار البته؟! (صرف نظر از اینکه 50 گیگ بیشتر ظرفیت داره)
فوری:
دوستان من الان لپ تاپ سونی وایو SZ370p/c رو دارم.از سبکیش هم خیلی خیلی راضیم.من توی شرایط سخت کاری هستم(مهندس ناظر یه پروژه فاضلاب هستم).لپ تاپ رو که اصلا نمیشه سمت ترانشه برد. واسه همین دنبال یه چیزی شبیه میکرو پی سی های سونی هستم.مخصوصا اون سری UX:
سونی مدل جدید تر از اینو تولید کرده؟فکر کنم آخرین مدل رو 2007 معرفی کرده.همچنین اگر میشه از برند های دیگه هم چند مدل معرفی کنید که کیفیت ساختش مثل ux باشه.چون واسم کیفیت ساخت خیلی مهمه حاضرم این پول بیشتر رو پرداخت.
اونقدر سخت افزار بالا نیاز ندارم.نهایت کارم،کار با اتوکد و بیشتر از اون کار با DWG Viewer هاست.ولی بدم نمیاد جدید باشه.تما میخوام امکانات Vaio UX رو داشته باشه.مثل کیبرد و وب کم و باتری خوب و....ترجیحا ضد آب باشه به این خاطر که گاهی لوله های آب فشار قوی کنار ترانشه بر اثر برخورد بیل میترکن و یا ریزش دیواره و پاشیدن آب به اطراف .....
داستن کیفیت ساخت بالا و کیبرد واسم خیلی مهمه نمی خوام تبلت ساده باشه یا مثل لپ تاپ باز بشه.ترجیحا مدل جدید تر از UX سونی رو میخوام.می خواد از سونی یا از هر برند دیگه ای باشه.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=11035866
فکر می کنم آخرین مدلش رو توی سایت سونی استایل زده :
Code:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=11035866
چیز خیلی خوبیه این مدلی که زده اما قیمتش بالاست.