با تشکر از شما نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
IBM LENOVO THINKPAD TABLET X200 WSG
ممنون
کلا من IBM بهت پیشنهاد نمی کنم.
Tablet PC های HP واقعا عالی و شیک هستن.
کافیه یه جستجو کنی و ببینی توی اینترنت که چی هستن.
آخرین ویرایش:
با تشکر از شما نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
ممنون
پدارم جان لپ تاپی با مشخصاتی که من میخواستم هنوز تو ایران نیومده؟؟؟؟؟؟؟! یه لپ تاپی که گرافیکش بالای 4870 باشه و سی پی یو هم 4 هسته ای به بالا:biggrin1:
این لپ تاپ هایی که گفتی alinwar یا یه همچین چیزی حتی تو دبی هم نبود.... چیکار کنیم؟
آقا پدرام این عکسی که از لپتاپ اچ پی گذاشتید تاچ اسکرینه .
می خواستم بدونم که یک هم چنین لپتاپی ویندوز های مخصوص خودش رو داره ؟
پدارم جان لپ تاپی با مشخصاتی که من میخواستم هنوز تو ایران نیومده؟؟؟؟؟؟؟! یه لپ تاپی که گرافیکش بالای 4870 باشه و سی پی یو هم 4 هسته ای به بالا:biggrin1:
این لپ تاپ هایی که گفتی alinwar یا یه همچین چیزی حتی تو دبی هم نبود.... چیکار کنیم؟
با اجازه پدرام جان...
شما اگه قصد خريد همچين لپتابی داری حتماً 200/300 هم پول DHL رو داری...
به Alienware تماس ميگيری از طريق email ... اونجا نزديک ترين دفتر نمايندگيشون رو توی خاورميانه ميگيری...
با اونجا تماس ميگيری ... مدلی که ميخوايی رو درخواست ميدی ... پول رو حواله ميکنی ... لپ تاپت رو از اينجا تحويل ميگيری... مشکل گمروکی هم به اون صورت نميخوری...
کلا من IBM بهت پیشنهاد نمی کنم.
Tablet PC های HP واقعا عالی و شیک هستن.
کافیه یه جستجو کنی و ببینی توی اینترنت که چی هستن.
شرمنده باز مزاحم شدم . حقیقتش از ظاهر این HP خوشم نمیاد خیلی ظریف به نظر نمیاد .
این مدلی که گفتم با این مشخصات واقعا به درد نمی خوره؟؟؟
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] جدیدترین تابلت پی سی ساخته شده توسط آی بی ام لنووو از سری جدید پردازنده های اینتل دارای بالاترین سطح کیفیت و امنیت با بدنه ضد ضربه و ضد آب با پردازنده فوق سریع كر 2 دو 1.86 گيگا هرتز اس ال 9400 ولتاژ پایین با باس 1066 مگاهرتز و شش مگ کش ، رم 3072 مگا بايت دی دی آر 3 با فرکانس 1066 مگاهرتز با قابلیت افزایش ، 200 گیگ هارد پر سرعت ساتا دوربالای 7200، تصوير 12.1 اينچ فینگرتاچ ال ای دی رزولوشن بالا ، دی وی دی رایتر دوال لایر و داک استیشن ارژینال ، بلوتوث ،کارت ریدر ، فینگرپرینت اسکنر ، کارت گرافيكی قوی ام اچ دی 4500 اینتل 1.3 گیگ ، باطری قوی 8 سل 5 ساعته دارای ویندوز ویستا بیزینس ارژینال وایرلس لن و وزن بسیار سبک 1.23 کیلوگرم[/FONT]
سلام متخصصین لطفا کمک کنن.این دیگه اولتیماتوم آخره!
ایندفعه میخوام بعد از مدت ها تحقیق لپتاپ بخرم.بعد از متوقف شدن ساخت مدل dv5 11-55 و کمیاب شدنش الان یه لپتاپی میخوام (HP) که ویژگیهاش دقیقا عین همین مدل باشه (سیستم بالا و واسه هر کاری بالاخص بازی مناسب باشه) مشخصات دقیقش هم اگه ذیل بفرمایید ممنون میشم.مرررسی... :smile:
برو بکس یک لپ تاپ میخوام بگیرم ترجیحا Sony vaio باشه نهایتا یک و دویست میتونم خرج کنم دوستان چی پیشنهاد میکنن؟
اقا پدرام این چطوره؟Sony Vaio Z540NBB
یا
CS190NAC
[FONT="]FW290NBH[/FONT] هم چیزی عالی هست.
اقا پدرام این چطوره؟
http://www.rayaneh.com/product-9650.aspx
درست بعد مارک های دیگه چی ؟ اونام چینیه ؟مشخصاتش خوبه.
اما سونی China رو اصلا بهت پیشنهاد نمی کنم.
اینهایی که بهت معرفی کردم USA هست.
دلیلی هم که دارم براش کیفیت ساخت پایین مونتاژهای چینیش هست.