Mohammad®eza
کاربر سایت
سلام به همگی دوستان یه سوال داشتم در حال حاضر قیمت لپ تاپ سونی مدل VPC-EG11FX Vaio چند هستش با گارانتی یا بدون گارانتی
این دو مدل گرافیک انبرد دارن و برای کارهای معمولی طراحی شدن هیچ مشکلی هم ندارن.این 2 تا تقریبآ با هم زیاد فرقی ندارن ولی به گرافیک Intel میشه اطمینان کرد؟
HP ProBook 4530s-D
HP ProBook 4530s-A
تو این رنج قیمت وبا توجه به نیازهات اینا پیشنهاد میشنسلام من یه چند تا لپ تاپ مد نظرم هست اینا:
sony f223f
hp dv7 6099
hp pavilion dv8_1290
asuse v53sv_core i7
کارم بیشتر گیم و اینترنت هست هر کودوم بهتره از نظرتون راهنمایی کنید اگرم تو این رنج قیمت 1.500 تا 2.000 تومن چیزی هست بهتر از اینا بهم بگین
خودم بیشتر نظرم رو hp pavilion dv8 1290 و asuse هست .
خیلی ممنون میشم یه راهنمایی خوب بکنید.
دقیقشا ندارم ولی باید حدود 1تومن باشهسلام به همگی دوستان یه سوال داشتم در حال حاضر قیمت لپ تاپ سونی مدل VPC-EG11FX Vaio چند هستش با گارانتی یا بدون گارانتی
نخیر،گرافیک این لپ تاپ توانایی اجرای خوب بازی ها رو هم نداره چه برسه به عالی.سلام به همه ی دوستان من میخوام ازتون یک مشاوره بگیرم یک کمک درست حسابی به من بکنید ممنون.
من می خوام از این نوع مدل لپتاب بگیرم
FUJITSO
LIFEBOOK AH 530 i7
CPU:intel core i7
2.8Ghz / 4 mb cach
ram:6gb ddr3 1066 GHz
HDD:640GB
GARFIC:ATI RADEON HD 6530 1 GB DEDICATED
DVD WRITER SUPER MULTI
تا فردا هم وقت دارم چون بابام میخواد بره فروشگاه بگیره...
حالا به نظرتون همچین سیستمی واسه بازی عالیه؟تو رو خدا هر چه زودتر بگین خوبه یا نه ممنون بابت مشاوره ی عالیتون منتظره جواب هستم!راستی قیمتش 1/300 هست.
بازم سلام ببخشید من مزاحم میشم باز یعنی این مدلا که شما گفتین از اینا که من گفتم بهتره؟تو این رنج قیمت وبا توجه به نیازهات اینا پیشنهاد میشن
asus n55sf
msi gx680 msi gx760
hp envy17
درسته همه ی این مدلا خوبن و بستگی به سلیقت داره اما خودم بودم n55sf را انتخاب میکردمبازم سلام ببخشید من مزاحم میشم باز یعنی این مدلا که شما گفتین از اینا که من گفتم بهتره؟
اگه درسته من برم این hp envy 17_2000 دیگه همین که گفتین رو کلید بزنم؟
خیر شاید فقط رم را بشه ارتقا داد ولی در کل برای بازی در حد متوسط به درد میخورهمیشه ارتقا دادش؟
این asuse کیبوردش رو خوشم نیومد نظرم رو همون hp هست فقط این مدلی که گفتین envy چندین مدل داره هر جا هم یه مشخصات ازش زده 17 اینچ 3d ش هست قیمتش اگه خوب باشه اینو میگیرم شما میدونی چنده؟درسته همه ی این مدلا خوبن و بستگی به سلیقت داره اما خودم بودم n55sf را انتخاب میکردم
---------- نوشته در 12:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 PM ارسال شده بود ----------
دوستان با بودجه حداکثر 1600 چه لب تابی رو پیشنهاد میکنید
خودم که گشتم این دو تا رو پیدا کردم
n55 از ایسوس
gx680 از msi
گارانتی اصلی این دو تا برند چی هستن؟کلا با بدون گارانتیش فرقی میکنه؟
دوست عزیز پیشنهاد شما کدوم یکی هست؟این دو مدل که در نظر داری,در این رده قیمت , انتخاب های خیلی خوبی هستند. به غیر از N55 و GX680 دو تا لپ تاپ دیگه هم به نظرم میرسه که البته الویت اول برای خرید نیستند.
HP - 6190
msi - GE620DX
گارانتی اصلی msi در ایران شرکت ماتریکس هست و گارانتی اصلی Asus شرکت های سازگارو امرتات هستند.( البته برای Asus یکی دوتا دیگه هم هستند ولی این دو شرکت اعتبار بیشتری نسبت به سایرین دارند).
نه همش i7 هست تنها تفاوتشون تنو 3d بودن یا نبودنشون بدون 3d حدود 1800 و با 3 حدود 2 میلیوناین asuse کیبوردش رو خوشم نیومد نظرم رو همون hp هست فقط این مدلی که گفتین envy چندین مدل داره هر جا هم یه مشخصات ازش زده 17 اینچ 3d ش هست قیمتش اگه خوب باشه اینو میگیرم شما میدونی چنده؟
بعد یه 17 اینچم داره که 3d نیست ولی cpu فرق داره i5 هست تو خود سایت hp ولی من جاهای دیگه دیدم i7 هست دیگه کیج شدم یه راهنمایی میکنید
بعد شما جایی رو سراغ دارین برای فروش این لپتاپ ؟
دوست عزیز پیشنهاد شما کدوم یکی هست؟
ممنون از راهنماییتN55 و GX 680 در صورت موجود بودن, برای خرید الویت دارند. این دو لپ تاپ از نظر مشخصات و امکانات ,قیمت و ... در یک رده هستند و انتخاب بین این دو لپ تاپ کمی سخته.
GX 680 رم بیشتری نسبت به N55 داره(12 GB در مقابل 8 GB مدل N55 ) .
GX 680 بلوری نداره و وزنش زیاده.اما N55 با داشتن بلوری و وزن سبک تر, در این زمینه برتره.
از لحاظ مرغوبیت برند هم Asus برتری داره.( نظر شخصی)
ظاهر لپ تاپ نقش موثری در انتخاب داره,که این مورد سلیقه ای هست و نمیشه فرمول مشخصی رو براش در نظر گرفت.
با در نظر گرفتن تمام جوانب, من Asus N55 رو ترجیح میدم.