hd 6199 کارت گرافیک 2 گیگ ddr5 در مقایسه با یک کارت گرافیک یک سیستم دسکتاپ که 2 گیگ ddr3 مدل hd 5570 کدومشون در اجرای بازیها فریم بیشتری میگیره؟ کارت گرافیک اون سیستم دسکتاپ یا کارت گرافیک این لپ تاپ؟
این لپ تاپ میتونه بتل 3 رو روی رزولوشن 1360 و روی high با فریم 60 تا بیاره؟
کارت گرافیک لپ تاپ 6199 (6770M) از کارت گرافیک 5570 قوی تره .
برای بررسی دقیق تر این کارت میتونی به لینک زیر بری:
AMD Radeon HD 6770M Benchmarks
دوستان نظرتون راجع به sony vaio f13wfx چیه ؟
نوتبوک خوبی هست ؟ یا n55 بهتره ؟
لپ تاپ سونی که نوشتی از نسل قبلی Cpu های Core ix استفاده میکنه و خریدش توصیه نمیشه . لپ تاپ Asus N55SF از هر نظر برتره و خرید بهتریه .
سلام.یه سوال از دوستان داشتم.یه نفر یه مدل
hp آورده با خودش از اونور آب و میگه رم 8گیگ و گرافیک 2 که تا 4 هم شیر میکنه!!!!میگه 1350000 میدم.اولا ایا همچین مدلی داره hp? دوما الکی که نیست رمش یا گرافیکش مثل موبایل چینیا؟واقعا واقعیه؟ سوما خودم یه مدل پیدا کردم
HP Pavilion DV6-6190 که اینم همون مشخصاتو داره و 1600000 هستش.از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن که خوبه یا نه این مدل؟؟؟.
شما باید مدل لپ تاپ رو بگی ,تا بشه در موردش نظر داد.
در مورد کارت گرافیک,اول این مهمه که این لپ تاپ از چه کارت گرافیکی استفاده میکنه؟ ( زیاد به مقدار حافظه کارت گرافیک توجه نکن)
دوستان نظرتون در مورد GT780 ,msi چیه؟ من در حال حاظر مک بوک پرو دارم و میخوام سری جدیدش رو بگیرم که حدود 2.800 ایناست ، اما ادم این سخت افزار این لپتاپ رو میبینه هنگ میکنه یه نگاه بندازین:
Cor i7
RAM:16 gb ddr3
17.3 LED
FULL HD
USB 3
120 gb ssd+750 gb sata
blueray
nvidia geforce gtx 560 m 1.5 gb ddr5
قیمتش هم 3 تومنه.
من به شدت از مک راضیم و تنها دلیلم برای خرید همین سیستم عامل مک هست.اما ادم وقتی این سخت افزار رو میبینه مخش سوت میشکه! bt3 رو روی چه تنظیماتی میاره؟
من برای دانشگاه هم ویندوز لازم دارم نمیدونم چه کنم.یه راهنمایی بکنید لطفا
اینم سخت افزار مک بوک جدیدا۹( سخت افزار دیفالتش) :
http://store.apple.com/us/configure/MD322LL/A?select=select&product=MD322LL/A
خیلی ممنون از همه.
NVIDIA GeForce GTX 560M
مشخصاتش خیلی عالیه و از هر لحاظ کامل و خوبه و از کارت گرافیک خیلی خوبی هم استفاده میکنه . تنها ایرادش وزنش هست که البته بعید میدونم کسی که چنین لپ تاپی رو با مانیتور 17.3 تهیه کنه,قصد داشته باشه زیاد این لپ تاپ رو حرکت بده.
منم دقیقا باید یه دونه بخرم منتها ، این از نزدیک زیادی بزرگ و سنگینه ! یعنی قشنگ فقط میشه باهاش بازی کرد ! جابجا کردن این چیزی که من دستم گرفت سخته :d
دوستان بیان راهنمایی کنن یه لپ تاپ سبک و قوی میخوام با سایز 15.6 Full ! اگه امکان داره یکی لطف کنه راهنمایی کنه (قیمت مهم نیست ، مک هم نباشه)
ممنون میشیم
لپ تاپ msi مدل GT683 فکر کنم به کارت بیاد. تفاوتهایی که با GT780 داره:
مانیتور 15.6 فول HD , هارد 500 GB و 400 گرم هم سبک تره(3.5 Kg ) .قیمتش هم 200 و خورده ای کمتر از مدل GT780 هست.
این Asus N55SF گرافیکش GT 555mM ـه؛چطوره این گرافیک!؟در چه حدیه!؟واسه بازی و اینا.Crysis 2 و BF 3 رو تا چه تنظیماتی خوب فریم میده!؟
بعد من یه جا دیدم Blueray بود درایوش یجا DVD! تو کانفیگ اصلیش کدومه؟
Full HD هست دیگه!؟
ممنون.
دقیقا سوالات من هم هست!:d
خوشحال میشم جواب بدین!
در مورد کارت گرافیکNVIDIA GeForce GT 555M و اجرا ی بازی های 3********** و Crysis 2 :
NVIDIA GeForce GT 555M
کانفیگ های مختلفی هست. کانفیگی که من دیدم بلوری + Super-Multi DVD بوده و مانیتورش فول hd بود . کانفیگی هم هست که Blue-ray Writer داره و همچنین مانیتوربعضی از کانفیگ ها فول HD نیست.
من هم یک لپ تاپ می خواستم که بازی BF3 را راحت اجرا کند(در high setting)
که قیمت بین یک تا یک و سیصد باشد ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن شنیده ام که کارت GeForce GT 540m کارت متوسطی حساب میشود و افت فریم دارد
شما اگه کمی بودجه رو بالا ببری, مدل Asus-N55SF خیلی مناسبه ولی اگه حتما تا 1300 مد نظرت هست, مدل های زیر رو میشه پیشنهاد داد:
msi-GE620DX
Asus N53SN
HP DV6-6170
DELL - Inspiron N5110(کانفیگی که از CPU سر Core i7 استفاده میکنه)
HP - 6080
HP - 6050
من یه لپ تاپ میخوام بیشتر برای بازی و کارهای گرافیکی و اینترنت
بودجم تا یک میلیون تومنه ......
چی بگیرم ؟
نظرتون راجع به این چیه ؟
Acer Aspire 5750G-E
برند Acer کیفیت مطلوبی نداره و پایین تر از برند هایی مثل Asus ,Sony ,HP و ... قرار میگره. این مدل که نوشتی کارت گرافیک مناسبی هم نداره و چون برای بازی کردن هم میخوای گزینه مناسبی نیست.
با توجه به بودجه تعیین شده و انتظارات نوشته شده, مدل HP 6050 پیشنهاد میشه که از مدل Acer که انتخاب کردی, مناسب تره و از کارت گرافیک خوبه 6770 سود میبره.