مشاوره برای خرید LCD از بین SONY - SAMSUNG - LG

اول بگم اگر قصد خرید ال ای دی led دارید بی شک سامسونگ نیاز شما را به خوبی برطرف میکند چرا؟ با هزینه ای که میکنید برند سامسونگ بهترین ال ای دی را با کمترین قیمت در اختیار شما قرار میدهد.
اگر از بانه بیارید چند صد هازار تومانی به نفع شماست ولی گارانتی نداره که گارانتی کاملا واژه بیخودیه تو ایران. ال جی نگیرین چون پنل جالبی نداره و مگا هرتز پایینتری به شما میده.
سونی گرونتره ولی برند مطرحه و اینو بگم جز این سه مورد اصلا سراغ برند های دیگه نرید مثل پاناسونیک چون این برند پیشرو در زمینه پلاسما بوده و خیلی خیلی ضعیف کار کرده تو ال سی دی و ال ای دی.
اما اول روی سامسونگ فکر کنیدو فکر میکنم بتونید مدلای سری 5 یا 6 رو بخرید با بودجتون و اینو بگم که سری 6 به مراتب خیلی خیلی بهتر از سری 5 هستش
--------------------------------------------------------------
مانیتور هم ایسوس به نظر من نسبت به سامسونگ جایگاهی نداره چون سامسونگ خدمات خیلی خیلی خوبی داره و کیفیت بینظیری ارائه میده پس اول روی سامسونگ بچرخید.
دلیل اینکه من میگم سامسونگ این نیست که من فن سامسونگم اصلا چون خدمات خوبی داره و جنساش خیلی خیلی بهتر از سایر برند هاست جز سونی

---------- نوشته در 01:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
به نظرتون با 2.5 میلیون تومن بودجه چه tv بگیرم خوبه ؟ میخوام 50 اینچ باشه.
3D به درد بخور تو این رنج قیمت گیرم میاد ؟ چه برندی خوبه ؟ مدلش هم لطف کنید.
ممنون...
هه هه هه من واقعا می خندم ولی نه اگر از بانه بیاری خیلی عالی میشه چون حدود 1 میلیونی به نفعته ولی گارانتی نداره ولی اگر از مغازه دار بخری با این بود چیز جالبی از کار در نمیاد.
تلویزین خود ما مدل c7770 سامسونگ 55 اینچ هست که فوقالعادست و من واقعا لذت میبرم از این برند و این مدل و سه بعدیم هست که واقعا شیفته این حالت سه بعدی شدم. قیمت تو تهران با کلی جنس که مجبورین هدیه بگیرین دو رو بر 4900000 هست تازه این قیمت چند ماهه پیشه که دلارم بالا رفته حسابی ولی من خودم از بانه 3300000 اینا گرفتم تفاوتشو ببین حالا شما میتونید سایز کوچیکترشو که فکر کنم 46 باشه با بودجتون بخرید ولی سه بعدیه خیلی مهمه این باید ببینی بفهمی

به نظر من که هنوزم led کشکه هنوزم تفاوتی توش دیده نمی شه این ips خیلی چیز بهتری هست اگه کسی led می خواد که تفاوت داشته باشه lg ips بگیره

برای tv هم پاناسونیک جدیدا داره ips استفاده می کنه از لحاظ کیفیت 3d هم از چند جا 10 گرفته

این سونی ex720 هم از چند جا نقدهاشو خوندم زیاد تعریفی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or