مشاوره برای خرید LCD از بین SONY - SAMSUNG - LG

فقط سونی بابا خیلی خیلی توپه اشتباه نکنی بری ال جی و... بگیری ولی سونی یه کم گرونه
درسته که سونی بین این سه تا از نظر کیفیت بهترینه، ولی LG و Samsung هم از نظر کیفیت چندان تفاوتی ندارن. قیمتشون هم برای اینجا مناسب تره. من خودم LG 2261VP دارم و خیلی هم راضی ام.
آقا من الان بین 200 تا 250 بودجه دارم. می خوام یه LCD 22 اینچ بگیرم. چی خوبه؟ مدل بگین.
همین 2261VP توی ایران خیلی جا افتاده و خودمم دارم و خیلی هم راضیم. پیشنهاد من همینه. قیمتش هم بین 220 تا 240 متغیره. (بسته به این که ساخت کجاس. مثلا مال من مونتاژ مادیران بود و 230 خریدم.) ;)

آقا من الان بین 200 تا 250 بودجه دارم. می خوام یه LCD 22 اینچ بگیرم. چی خوبه؟ مدل بگین.
سلام
مدلهای زیر بسه به بودجه پیشنهاد می شه:
samsung p23700 or p 22700
samsung p23500 or p 22500
البته نمی دونم monitor می خوای یا TV . {ون در جریان تاپیک نیستم . :D

سلام
من میخواستم برای اتاقم یک lcd 32 بگیرم قیمتم حدود یک میلیون
بین سونی یا سامسونگ سری 6 کدوم بهتره و اگه سونی میگین چه مدلی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

من به شما سامسونگ مدل B580 پیشنهاد میدم.

40 اینچ هستش فول اچ دی. (سری جدید5)

کنتراست 70000.
4ورودی HDMI
باند های قوی (در پشت ال سی دی)

قیمتش با گارانتی سام سرویس 1.360.000 هستش البته یک سینما خانگی TZ225 هدیه داره که اگه سینما رو نخوای 300.000 تومان کم میشه.

مطمیین باشی همون چیزی هست که میخوای.

(در ضمن این مدل رو واسه دوتا از آشناها گرفتم و کاملآ راضی هستن)

با شناختی که از قبل روی 2370XL داشتم اومدم اونو با w2286 ال جی مقایسه کردم ببینم نظرات و review ها چیست

خیلیا میگفتن اگر Full HD مد نظر نباشه ال جی انتخاب بهتریه و مشکلاتی از قبیل اذیت کردن چشم مثل سامسونگ رو نداره!و بعضیا هم گفته بودن منتظر w2486 باشید که Full HD هستش و از xl2370 بهتره

در سایتهای مختلف و معتبر و ... چک کردم و انواع Review ها از expert ها و user ها خوندم که متوجه شدم نه تنها xl2370 از 2286 بهتره بلکه از نظر performance از 2486 هم بهتره و این مشکلاتی که تو ایران شایع شده از قبیل سر درد و اذیت شدن چشم در اون وجود نداره و تنها stand اون بعلاوه کلیدها کمی مشکل دار هستند!

میخواستم نظر شما رو بدونم!آیا واقعآ همینطوره!؟؟؟

با توجه به وارد شدن LED Monitor به ایران قیمت LCD ها از نوع Full HD هم کاهش خوبی داشته!به نظر شما خرید LCD های با کیفیت بسیار بالا بهتره یا رفتن به سمت LED ها؟؟؟

سلام دوستان
من 1.5 میلیون بودجمه و میخوام یه tv برای دیدن فیلم تو سایز 40 به بالا بگیرم و فرقی نمیکنه lcd باشه یا پلاسما یا led
نظر خودم: g10 42 panasonic هست و s10 50 panasonic ? این دوتا تو کیفیت تصویر خیلی فرق دارن؟ شایدم s10 42 بگیرم البته اگه با g10 تفاوت زیادی نداشته باشه!اگر مدل بهتری هست بگین
(لطفا راهنماییی کنین!)

من به شما سامسونگ مدل B580 پیشنهاد میدم.

40 اینچ هستش فول اچ دی. (سری جدید5)

کنتراست 70000.
4ورودی HDMI
باند های قوی (در پشت ال سی دی)

قیمتش با گارانتی سام سرویس 1.360.000 هستش البته یک سینما خانگی TZ225 هدیه داره که اگه سینما رو نخوای 300.000 تومان کم میشه.

مطمیین باشی همون چیزی هست که میخوای.

(در ضمن این مدل رو واسه دوتا از آشناها گرفتم و کاملآ راضی هستن)

این مدل عالیه البته سینمای خانگی اون اصلا بدرد نمیخوره من پیشنهاد میکنم lcd رو بدون سینمای خانگی بخری و اگر خواستی سینای خانگی بگیری pioneer یا philips بگیری....:-"

سلام دوستان
من 1.5 میلیون بودجمه و میخوام یه tv برای دیدن فیلم تو سایز 40 به بالا بگیرم و فرقی نمیکنه lcd باشه یا پلاسما یا led
نظر خودم: g10 42 panasonic هست و s10 50 panasonic ? این دوتا تو کیفیت تصویر خیلی فرق دارن؟ شایدم s10 42 بگیرم البته اگه با g10 تفاوت زیادی نداشته باشه!اگر مدل بهتری هست بگین
(لطفا راهنماییی کنین!)

سلام عزيز
شما ميتوني با 1.600 يه 40 ال اي دي ژاپني بگيري با برند شارپ
خيلي تلوزيون توپيه و كيفيتش عاليه:

sharp-aquos-le700-led-tv-180271.jpg

• مجهز به پانل LED ژاپني
  • زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
  • روشنايي تصوير بالا
  • كنتراست فوق‌العاده 2,000,000:1 ديناميك
  • داراي چهار ورودي HDMI
  • مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از یک بیلیون رنگ
  • قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
  • خروجی صوتی SRS Trusurround XT

اين هم لينكشه:
بهتره بري تو هايپر استار ببينيش: عاليه:
http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74

با شناختی که از قبل روی 2370XL داشتم اومدم اونو با w2286 ال جی مقایسه کردم ببینم نظرات و review ها چیست

خیلیا میگفتن اگر Full HD مد نظر نباشه ال جی انتخاب بهتریه و مشکلاتی از قبیل اذیت کردن چشم مثل سامسونگ رو نداره!و بعضیا هم گفته بودن منتظر w2486 باشید که Full HD هستش و از xl2370 بهتره

در سایتهای مختلف و معتبر و ... چک کردم و انواع Review ها از expert ها و user ها خوندم که متوجه شدم نه تنها xl2370 از 2286 بهتره بلکه از نظر performance از 2486 هم بهتره و این مشکلاتی که تو ایران شایع شده از قبیل سر درد و اذیت شدن چشم در اون وجود نداره و تنها stand اون بعلاوه کلیدها کمی مشکل دار هستند!

میخواستم نظر شما رو بدونم!آیا واقعآ همینطوره!؟؟؟

با توجه به وارد شدن LED Monitor به ایران قیمت LCD ها از نوع Full HD هم کاهش خوبی داشته!به نظر شما خرید LCD های با کیفیت بسیار بالا بهتره یا رفتن به سمت LED ها؟؟؟
البته شايعات خيلي هم اشتباه نبوده
من خودم جزو كساني بودم كه اين مانيتور ور امتحان كردم خونه داداشم . ولي بيشتر از 1 ساعت نتونستم بشينم پاش
چشمام داشت در ميومد. مطمئن باش تا يه ايرادي نباشه مردم شايعه اي درست نميكنن

جديدا چه عرض كنم ولي مدتي هست كه مانيتورها يي با نام AOC وارد بازار ايران شده اند كه ضمانتنامه گلديران دارن الان يكي از دوستان اين مانيتور پيشنهاد داد،متاسفانه منم اطلاعاتي در مورد اين مانيتور ها وكيفيت وكاراييشون ندارم ميخاستم از شما خواهش كنم هر كي در مورد اين مانيتور ها اطلاعاتي داره بگه.
در ضمن خودم شخصا مانيتور ها LG ya samsung دوست دارم،ولي تو استان ما هر چي گشتم نبود،من يه مانيتور 20 يا 22 اينچ ميخام كه HDMI خور باشه در حد 220 هزار تومان اگه ميتونيد كمكم كنيد!!؟
xbox بي مانيتور شده لطفا سريع جواب بدين،و اگه ممكن تلفن فروشگاه هايي كه ميفروشن رو هم بدين.

با تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or