سلام.اگه کار جدیه چرا زودتر شروع نمیشه ؟
سلام هادی جاننقل قول:
نوشته شده توسط jadogar
اگه کار جدیه چرا زودتر شروع نمیشه ؟
سلام.
کار کاملا جدیه ولی دلیل نمیشه که شتابزده عمل بکنیم. قبلا هم یه پست راجع به همین داده بودم سینا جان. (طبق برنامه و زمان بندی ما باید تا آخر مهرماه گروه رو ببندیم البته کار تحقیقات هم که از همون روز اول شروع شد و هنوز ادامه داره. فعلا از زمان بندی عقب نیستیم
اما:
روز شنبه یه جلسه گذاشته بودیم (3 نفره) که طی اون بعد از کلی افطاری خوردن و یخورده بحث قرار شد اولین جلسه عمومی رو بذاریم و از همه کسایی که اعلام توانایی کردن و میل زدن دعوت کنیم تا با جزئیات بیشتر روی توانایی ها کار کنیم. هم شما بیشتر ما رو بشناسید و ببینید اوضاع چطوره و هم ما با شما آشنا بشیم.
دعوت نامه میاد خدمتتون:cheesygri
من علاقه زيادي دارم و برام هم دعوتنامه اومده...وليييي نميتونم به اونجا بيام....چون زيادي دوره:blushing: :blushing:البته با عرض معذرت................البته با توجه به اين كه من دانش آموزم نمي زارن بيام اونجا ولي جاي ديگه رو مي شه يه كاريش كرد..به نام خدا
سلام به بچه ها
با توجه به اينکه بعضي از دوستان در جواب دعوتنامه عذرهايي از قبيل دوري راه و مناسب نبودن زمان قرار آوردن لازم دیددم بگم بد نیست آدم برای چیزی که دوست داره یخورده وقت بزاره
البته شایدم بعضی از بچه ها فکر کردن که این جلسه به صورت تک تک که نه گروهی
بازم فکر کنید شاید هنوز در مورد علاقه هاتون اشتباه کرده باشید
علاقه حرف اول رو میزنه
برای من هم دوره ولی اگه عاشق کاری باشی برای اون کار تا چین هم پیاده میرینقل قول:
نوشته شده توسط chamrosh
به نام خدا
سلام به بچه ها
با توجه به اينکه بعضي از دوستان در جواب دعوتنامه عذرهايي از قبيل دوري راه و مناسب نبودن زمان قرار آوردن لازم دیددم بگم بد نیست آدم برای چیزی که دوست داره یخورده وقت بزاره
البته شایدم بعضی از بچه ها فکر کردن که این جلسه به صورت تک تک که نه گروهی
بازم فکر کنید شاید هنوز در مورد علاقه هاتون اشتباه کرده باشید
علاقه حرف اول رو میزنه
من علاقه زيادي دارم و برام هم دعوتنامه اومده...وليييي نميتونم به اونجا بيام....چون زيادي دوره:blushing: :blushing:البته با عرض معذرت................البته با توجه به اين كه من دانش آموزم نمي زارن بيام اونجا ولي جاي ديگه رو مي شه يه كاريش كرد..
راستي اگه ميدون وليعصر هم بذاريد بد نيست ...:cheesygri ...:confused: فقط نظره...اونجام به همه جا راه داره و اگه كسي راهش دور باشه هم مي تونه بياد.....به نظر من........لطفا زودتر اعلام كنيددددد.اگه فقط با اومدن به آدرس تو دعوت نامه مي شه تو گروه بودد،من متاسفم و دليلم رو هم روشن كردم(فكر كنم.)