مسابقه Screenshot

Hamid_da2007

کاربر سایت
3 تا اسکرین شات از 3 تا بازی متفاوت میذارم. یکی رو 360، یکی رو PS3 و یکی هم PC. البته ممکنه بعضی از بازیها مولتی پلتفرم باشن که مهم نیست.
*افرادی که به 1 بازی صحیح اشاره کنن 1 امتیاز میگیرن.
*افرادی که به 2 بازی صحیح اشاره کنن 3 امتیاز میگیرن.
*افرادی که به 3 بازی صحیح اشاره کنن 5 امتیاز میگیرن.
اولین نفری که هر 3 بازی رو درست تشخیص بده مسابقه تموم میشه و یکی جدید شروع میشه.
اگه هم کسی نتونست هر 3 تا رو تشخیص بده، بعد از یک روز مسابقه تموم میشه و یکی دیگه شروع میشه.
جدول امتیازات رو خودم تنظیم میکنم. منتظر جوایز خوبی باشین برای 3 نفر اول بعد از 1 ماه.
قانون جدید:
اولین شخصی که برایه اولین بار اسم بازی رو درست حدس زد برایه هر بازی 1 امتیاز بعنوان bonus میگیره. و نفرات بعدی در صورت درست بودن جوابشون امتیاز معمولی رو میگیرن.
مثلا اگه کسی هر 3 بازی رو دفعه اول و قبل ازاینکه کسی گفته باشه حدس بزنه امتیازش میشه 5+3 که میشه 8 و بهمین ترتیب...
مسابقه شروع شد::cheesygri
PC
2005917863126090092_rs.jpg

360
2005901939353666123_rs.jpg

PS3
2005938295616140806_rs.jpg

جوابها رو هم همینجا بنویسید... سعی کنید هر سه تا رو درست بگین... با یک امتیاز به جایی نمیرسید.
لطفا توضیح اضافی در باره بازیها ندین. فقط تو یه پست بصورت خلاصه از بالا به پایین اسم بازیها رو بگین ونه چیز بیشتر. اگه هم اسم بازی رو نمیدونید جلوشو خالی بذارین.
در ضمن هر شخص فقط تو یه پست میتونه جواب بده و به پستهایه ادیت شده امتیازی تعلق نمیگیره.

آخرین ویرایش:
PC.....................................:confused:
X360.........................................Perfect Dark Zero
PS3..................................................Motorstorm

(حمید جان این دوتا اخری یه کم خیلی تابلو ولی من چون زیاد با بازی های استراتژی حال نمی کنم اولی رو نمی دونم.)

حمید جان بهتره امتیاز کسی رو حساب کنی که اولین بار صحیح حدس زده بطور مثال وقتی که White_Gandalf گفت pdz من تو google سرچ کردم دقیقا همون عکس اومد.درضمن بازی strategy رو جزء 3 بازی نزارید راحت میشه یه تصویر از یه بازی strategy گذاشت تا آخر عمر کسی حدس نزنه.
موفق باشی

یه راهنمایی مختصر:
بازی Pc سبکش Rpg هست. به اون الاغه توجه کنید. از رو گرافیک هم مشخصه ماله 5-6 سال پیشه:)
این Pc بازها کجا هستن؟
( در رابطه با سادگیش هم بگم که چون اولین قسمته کمی ساده ست پس استفاده کامل رو ببرین) تو قسمتهایه بعد به کنسولهایه قدیمی و بازیهایه نه چندان مطرح و عکسهایه نه چندان واضح هم میرسیم. در رابطه با جایزه هم خیالتون راحت. ایشالا ارزششو داره. بزودی هم اعلام میکنم...

حمید جان بهتره امتیاز کسی رو حساب کنی که اولین بار صحیح حدس زده بطور مثال وقتی که White_Gandalf گفت pdz من تو google سرچ کردم دقیقا همون عکس اومد.درضمن بازی strategy رو جزء 3 بازی نزارید راحت میشه یه تصویر از یه بازی strategy گذاشت تا آخر عمر کسی حدس نزنه.
موفق باشی

بخاطر پیشنهادت یه قانون جدید گذاشتم که نفرات اول یه امتیاز بعنوان Bonus بگیرن.
نمیشه کسی که اول از همه گفت فقط امتیاز بگیره. چون ممکنه خیلیهایه دیگه هم جوابو بدونن...
درسته میشه تقلب کرد و جوابو از رویه جواب یکی دیگه کپی کرد ولی....
خب اولا در قسمتهایه بعدی سعی میکنم عکسایی رو بذارم که کم تو اینترنت پیدا بشه. در ضمن اولین کسی که به هر 3 جواب درست بده مسابقه تموم میشه(پس هیچکس نمیتونه امتیاز کامل رو از طریق کپی کردن بدست بیاره). در ضمن اون شخصی برنده نهایی درآخره ماه هست که بیشتر هر 3 تا بازی رو بگه. و همچنین نفر اول باشه که Bonus رو هم بگیره.
در ضمن تو عکس بازیهایه استراتژی هم سعی میکنم نکاتی باشه که بشه ازروش بازی روحدس زد.
در ضمن این قسمت اول بیشتر جنبه دستگرمی و امتیاز راحت رو داره.
این قسمت فردا ظهر ساعت 12 تموم میشه(مگه اینکه قبلش یکی هر 3 تا رو بگه) و قسمت بعد شروع میشه. دوستان سعی کنید امتیاز جمع کنین که این قسمت خیلی سادس. ممنون.

آخرین ویرایش:
اون دو تا اخری که درسته همون طور که دوستان گفتند رو اون اولی روی یک چیزی شک دارم میترسم بگم اشتباه باشه ولی به احتمال70 درصد خودشه بیشتر از یک بار میشه حدس زد

اون دو تا اخری که درسته همون طور که دوستان گفتند رو اون اولی روی یک چیزی شک دارم میترسم بگم اشتباه باشه ولی به احتمال70 درصد خودشه بیشتر از یک بار میشه حدس زد

سلام.
شما هر وقت مطمئن شدین بیان جوابو بدین. در ضمن اگه دیر بجنبی ممکنه یکی زودتر بگه.
آقا لطفا زیرنویس هم نکن... فقط جوابهاتو بنویس... چون اگه توضیح بدی مسابقه لوث میشه... بیشتر از یه یار ویه پست هم نمیشه حدس زد...
مرسی.

آخرین ویرایش:
خوب کلی تو gs و ... گشتم هر چی اسم معروف بود چیزی نیافتم این 2 تارو که مطمعنم
Perfect Dark Zero 2
motor storm 3
محمدرضا بیاد 100 درصد میدونه کدوم بازیه.

ُسلام

شات های دوم و سوم رو که همه درست گفتن.

ولی در مورد شات اول تنها بازی که یادمه میشد الاغ خرید بازی Dungeon Siege بود کار Gas Powered Game و ناشر اون هم ماکروسافت بود. ماله 5 سال پیش.

فکر کنم این شات ماله Dungeon Siege باشه. شماره 1 اون سال 2002 منتشر شد.

Perfect Dark Zero 2
Motor Storm 3

در ضمن سمیر جان اگه منظورت من بودم که این طور نیست.

خداحافظ

ُسلام

شات های دوم و سوم رو که همه درست گفتن.

ولی در مورد شات اول تنها بازی که یادمه میشد الاغ خرید بازی Dungeon Siege بود کار Gas Powered Game و ناشر اون هم ماکروسافت بود. ماله 5 سال پیش.

فکر کنم این شات ماله Dungeon Siege باشه. شماره 1 اون سال 2002 منتشر شد.

Perfect Dark Zero 2
Motor Storm 3

در ضمن سمیر جان اگه منظورت من بودم که این طور نیست.

خداحافظ
سلام محمدرضا جان منظورم شما بودی آخه قدیمی هستی و rpg زیاد بازی کردی برای این گفتم.
این الاغه تو Dungeon Siege وضعیتش بهتره انگار ! شایدم همین بازی باشه.
t9ejiv.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or