M Meysam کاربر سایت Oct 22, 2010 #257 نوشته شده توسط aiat_gamer: عکس رو بذارم یا باید منتظر صاحب عکس بشم تا تایید کنه؟ بیشتر... اگه مطمئنید درسته تصویر بدی رو بذارید!
نوشته شده توسط aiat_gamer: عکس رو بذارم یا باید منتظر صاحب عکس بشم تا تایید کنه؟ بیشتر... اگه مطمئنید درسته تصویر بدی رو بذارید!
m.a.t Loyal Member Oct 22, 2010 #258 نوشته شده توسط aiat_gamer: عکس رو بذارم یا باید منتظر صاحب عکس بشم تا تایید کنه؟ بیشتر... بله، کاملا درسته Spoiler Codename Eagle در سال 1999 منتشر شده و استدیوی سازنده اش الآن جزو Dice شده در بازی BF1942 میشد، CE رو به عنوان یک Mode با آپدیت اضافه کرد.
نوشته شده توسط aiat_gamer: عکس رو بذارم یا باید منتظر صاحب عکس بشم تا تایید کنه؟ بیشتر... بله، کاملا درسته Spoiler Codename Eagle در سال 1999 منتشر شده و استدیوی سازنده اش الآن جزو Dice شده در بازی BF1942 میشد، CE رو به عنوان یک Mode با آپدیت اضافه کرد.
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 22, 2010 #260 نوشته شده توسط aiat_gamer: بیشتر... من تصویرو ندارم !
aiat_gamer کاربر سایت Oct 22, 2010 #261 نوشته شده توسط λ.D.00: من تصویرو ندارم ! بیشتر... من که دارم...عجیبه.یکی دیگه امتحان کنه ببینیم چی میشه.
نوشته شده توسط λ.D.00: من تصویرو ندارم ! بیشتر... من که دارم...عجیبه.یکی دیگه امتحان کنه ببینیم چی میشه.
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 22, 2010 #262 من که دارم...عجیبه.یکی دیگه امتحان کنه ببینیم چی میشه. بیشتر... یه جا دیگه آپ کن خو ! --------------------------- تصویر ویژه ی 20 امتیازی -------------------------
من که دارم...عجیبه.یکی دیگه امتحان کنه ببینیم چی میشه. بیشتر... یه جا دیگه آپ کن خو ! --------------------------- تصویر ویژه ی 20 امتیازی -------------------------
Rey Mysterio_619 کاربر سایت Oct 22, 2010 #265 حله. ------------ آقا این 20 امتیازیه خیلی تاریکه اصلا هیچی معلوم نیست!! beyond good & evil نیست؟
aiat_gamer کاربر سایت Oct 22, 2010 #266 نه اون که مطمئنم نیست گرافیکش قدیمی تره.فکر کنم بازیش کرم ولی اسمش به هیچ عنوان یادم نیست چون اونموقع سیستمم نمیکشید و یه کم بیشتر باهاش ور نرفتم.
نه اون که مطمئنم نیست گرافیکش قدیمی تره.فکر کنم بازیش کرم ولی اسمش به هیچ عنوان یادم نیست چون اونموقع سیستمم نمیکشید و یه کم بیشتر باهاش ور نرفتم.
Ayuna ♫ Tu ♪ Tu ♪ Ru کاربر سایت Oct 22, 2010 #267 نوشته شده توسط λ.D.00: تصویر ویژه ی 20 امتیازی ------------------------- بیشتر... بازی Anachronox
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 22, 2010 #268 نوشته شده توسط Ayuna: بازی Anachronox بیشتر... BRILIANT !!! درسته . شما 20 امتیاز گرفتید :d تصویر ویژه ی بعدی رو دوشنبه شب شما قرار میدهید.
نوشته شده توسط Ayuna: بازی Anachronox بیشتر... BRILIANT !!! درسته . شما 20 امتیاز گرفتید :d تصویر ویژه ی بعدی رو دوشنبه شب شما قرار میدهید.
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Oct 22, 2010 #270 نوشته شده توسط aiat_gamer: عکس من رفت لای باقالی ها؟ بیشتر... نه ! مسابقه ی شما ادامه داره...