βehdad کاربر سایت Oct 21, 2010 #241 نوشته شده توسط m.a.t: این هم از عکس: بیشتر... delta force ? انقد دلتا فورسا زیاده که نمیشه دقیق گفت
نوشته شده توسط m.a.t: این هم از عکس: بیشتر... delta force ? انقد دلتا فورسا زیاده که نمیشه دقیق گفت
m.a.t Loyal Member Oct 21, 2010 #243 راهنمایی: بازی انحصاری PC هست. ببا اینکه بیش از 10 سال از انتشارش میگذره برخلاف بخش داستانی افتضاح، هنوز بخش چند نفره اش فعاله!
راهنمایی: بازی انحصاری PC هست. ببا اینکه بیش از 10 سال از انتشارش میگذره برخلاف بخش داستانی افتضاح، هنوز بخش چند نفره اش فعاله!
aiat_gamer کاربر سایت Oct 21, 2010 #244 نوشته شده توسط only_crysis: serious sam:first encounter:d بیشتر... اونکه مرحله برف نداشت داداش.
MORT3ZA کاربر سایت Oct 21, 2010 #251 نوشته شده توسط λ.D.00: Soldier of Fortune بیشتر... به احتمال زیاد همینه!
P pedramstalker کاربر سایت Oct 21, 2010 #252 نه خير من اين بازيو رفتم يادش به خير يادمه سوار هواپيما اينا هم ميشد خدااااااااااا اسمش چي بود ؟! تو اسمش انگار code name داشت وااااي !
نه خير من اين بازيو رفتم يادش به خير يادمه سوار هواپيما اينا هم ميشد خدااااااااااا اسمش چي بود ؟! تو اسمش انگار code name داشت وااااي !
<^SIleNT^> کاربر سایت Oct 21, 2010 #253 این راهنمایی که کردید شامل صدها بازی میشه! به نظر من kingpin ـه،ولی یادم نمیاد مرحله ی برفی داشته یا نه.
این راهنمایی که کردید شامل صدها بازی میشه! به نظر من kingpin ـه،ولی یادم نمیاد مرحله ی برفی داشته یا نه.
aiat_gamer کاربر سایت Oct 21, 2010 #254 نوشته شده توسط pedramstalker: نه خير من اين بازيو رفتم يادش به خير يادمه سوار هواپيما اينا هم ميشد خدااااااااااا اسمش چي بود ؟! تو اسمش انگار code name داشت وااااي ! بیشتر... دمت گرم رفیق راهنمایی خوبی بود::d Codename Eagle هی فکر میکردم oporation eagle بود ولی سرچش کردم دیدم همچین بازیی نداریم!
نوشته شده توسط pedramstalker: نه خير من اين بازيو رفتم يادش به خير يادمه سوار هواپيما اينا هم ميشد خدااااااااااا اسمش چي بود ؟! تو اسمش انگار code name داشت وااااي ! بیشتر... دمت گرم رفیق راهنمایی خوبی بود::d Codename Eagle هی فکر میکردم oporation eagle بود ولی سرچش کردم دیدم همچین بازیی نداریم!
P pedramstalker کاربر سایت Oct 22, 2010 #255 نوشته شده توسط aiat_gamer: دمت گرم رفیق راهنمایی خوبی بود::d Codename Eagle هی فکر میکردم oporation eagle بود ولی سرچش کردم دیدم همچین بازیی نداریم! بیشتر... آره خودشه يادش به خير من خيلي با اين بازي حال كردم :d
نوشته شده توسط aiat_gamer: دمت گرم رفیق راهنمایی خوبی بود::d Codename Eagle هی فکر میکردم oporation eagle بود ولی سرچش کردم دیدم همچین بازیی نداریم! بیشتر... آره خودشه يادش به خير من خيلي با اين بازي حال كردم :d