مسابقه پیش بینی امتیازات GameSpot سری هفتم

مشکل بزرگ :دی چند تا از دوستان که تعدادشون هم زیاد هست، فایل رو تو سرور uplod.ir گذاشتن، الان این سرور اصلا واسه من باز نمیشه، لطفا چند نفر تست کنن ببینن باز میشه یا نه. این رو هم چک کنید ببینید میشه گرفتش:
http://uplod.ir/q37sn1zp6wyx/PXG_Mosabeghe_Round_1.xls.htm

برای منم باز نمیشه! :دی منم خیر سرم اونجا آپلود کرده بودم فایل رو.:| :دی الان تکلیف ما چیه؟ چیکار کنیم؟! :دی

دوستانی که امتیازات رو تو سرور Uplod.ir گذاشتن یه بار دیگه امتیازات رو قرار بدن، این بار حتما بزارید تو Mediafire. فقط لطفا همون فایل اصلی که گذاشته بودید رو قرار بدید و اون دو تا بازی که امتیازاتشون اعلام شده رو عوض نکنید یه وقت :دی فقط هم تا روز یک شنبه مهلت دارید.

مشکل بزرگ چند تا از دوستان که تعدادشون هم زیاد هست، فایل رو تو سرور uplod.ir گذاشتن، الان این سرور اصلا واسه من باز نمیشه، لطفا چند نفر تست کنن ببینن باز میشه یا نه. این رو هم چک کنید ببینید میشه گرفتش:
Download PXG_Mosabeghe_Round_1.xls

بله، سایت Uplaod.ir سه روز انگار به علت اپدیت و مشکلات اخیر که خودتون بهتر از من در جریانید، خراب بود، اما الان درست شده، بعضی ها سریع هم پست قبلیشون رو با آپلود در سایت های جدید ویرایش کردن، هم اپلود جدید را در پست جدید گذاشتند:d!:|:
19971811842422273012.jpg

آقا برین راحت یه اکانت توی Persiangig بسازین و هم خودتون رو راحت کنین هم بقیه رو ! :دی من الآن 5،6 سالی میشه اونجا 2،3 تا اکانت دارم و تا حالا خراب نشده ، کلی حجم (فکر کنم 5 گیگ) میده و آدم نگرانی بابت پاک شدن فایل ها نداره.
حالا این مسابقه به کنار ، کلآ آپلودرها هر چند وقت یه بار میترکن یا عکس هاشون جا به جا میشه و گند میخوره به همه عکس هایی که از اون آپلودر گذاشته شده بودن ! :دی

آقا برین راحت یه اکانت توی Persiangig بسازین و هم خودتون رو راحت کنین هم بقیه رو ! من الآن 5،6 سالی میشه اونجا 2،3 تا اکانت دارم و تا حالا خراب نشده ، کلی حجم (فکر کنم 5 گیگ) میده و آدم نگرانی بابت پاک شدن فایل ها نداره.
حالا این مسابقه به کنار ، کلآ آپلودرها هر چند وقت یه بار میترکن یا عکس هاشون جا به جا میشه و گند میخوره به همه عکس هایی که از اون آپلودر گذاشته شده بودن !

سلام به آقا آریای گل>:d<
آقا دستت درد نکنه، من از 6-7 سال قبل میخواستم توی پرشین گیگ حساب باز کنم اما هر وقت میرفتم دعوتنامه ای بود!، تا اینکه الان که گفتی، بعد از مدت ها رفتم دیدم زده "حساب جدید" سریع حسابم رو باز کردم که در عکس زیر قابل مشاهده هست! البته من توی picofile حساب دارم اما نه به این خوبیه، نه لینک مستقیم همیشه میده، نه انقدر حجم در اختیار کاربراش قرار میده! ولی خب همیشه بچه درستی بوده باز شده!:d بازم ممنون@};-
حالا یه چیزی آریا جان، تو که میدونستی من این همه به آپلود در پرشین گیگ احتیاج داشتم اون زمان ها، چرا یه دعوتنامه برام ارسال نکرده بودی، بی معرفت!:|
کلا همه جوره تک و گلی و با معرفتی شوخی کردم، اون زمان ها به سایت کم سر میزدم! :d

پرشین گیگ:
Muppet%20PersianGig.jpg

من الآن 5،6 سالی میشه اونجا 2،3 تا اکانت دارم و تا حالا خراب نشده ، کلی حجم (فکر کنم 5 گیگ) میده و آدم نگرانی بابت پاک شدن فایل ها نداره.

2-3 اکانت:-?
تو BC هم میشه 2-3 اکانت داشت!؟!؟:))
حالا جدا از شوخی که فک کنم به بن شدنم ختم بشه:-s ممنون بابت راهنمایی این مشکل همیشگیم بوده:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or