Karchect hardcore will never die, but you will کاربر سایت Nov 19, 2012 #181 نوشته شده توسط Red V: نه جدی چی گرفتم ، گفتم اگه میبیند مشکل دارید و شما هم نمیتونید عیبی نداره بزارید یکنفر دیگه عهده دار بشه . بیشتر... بحث همینه، واقعا اگه توی مدیریتش مشکل هست چه لزومی داره برگذار بشه؟ پارسال هم اکانت محمد مشکل پیدا کرد و مسابقه وسط کار لغو شد!
نوشته شده توسط Red V: نه جدی چی گرفتم ، گفتم اگه میبیند مشکل دارید و شما هم نمیتونید عیبی نداره بزارید یکنفر دیگه عهده دار بشه . بیشتر... بحث همینه، واقعا اگه توی مدیریتش مشکل هست چه لزومی داره برگذار بشه؟ پارسال هم اکانت محمد مشکل پیدا کرد و مسابقه وسط کار لغو شد!
RattleSnake کاربر سایت Nov 19, 2012 #182 نتایج این دوره تا یک ساعت دیگه اعلام میشه در همین پست نتایج نهایی کل مسابقات هم بزودی اعلام می شود. آخرین ویرایش: Nov 19, 2012
RattleSnake کاربر سایت Nov 19, 2012 #183 این هم نتایج دور 4 مسابقات Attachments Round 4.rar Round 4.rar 3.2 KB · مشاهده: 39
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Mar 22, 2013 #187 اِهم کسی اینجا هست شرمنده میدونم احتمالاً سرتون شلوغس اینجا هم کلی امتیاز و نمره هست که باید جمع و تفریق کنید و کلی دردسر داره ولی خو چی شد جواب ها!؟ پ.ن: من خودم شک ندارم تو TOP 25 هم نیستم ولی خو دوز میدارم ببینم آخرش کی به کی شد
اِهم کسی اینجا هست شرمنده میدونم احتمالاً سرتون شلوغس اینجا هم کلی امتیاز و نمره هست که باید جمع و تفریق کنید و کلی دردسر داره ولی خو چی شد جواب ها!؟ پ.ن: من خودم شک ندارم تو TOP 25 هم نیستم ولی خو دوز میدارم ببینم آخرش کی به کی شد
_محمد علی_ کاربر سایت May 2, 2013 #188 اقا اگه میبیند مشکل دارید و نمیتونید بزارید یکنفر دیگه عهده دار بشه !!