Frobary Loyal Member Aug 23, 2011 #48 بازی Deus Ex: Human Revolution از GameSpot امتیاز 8.5 گرفت. لیست امتیازات را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید.=== جدول امتیازات بازی Deus Ex: Human Revolution
بازی Deus Ex: Human Revolution از GameSpot امتیاز 8.5 گرفت. لیست امتیازات را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید.=== جدول امتیازات بازی Deus Ex: Human Revolution
Frobary Loyal Member Aug 27, 2011 #49 بازی Madden NFL 12 از GameSpot امتیاز 7.5 گرفت. بازی Driver: San Francisco از GameSpot امتیاز 8.0 گرفت. لیست امتیازات را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید.=== جدول امتیازات تا تاریخ 27 August آخرین ویرایش: Aug 27, 2011
بازی Madden NFL 12 از GameSpot امتیاز 7.5 گرفت. بازی Driver: San Francisco از GameSpot امتیاز 8.0 گرفت. لیست امتیازات را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید.=== جدول امتیازات تا تاریخ 27 August
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Aug 28, 2011 #50 محمد چرا امتیاز Madden 12 رو به من 1 دادی ؟ فکر کنم منظورت 10 بوده! نبوده ؟
Frobary Loyal Member Aug 28, 2011 #51 نوشته شده توسط Isildur: محمد چرا امتیاز Madden 12 رو به من 1 دادی ؟ فکر کنم منظورت 10 بوده! نبوده ؟ بیشتر... مگه به Madden ندادی 9؟ خب امتیازت همون 1 میشه دیگه
نوشته شده توسط Isildur: محمد چرا امتیاز Madden 12 رو به من 1 دادی ؟ فکر کنم منظورت 10 بوده! نبوده ؟ بیشتر... مگه به Madden ندادی 9؟ خب امتیازت همون 1 میشه دیگه
abtinhitodie کاربر سایت Aug 28, 2011 #52 آقا ما اصلا یادمون رفت به چی چند دادیم جای هست بشه دید؟ البته تو امتیازها شکی نیستا همینجوری
Frobary Loyal Member Sep 2, 2011 #55 نوشته شده توسط tiger75: چی شد؟؟چرا تاپیک خوابیده؟؟مسابقه سرکاری بود؟؟ بیشتر... خب الان چیکار کنیم یعنی؟ بزارید امتیازات چند تا بازی اعلام بشه همه ـش را با هم میزارم.
نوشته شده توسط tiger75: چی شد؟؟چرا تاپیک خوابیده؟؟مسابقه سرکاری بود؟؟ بیشتر... خب الان چیکار کنیم یعنی؟ بزارید امتیازات چند تا بازی اعلام بشه همه ـش را با هم میزارم.
mahi58 کاربر سایت Sep 3, 2011 #56 سلام. چه مسابقه باحالی! دور بعدی مسابقه کی میشه حدودا که شرکت کنیم؟
Trunks کاربر سایت Sep 8, 2011 #59 لطف میکنی امتیازات رو بذاری ؟ من شدید به شک افتادم چون یادمه به Dues Ex و R3 یه نمره دادم ! حالا اگه اشتباهم میکنم بذار واسه همه بهتره !
لطف میکنی امتیازات رو بذاری ؟ من شدید به شک افتادم چون یادمه به Dues Ex و R3 یه نمره دادم ! حالا اگه اشتباهم میکنم بذار واسه همه بهتره !