مسابقه پیش بینی امتیازات GameSpot سری ششم

دشمنت شرمنده محمد جان :d
فدای سرت :d
ایشالله ترست میشه :d
انگار دعای برخی از دوستان مبنی بر اینکه سایت منبع رو تغییر بدین مستجاب شده :d

دوستان با نهایت تاسف و تاثر باید اعلام کنم چند روز پش اکانت Gmail من به رحمت ایزدی پیوست :biggrin1: در نتیجه در حال حاضر به فایل های مسابقه پیش بینی دسترسی ندارم تا بتوانم نتایج رو اعلام کنم، دعا کنید اکانتم برگرده وگرنه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد :biggrin1: از کلیه دوستانی که تا حالا تو مسابقه شرکت کردن معذرت میخوام و امیدوارم هر چه سریع تر بتوانم اکانتم رو برگردونم و نتایج نهایی رو اعلام کنم.
غرامت پرداخت نمیکنی ؟! :| (به سبک اینایی که همش طلبکار هستن ! :دی)

یعنی چی!؟:| مگه ما مسخره ی توئیم!؟:| این همه وقت گذاشتیم (!!) پیشبینی کردیم،حالا همش پرید!!؟:| اصلا میدونی این پروسه ی پیشبینی کردن چقدر طاقت فرساس؟:| من کاری ندارم،من اول میشدم!:| LOL :دی

دوستان با نهایت تاسف و تاثر باید اعلام کنم چند روز پش اکانت Gmail من به رحمت ایزدی پیوست :دی در نتیجه در حال حاضر به فایل های مسابقه پیش بینی دسترسی ندارم تا بتوانم نتایج رو اعلام کنم، دعا کنید اکانتم برگرده وگرنه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد :دی از کلیه دوستانی که تا حالا تو مسابقه شرکت کردن معذرت میخوام و امیدوارم هر چه سریع تر بتوانم اکانتم رو برگردونم و نتایج نهایی رو اعلام کنم.

آریا یه التیماتوم بهش بدین اگه نتایج نیومد بزنین 1 ماه بنش کنین تا دیگه از این ناشی بازیا در نیاره :d

من کاری ندارم،من اول میشدم!:| LOL :biggrin1:
سینا تو سابقه ی خوبی توی ادعاهای واهی داری دیگه ؟ نه ؟
آخرین بار فک کنم جزو 5 تای آخر بودی :d

کاملآ تکذیب میشه :d
میتونی خلافشو ثابت کن:دی فکر کردی اینم پیشبینی اسکاره بیای راحت با اختلاف اول بشی؟:دی
سینا تو سابقه ی خوبی توی ادعاهای واهی داری دیگه ؟ نه ؟
آخرین بار فک کنم جزو 5 تای آخر بودی :d
شما هم میتونی خلافشو ثابت کن:دی
نه باو همیشه تو تاپ 20 بودم(حالا انگار چند نفر شرکت میکنن!!:دی) اون پیش بینی اسکار بود فکر کنم از آخر اول شدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or