مسابقه پیش بینی امتیازات GameSpot سری ششم

ببخشید بابت اف تاپیک.
الان که گیم اسپات نمره ی 7.5 داده به زلدا تکلیف چیه؟؟؟
فکر کنم همه به این بازی 10 داده باشن.نمره ی گیم اسپات فوق العاده مسخره اس!!!!

ببخشید بابت اف تاپیک.
الان که گیم اسپات نمره ی 7.5 داده به زلدا تکلیف چیه؟؟؟
فکر کنم همه به این بازی 10 داده باشن.نمره ی گیم اسپات فوق العاده مسخره اس!!!!
خب از همین بازی هم چند نفر امتیاز میگیرن، کلا جذابیتش به همین چیزهاست :دی

خب از همین بازی هم چند نفر امتیاز میگیرن، کلا جذابیتش به همین چیزهاست :دی
ممد بت میگم به جای گیمسپات بی بُته بریم رو IGN گوش نمیدی دیگه :دی !
گه یه روز منبع مسابقه خواست عوض بشه میزاریم رو Edge تا شدیدا هیجان انگیز بشه
biggrin1.gif
اتفاقا این دوستمون سوپر تابلوئه :دی ! هر چی انحصاری سونی دیدی ، یه شیشی هفتی چیزی ول کن ، انحصاریای مایکرو هم نگا کن کدوم استدیو ساخته :دی !

آخرین ویرایش:
gamespy از همشون بهتره . این دو تا رو یهو جو می گیره یا با یه بازی لاو می ترکونن یا می ترکوننش :دی

این یکی که فقط 4 و 5 (از 5 البته) بلده بده
biggrin1.gif
biggrin1.gif
باو امتیاز دهیش خوبه که ! 4.5 هم داره .

اون دوستمون که کلا تعطیله :دی فقط کافیه 90% بازی ها رو 9 و 9.5 انتخاب کنیم تا اول بشیم دیگه پیش بینی نمیخواد :دی

gamespy از همشون بهتره
این یکی که فقط 4 و 5 (از 5 البته) بلده بده :دی :دی اگه یه روز منبع مسابقه خواست عوض بشه میزاریم رو Edge تا شدیدا هیجان انگیز بشه :دی

در صورت تغییر من Giant Bomb رو هم پیشنهاد میدم گرچه امتیاهاش روی 1 تغییر میکنه اما فوق العاده منصف و با کیفیت هست .

پ.ن : جف گرتسمن هم که هست :دی

این GT که گفتند پیشنهاد خوبیه! :d دیگه نیم امتیاز هم فاصله نیست هیجان بیشتر میشه برای دقیق پیش بینی کردن :d
در کل اگر خواستید تغییر بدید یک سایت انتخاب کنید که امتیاز خورد هم داشته باشه :d (غیر از نیم :d )

دوستان با نهایت تاسف و تاثر باید اعلام کنم چند روز پش اکانت Gmail من به رحمت ایزدی پیوست :دی در نتیجه در حال حاضر به فایل های مسابقه پیش بینی دسترسی ندارم تا بتوانم نتایج رو اعلام کنم، دعا کنید اکانتم برگرده وگرنه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد :دی از کلیه دوستانی که تا حالا تو مسابقه شرکت کردن معذرت میخوام و امیدوارم هر چه سریع تر بتوانم اکانتم رو برگردونم و نتایج نهایی رو اعلام کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or