مسابقه طراحی پوستر Beyond : Two Souls شروع شد

Aliɾeza

کاربر سایت
بدون شک یکی از بازی هایی که طرفداران به شدت منتظر آن هستند بازی Beyond : Two Souls است،آقای David Cage طراح ارشد این بازی که قبل از این در کارنامه خود عنوان های Fahrenheit و Heavy Rain را داراست معتقد است، این بازی سطح ژانر خودتا جایی بالا خواهد بود که ما شخصیت هنر پیشه کارکتر اصلی Jodie Holmes را به خوبی در بازی احساس کنیم، تا به حال هیچ بازی دیگری نتوانسته این حس را ایجاد کند

beyond-two-souls.jpg


هنر پیشه کارکتر اصلی Ellen Page نامزد دریافت جایزه Academy Award است و در این بازی نقش خود را طوری ایفا کرده است که ما میتوانیم از کودکی تا بزرگسالی، Jodie Holmes را مشاهده کنیم.

در محور انتشار این بازی یک مسابقه برگزار شده است که کاربران خلاق میتوانند طرح های خود را برای پوستر این بازی ارایه کنند و کاربر برنده شده را به یک سفر در نیویورک خواهند برد تا پوستر خود را مشاهده کند و یک رمز اختصاصی از بازی به او به عنوان جایزه داده میشود.
 
خیلی عالی..............به به اگر حاجی بفهمه.......:)).......... ببینید چطور تو مملکت و بلاد کفر به کاربرهای گیمر احترم و احمیت میدن تا صنعت کشورشون بچرخه................;)
 
من فکر میکنم اون یه رمز از بازی نیست بلکه یه بلیط ویژه هست واسه بازدید استدیو بازیسازیشون شون یا یه همچین چیزی!

جایزه یک سفر به NYC هست و اینکه پوستر رو تو یکی از فستیوالهای فیلم نشون میدن به علاوه VIP Pass در یکی از مهمونی های خودشون.
 
آخرین ویرایش:
جایزه یک سفر به NYC هست و اینکه پوستر رو تو یکی از فستیوالهای فیلم نشون میدن به علاوه VIP Pass در یکی از مهمونی های خودشون.

من راجع به جایزه حرفی نزدم برادر من فقط گفتم اون Vip یک رمز اختصاصی از بازی نیست و یه بلیط ویژه هست! حالا به کجاش مهم نیست که مهمونی یا پارتی یا استدیو یا هر جای دیگه!
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or