اصلا برای من یکی که مهم نیست چون این یه جور تمرین برای طراحی کردن هست ....
چی کشیدم؟

به نظر میرسه بعضی از دوستان این تاپیک رو با تاپیک (یا کلوب و بلاگ) ترول و تمسخر کنندگان اشتباه گرفتند،در حالیکه خودشون هم باید کمی مورد تمسخر قرار بگیرند!
ملانصرالدین وقتی میخواستم برای کسی نامه بنویسه خودشم با نامه میرفت تا نامه رو بخونه چون جز خودش هیچ کس نمیتونست بخونهشما ببخش.. شاید خط شناسا هم نتونند بخوننش![]()

دوست عزیز نسل بعد کنسول ها که اومدند , لگوی سایت هنوز عکس دسته ی پی اس و 360 باشه؟
ممنون از لطفتون این یکی هم وقت نبود وگرنه قشنگتر میشه کار زیاد دارم واسه کشیدن ولی وقت ندارم اینا رو گزاشتم بگم ما تو هر کاری پایه ایمDNS ERROR@
محمد جان کارهای شما خیلی زیبا هستند ولی فکر نکنم هیچ کدوم به درد لوگو بخوره
واقعا ممنون از زحمتتون ولی فکر کنم این همه زحمت به درد اینجا نمیخوره و بیهوده است
البته من که کاره ای نیستم نظر بود
کاملا موافقم حیف وقت ندارم وگرنه منم اگه وقت داشتم یه عالمه طرح میساختم(به عنوان یادگاری:d)من نمیدونم این چه حرف زشتیه که تو فورم باب شده که هرکی یه طرح میزاره 4 نفر هی میان میگن وقتتونو الکی هدر ندید !!
این همه زحمت بی فایدست !!!
بخدا اینجا اکثریت میدونن در نهایت لوگوی مرتضی برنده نهایی خواهد شد.چند نفر از بچه هام کارشون خیلی خوب بود مثل kayne و چند نفر دیگه.....در واقع کار اولیه مرتضی رو دیدم پیشه خودم گفتم قطعا این طرح برنده نهایی خواهد شد.پس رقابت با لوگوی ایشون به نظر من بی فایدست..
بعضی هام فکر میکنن چون من وقت زیادی میزارم رو کارم پس میخوام 100% رقابت کنم برای اول شدن و تصاحب جایزه... اصلا اگه من 1 در 100 هزارم هم برنده شدم از مدیر سایت میخوام کل پول رو واریز کنن به حساب محک....پس من اگر 4 ساعت وقت میزارم روی کاری فقط و فقط برای سرگرمی و ایجاد تنوع هست نه برای رقابت...اون دوستمونم که امده گفته من میتونم تو 5 دقیقه اون طرح رو بزنم باید بگم واقعا افرین باید گفت به شما...شما خوب بزن شبیه اون طرح رو تو 5 دقیقه بزار اینجا مطمن باش من اولین نفری هستم که ازت تشکر می کنم.
چیزی که خیلی مهم هست این هست که اینجا در نهایت تمام کارها به عنوان یادگاری خواهد موند .