مسابقه طراحی لوگوی بازی سنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حوصلم سر رفته بود همین جوری یک طرحی زدم :دی

Attachments

• لوگو9.PNG
    لوگو9.PNG
    26.8 KB · مشاهده: 22
چی کشیدم؟

ناموسا این دقیقا چیه =))
به نظر میرسه بعضی از دوستان این تاپیک رو با تاپیک (یا کلوب و بلاگ) ترول و تمسخر کنندگان اشتباه گرفتند،در حالیکه خودشون هم باید کمی مورد تمسخر قرار بگیرند!

بسیجی
yahoo_2.gif

آخرین ویرایش:
به نظر میرسه بعضی از دوستان این تاپیک رو با تاپیک (یا کلوب و بلاگ) ترول و تمسخر کنندگان اشتباه گرفتند،در حالیکه خودشون هم باید کمی مورد تمسخر قرار بگیرند!

شما ببخش.. شاید خط شناسا هم نتونند بخوننش=))
ملانصرالدین وقتی میخواستم برای کسی نامه بنویسه خودشم با نامه میرفت تا نامه رو بخونه چون جز خودش هیچ کس نمیتونست بخونه
حالا شده جریان تو :دی

ما یکی دیگه هم ساختیم ( این دفعه با PS و طرحش (به جز فونتش که اونم یه زره دست کاری کردیم :d) از خودم بود b-) ) و به عقل هیچ کدومتون نرسید این جوری درست کنین b-) که امیدوارم اونایی که حرفهای هستن از این جوری ها بسازند ولی همچین قشنگ تر و پیشرفته تر .
5.b.jpg
ببخشید ، با PNG سیوش کردم ولی نمی دونم چرا آپلودش کردم کیفیتش بد شد :(

آخرین ویرایش:
واقعاً طراحی لگو سخت هستش.من هر چقدر در مورد طرحهای مختلف فکر میکنم نمیتونم اون چیزی که به درد سایت بخوره رو طراحی کنم.
گفتم همینجوری یه طرحی زده باشم و نظر اساتید رو جویا بشم.

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    67.5 KB · مشاهده: 67
DNS ERROR@
محمد جان کارهای شما خیلی زیبا هستند ولی فکر نکنم هیچ کدوم به درد لوگو بخوره
واقعا ممنون از زحمتتون ولی فکر کنم این همه زحمت به درد اینجا نمیخوره و بیهوده است
البته من که کاره ای نیستم نظر بود
ممنون از لطفتون این یکی هم وقت نبود وگرنه قشنگتر میشه کار زیاد دارم واسه کشیدن ولی وقت ندارم اینا رو گزاشتم بگم ما تو هر کاری پایه ایم

من نمیدونم این چه حرف زشتیه که تو فورم باب شده که هرکی یه طرح میزاره 4 نفر هی میان میگن وقتتونو الکی هدر ندید !!
این همه زحمت بی فایدست !!!

بخدا اینجا اکثریت میدونن در نهایت لوگوی مرتضی برنده نهایی خواهد شد.چند نفر از بچه هام کارشون خیلی خوب بود مثل kayne و چند نفر دیگه.....در واقع کار اولیه مرتضی رو دیدم پیشه خودم گفتم قطعا این طرح برنده نهایی خواهد شد.پس رقابت با لوگوی ایشون به نظر من بی فایدست..

بعضی هام فکر میکنن چون من وقت زیادی میزارم رو کارم پس میخوام 100% رقابت کنم برای اول شدن و تصاحب جایزه... اصلا اگه من 1 در 100 هزارم هم برنده شدم از مدیر سایت میخوام کل پول رو واریز کنن به حساب محک....پس من اگر 4 ساعت وقت میزارم روی کاری فقط و فقط برای سرگرمی و ایجاد تنوع هست نه برای رقابت...اون دوستمونم که امده گفته من میتونم تو 5 دقیقه اون طرح رو بزنم باید بگم واقعا افرین باید گفت به شما...شما خوب بزن شبیه اون طرح رو تو 5 دقیقه بزار اینجا مطمن باش من اولین نفری هستم که ازت تشکر می کنم.

چیزی که خیلی مهم هست این هست که اینجا در نهایت تمام کارها چه خوب چه بد به عنوان یادگاری خواهد موند .

Bazicenter Diamonds

1_1321.jpg

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    162.9 KB · مشاهده: 8
آخرین ویرایش:
من نمیدونم این چه حرف زشتیه که تو فورم باب شده که هرکی یه طرح میزاره 4 نفر هی میان میگن وقتتونو الکی هدر ندید !!
این همه زحمت بی فایدست !!!

بخدا اینجا اکثریت میدونن در نهایت لوگوی مرتضی برنده نهایی خواهد شد.چند نفر از بچه هام کارشون خیلی خوب بود مثل kayne و چند نفر دیگه.....در واقع کار اولیه مرتضی رو دیدم پیشه خودم گفتم قطعا این طرح برنده نهایی خواهد شد.پس رقابت با لوگوی ایشون به نظر من بی فایدست..

بعضی هام فکر میکنن چون من وقت زیادی میزارم رو کارم پس میخوام 100% رقابت کنم برای اول شدن و تصاحب جایزه... اصلا اگه من 1 در 100 هزارم هم برنده شدم از مدیر سایت میخوام کل پول رو واریز کنن به حساب محک....پس من اگر 4 ساعت وقت میزارم روی کاری فقط و فقط برای سرگرمی و ایجاد تنوع هست نه برای رقابت...اون دوستمونم که امده گفته من میتونم تو 5 دقیقه اون طرح رو بزنم باید بگم واقعا افرین باید گفت به شما...شما خوب بزن شبیه اون طرح رو تو 5 دقیقه بزار اینجا مطمن باش من اولین نفری هستم که ازت تشکر می کنم.

چیزی که خیلی مهم هست این هست که اینجا در نهایت تمام کارها به عنوان یادگاری خواهد موند .
کاملا موافقم حیف وقت ندارم وگرنه منم اگه وقت داشتم یه عالمه طرح میساختم(به عنوان یادگاری:d)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or