مسابقه طراحی لوگوی بازی سنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام . آقا می خوام با این تاپیک رو ( به جز مرتضی و آقا/خانوم Black Roz ) بپوکونم .
رنگ هاش و افکت هاش هم قابل تغییره . برای شب و روز هم درست شدن . پس زمینش هم قابل تغییره .

این رو تا سادن ولی خوکشلن >:d<

attachment.php

attachment.php

این دو تا یه خورده حرفه ای تر و خوکشل ترن ( به نظر خودم ) و در عین حال خیلی هم سادن .

attachment.php

attachment.php

نظری هم داشتین بگین که خوکشل تر بشه . منتظر بقیه هم باشین b-)
با سپاس
ف.ک

1.2.a.jpg 1.2.b.jpg 3.fa.a.png 3.fa.b.png

اقا ببخشید ، جان من چه طوری اینو ساختی ؟ با چه نرم افزاری ؟
لامصصصب خییلی باحاله :-o

سلام...Adobe PhotoShop CS5

متاسفانه بعضی ها فکر میکنن نرم افزاری وجود داره که میشه متنو بنویسی بعد 30 ثانیه بعد نرم افزاره نوشترو با افکتهای قشنگ تحویلت بده

خطاب به یک شخصی که یه چیزی گفت که بعدا پستش هم پاک شد میگم که چنین کار هایی فقط با فوتوشاپ یا Corel انجام شدنی هست و زمان زیادی هم وقت میگیره...چند صفحه قبل نوشته اتشی بازیسنتر رو گزاشتم

روند کاریش 4 ساعت زمان برد

عکس از فایل psd

1_1319.jpg

یا همین طرح نئون 2 تا 3 ساعت زمان برد ساختش

عکس از فایل psd

2_1211.jpg

اون طرح اب هم 4 تا 5 ساعت طول کشید تا تکمیل شه...کلا خطاب به اون دوستمون میگم ( خودشم میدونه کیه ) که همه چیز همینجوری شکل نمیگیره

همه کار و همه چیز با فوتوشاپ امکان پذیره.

------------

من واسه رقابت کردن نیمدم...به مرتضی هم حتی گفتم اون لوگوی اولیه شما قطعا برنده نهایی خواهد شد...اینایی که من زدم فقط جنبه تفریح داشت که با اسم بازیسنتر یه کاری کرده باشیم و واسه همیشه تو تاپیک این طرح ها بمونه به عنوان یادگاری

اخه کی بر میداره لوگوی سایتش رو نوشته اتشی بزاره ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوتا تصویر فعلا درست کردم لطفا بگید کجاهاش اشکال داره یا کدومش خوبه تا درستش کنم
ممنون
q9g2sh48gi4nl8n4f9p9.png

smtpiu79zi19msw1uch.png

ورژن بهبود یافته :دی

Attachments

• uex7do0uil9pz94srzf4.jpg
    uex7do0uil9pz94srzf4.jpg
    40.4 KB · مشاهده: 22
  • nxhelc6bj5kbsfkoj7ky.jpg
    nxhelc6bj5kbsfkoj7ky.jpg
    43.6 KB · مشاهده: 16
اینم طرح نهم و البته ساده ;;)
2 حرف ب و س و اطرافش تو خالی هست و میشه روی هر بگراندی قرار داد ... با .PNG هم ذخیره شده

Attachments

• لوگو8.png
    لوگو8.png
    9 KB · مشاهده: 20
دوستان با هم دعوا نکنین :d
لوگوی سایت بازی باید یجوری باشه که تو هر پس زمینه و رنگی جواب بده پس عملا او طرح که با آب ساخته شده و میدونم زحمت زیادی به پاش کشیده شده غیر قابل استفادست
و اون طرح نئون هم درست کردنش کار 5 دقیقست ما ... نیستیم که... یه چیزی از طراحی بلدیم به درد این کار نمیخوره یا اگه به قول خودشون 3 ساعت وقت گزاشتن دیگه طراحی نکنن بهتره

تو لوگوهایی که تو این صفحات دیدم فقط طرح خودمو اون کار اریگامی مرتضی که اونم رو کلمه سنترش باید کار کرد و طرح دوم Insomniac جای بحث داره...

Attachments

• بازی سنتر.jpg
    بازی سنتر.jpg
    59.7 KB · مشاهده: 35
آخرین ویرایش:
دوستان با هم دعوا نکنین :d
لوگوی سایت بازی باید یجوری باشه که تو هر پس زمینه و رنگی جواب بده پس عملا او طرح که با آب ساخته شده و میدونم زحمت زیادی به پاش کشیده شده غیر قابل استفادست
و اون طرح نئون هم درست کردنش کار 5 دقیقست ما ... نیستیم که... یه چیزی از طراحی بلدیم به درد این کار نمیخوره یا اگه به قول خودشون 3 ساعت وقت گزاشتن دیگه طراحی نکنن بهتره

تو لوگوهایی که تو این صفحات دیدم فقط طرح خودمو اون کار اریگامی مرتضی که اونم رو کلمه سنترش باید کار کرد و طرح دوم Insomniac جای بحث داره...

دوست عزیز این طرحی که دادی واقعا جای بحث داره , گفتن بازی سنتر نه کنسول سنتر ,

DNS ERROR@
محمد جان کارهای شما خیلی زیبا هستند ولی فکر نکنم هیچ کدوم به درد لوگو بخوره
واقعا ممنون از زحمتتون ولی فکر کنم این همه زحمت به درد اینجا نمیخوره و بیهوده است
البته من که کاره ای نیستم نظر بود

همگی زحمت میکشید بجای خود، ولی اینو بدونید،وقتتون رو الکی هدر میدید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or