7se7en7 Outlaw کاربر سایت Jun 22, 2012 #286 نوشته شده توسط ™SHADOW: بهتر شد ؟ بیشتر... به نظر من اون نقطه ب رو بصورت یک لایه جدا در نظر بگیر ، اینطوری میتونی افکتی رو که بهش میدی راحت تر کنترل کنی
نوشته شده توسط ™SHADOW: بهتر شد ؟ بیشتر... به نظر من اون نقطه ب رو بصورت یک لایه جدا در نظر بگیر ، اینطوری میتونی افکتی رو که بهش میدی راحت تر کنترل کنی
majidred2011 < RED PHANTOM > Gold User Jun 22, 2012 #287 آقا اشکال نداره مثلا گیم پد پی اس 3 رو جوری بزاریم که معلوم نشه ؟؟ یا مثلا گیم پدای دیگه؟ فقط لوگوی گیم پدو برداریم حله؟
آقا اشکال نداره مثلا گیم پد پی اس 3 رو جوری بزاریم که معلوم نشه ؟؟ یا مثلا گیم پدای دیگه؟ فقط لوگوی گیم پدو برداریم حله؟
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Jun 22, 2012 #288 ما که بلد نیستیم عکس بزاریم یدونه هم ساختیم یکی بگه چجوری این عکس رو بزاریم وقتی فایل رو میگم اینو میزنه
ما که بلد نیستیم عکس بزاریم یدونه هم ساختیم یکی بگه چجوری این عکس رو بزاریم وقتی فایل رو میگم اینو میزنه
Real Madrid 9 کاربر سایت Jun 22, 2012 #289 نوشته شده توسط DNS ERROR: ما که بلد نیستیم عکس بزاریم یدونه هم ساختیم یکی بگه چجوری این عکس رو بزاریم وقتی فایل رو میگم اینو میزنه بیشتر... اگه منظورتون عکس گذاشتن هستش دوست عزیز برین تو یه سایتی عکسو اپلود کنین و بعد لینک مستقیم عکسو اینجا بزارین برین این سایت . Spoiler آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مست
نوشته شده توسط DNS ERROR: ما که بلد نیستیم عکس بزاریم یدونه هم ساختیم یکی بگه چجوری این عکس رو بزاریم وقتی فایل رو میگم اینو میزنه بیشتر... اگه منظورتون عکس گذاشتن هستش دوست عزیز برین تو یه سایتی عکسو اپلود کنین و بعد لینک مستقیم عکسو اینجا بزارین برین این سایت . Spoiler آپلود عكس , آپلود رايگان عكس , آپلود تصوير , آپلود فايل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مست
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Jun 22, 2012 #290 الان آپلود کردم تو این سایته حالا باید چیکار کنم؟؟؟ ---- ویرایش ___ ممنون یاد گرفتم آخرین ویرایش: Jun 23, 2012
N najel کاربر سایت Jun 22, 2012 #291 اینم از ما!!!:d Attachments najel.jpg 78.6 KB · مشاهده: 93 najel2.jpg 68.4 KB · مشاهده: 96 آخرین ویرایش: Jun 22, 2012
doctor who کاربر سایت Jun 22, 2012 #292 http://forum.bazicenter.com/thread87/page29/#post1547732 برید اینجا چون ممکنه اون طوری پاکش کنند
PaRaDoXiSt کاربر سایت Jun 22, 2012 #293 شرمـنده زیاد جالب نـی! :d Attachments bc5.jpg 22.4 KB · مشاهده: 38 bc6.jpg 22.4 KB · مشاهده: 49 bc7.jpg 19.1 KB · مشاهده: 70
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Jun 22, 2012 #294 به بزرگی خودتون ببخشد مدت زمان فکر:0 مدت زمان کار:5ساعت(چون بلد نیستم) چپ چپ نگاه نکن خیلی هم دلت بخواد
به بزرگی خودتون ببخشد مدت زمان فکر:0 مدت زمان کار:5ساعت(چون بلد نیستم) چپ چپ نگاه نکن خیلی هم دلت بخواد
MAN30T کاربر سایت Jun 22, 2012 #295 اینم از لوگوی من http://up98.org/upload/server1/02/j/z55w2b9cjg9peh86fbw.jpg بیشتر...
dadynaderi0 کاربر سایت Jun 23, 2012 #297 بچه های خوش ذوقی هستید واسه همین دلم نمیاد طرح هامو بزارم چون برنده از همین الان معلوم میشه
Zalamen کاربر سایت Jun 23, 2012 #298 سلام.به نظر من توی یک فروم تخصصی گرافیک هم یه تاپیک ایجاد کنین.الان طبیعیه چون یکی یا دو تا گرافیست حرفه ای داریم قابت رخاصی وجود نداره. من بعد از تموم شدن مسابقه پیشنهاد دادم.:d آخرین ویرایش: Jun 24, 2012
سلام.به نظر من توی یک فروم تخصصی گرافیک هم یه تاپیک ایجاد کنین.الان طبیعیه چون یکی یا دو تا گرافیست حرفه ای داریم قابت رخاصی وجود نداره. من بعد از تموم شدن مسابقه پیشنهاد دادم.:d
Real Madrid 9 کاربر سایت Jun 23, 2012 #299 نوشته شده توسط raya2: طرحی دگر: بیشتر... خیلی زیباست خوشم اومد در عین سادگی زیباست .