مسابقه طراحی لوگوی بازی سنتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
وقتی میبینه یکی بیشتر نمیشه گذاشت روش کار میکنه.نه دم به دقیقه 4 تا آپلود میکنه.اونم بی کیفیت و یا کپی کاری و با طرح تکراری
باید طرح بزنی تا ایده بیاد به ذهنت و خلاقانه چیزی را بسازی .... با یک بار و دو بار نمیشه

میگم جایزش که مناسبه.توی سایت p30world قبل از عید برای لوگوی عیدشون یه مسابقه گذاشتن .... کسی جز مدیرا طرخارو نمیدید.جایزشون هم به 3 نفر اول میدادن.که نفر اول یه هارد 500 اکسترنال دادن و به 2 و 3 هم یه فلش 16 و 8 ...فقط هم یه طرح یا دوتا میفرستادن .... یه قانون هم بزارید که هر کس فقط یه لوگو بزاره ... وقتی میبینه یکی بیشتر نمیشه گذاشت روش کار میکنه.نه دم به دقیقه 4 تا آپلود میکنه.اونم بی کیفیت و یا کپی کاری و با طرح تکراری ... ( من ادعام نمیشه ها - نگید اگه بلدی خودت بساز - ممنون )

من کاملاً مخالفم.

چرا؟ چون ،اولاً بچه ها تو این زمینه هیچ پیشرفتی نمیکنن.و دوم هم ممکنه همون لوگویی که انتخاب بشه ، اگر شاید همون شخص یک بار دیگه هم یک لوگو ی دیگه میداد میتونست بهترین رو درست کنه و پیشرفت کنه.اصلاً این کاری که شما میگی درست نیست.

خب بزن بذار ور دله خودت مشورت هم با 2تا کاربلد بکن

نمیشه عزیز.هم باید این تاپیک و بخش فعالیت مضاعفی توش به چشم بخوره و هم اینکه اگر همون شخص از بین چند تا لوگویی که ساخته با مصلحت اندیشی دیگران یکی رو انتخاب کنه و بزاره ، ممکنه اون لوگویی رو که نذاشته بود انتخاب بشه و زحمتی رو که برای اون یکی ها کشیده رو ، بندازه سطل آشغال.

آخرین ویرایش:
ببینید دوستان ایده جدید دادن صرفاً به یه چیز خیلی متفاوت ختم نمیشه ، با یه طرح خیلی ساده و مبتدیانه هم میشه یه لوگو شیک و زیبا خلق کرد ، مثلاً من این لوگو فقط با یه حرکت ایجاد کردم یعنی اون حرف "با" مدام تکرار کردم ، چرخاندنم یا بزرگ و کوچیکش کردم شد این :

آخرین ویرایش:
ببنید دوستان ایده جدید دادن صرفاً به یه چیز خیلی متفاوت ختم نمیشه ، با یه طرح خیلی ساده و مبتدیانه هم میشه یه لوگو شیک و زیبا خلق کرد ، مثلاً من این لوگو فقط با یه حرکت ایجاد کردم یعنی اون حرف "با" مدام تکرار کردم ، چرخاندنم یا بزرگ و کوچیکش کردم شده این :

خدایی خیلی قشنگ شده یکی از مدعیان اصلی قهرمانی! به نظر من هست:d

Attachments

• 55841670419859125332.jpg
    55841670419859125332.jpg
    62 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
اینم طرح ششم که البته اون چیزی که میخواستم نشد :|

Attachments

• لوگو6.png
    لوگو6.png
    17.8 KB · مشاهده: 34
طرح هفتم

Attachments

• 5 copy.png
    5 copy.png
    7.4 KB · مشاهده: 16
  • 5 copy 2.png
    5 copy 2.png
    6.7 KB · مشاهده: 14
فکر نمیکنم ایده ی خوبی باشه که لوگوی سایت فارسی بشه! اصلا به نظرم کار اشتباهیه، لوگوی سایت یه چیز اینترنشنال هستش و باید قابل فهم واسه همه ی دنیا باشه، درسته مطالب و همه چیز سایت فارسیه، اما دلیل نمیشه که لوگوی سایت هم فارسی باشه! شما به هر سایتی با هر زبانی که مراجعه کنی لوگو و اسمش انگلیسیه!
خواهشا مدیران صرف نظر کنند!

456_copy.jpg

یکی از علت های مهمی که من از سمبل هدف تو لوگوهام استفاده میکنم به خاطر معنی کلمه " سنتر" هست .

آخرین ویرایش:
اینم طرح منه البته تو کرل زدم و باید کمی روش کار کنم . یه کم بزکش کنم

Attachments

• بازیسنتر.jpg
    بازیسنتر.jpg
    46.4 KB · مشاهده: 19
اینم سومین کار من... بچه های اهل فن کسی نظری داره برای "س"؟!
attachment.php

Attachments

• bazi4.jpg
    bazi4.jpg
    105.3 KB · مشاهده: 397
  • bazi4.rar
    bazi4.rar
    37.9 KB · مشاهده: 4
دوستان دقت کنید بعد از این پست اگر طرحی اینجا گذاشته بشه که توی سایت پیوست نشده باشه با عرض شرمندگی پست طرف پاک می شه.
وقتی تصویر رو پیوست می کنید کار خاصی بعدش نمی خواد بکنید و خود به خود عکس یا فایل به پست شما اضافه می شه.

با تشکر از همکاری

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or