مسابقه شخصيت برتر ...

freedom

کاربر سایت
خب خب خب ....
انجمن مسابقات نداشتيم . گفتم همين جا بزنم . فعلا در مورد مسابقه توضيح زيادي نميدم . فقط شركت كنندگان رو انتخحاب كنيد تا بعد بقيه كار ها رو انجام بدم .

براي شروع مسابقه به 32 تا شخصيت بازي كه حداقل هر كدوم داراي 4 قابليت مشخص و به خصوص باشه نياز داريم .هر كدوم كه دوست داشتين رو بگين .
اينجوري :

مثلا : سم از بازي اسپلينتر سل .

توجه كنين . قابليت حد اقل چهار تا بايد باشه چون بعدا نياز ميشه . 32 تا كه كامل شد بهتون ميگم مسابقه چطوريه .

در ضمن . سعي كنين عكس شخصيتنو در سايز كوچيك بزارين . واسه جدول بندي ميخوام .

اینم 32 تا شخصیت

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg

حالا مسابقت چیه

سلام
من به اون لیستی که بالا گذاشتین اعتراض دارم
123.gif

چرا " تامی ورسیتی " ( GTA ) و " کین " و " رازیل " و " سونیک " و " کراش " و چنتایه دیگه توش نیستن ؟
105.gif

تازه اسم همون ها رو هم ننوشتین .
برا منی که کنسول باز نیستم خیلی هاشون نا آشنا هستن .

يه چيزي از اين بازي مشخصه كه هركي بايد يه شخصيت رو برداره منم
سم فيشر رو بر ميدارم
بعد از 32 تا شخصيت مي فهميم كه يه چيزي شبيه جام جهاني فوتباله و بايد گروه بندي و اينا بشه
تازه هنوز 6 يا 7 نفر بيشتر پست ندادن پس تا 32 نفر جمع شن خيلي مونده
حدس هايي كه من ميزنم فكر كنم بازي يه جوري باشه كه با قابليت هاي شخصيتمون بايد روي حريف رو كم كنيم.
اگه freedom جان از اول جريان بازي رو ميگفت اينجوري سردر گم نمي شديم

لطف میکنی اینا رو معرفی کنی؟ شخصیتهایی که تو هیچ بازی باهاشون بازی نکردیم هم بازین؟:cheesygri مثه اون زنیکه تو nfs یا اون دخمله که تو پرنس بود؟
این فایتهارو نیارید که دیگه خیلی پراکنده میشه! در ضمن قبل از کاراکترهای هر فایتی street fighters و کارکترهای snk هستن;)
سلام
من به اون لیستی که بالا گذاشتین اعتراض دارم
123.gif

چرا " تامی ورسیتی " ( GTA ) و " کین " و " رازیل " و " سونیک " و " کراش " و چنتایه دیگه توش نیستن ؟
105.gif

کدوم لیست:confused:
گردن فريمن!
سام فيشر
پرنس
دانته
كين
....
:eek::eek:یعنی باور کنم!!!!!!! اول فریمن رو نوشته بعد سام رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا خودم شصخیت انتخاب میکنم:
1- ریو هازوکی به دلیل مرام و معرفت و مردونگی و غیرت و تعصب. چشاش هم دنباله ناموس دیگرون نیست. بچه تر و فرزی هم هست و هوشش هم خوبه یه فن رو یه بار ببینه یاد میگیره:cheesygri
2- این کچله کیه؟ آهان 47 یا هیتمن یا هرچی به دلیله خونسردی شقاوت اعتماد به نفس و اینکه آدم رو دچار بحران شخصیت میکنه در ضمن شعورش میرسه که همینطوری مسلسل بگیره دستش همه رو بکشه پلیسا دخلش رو میارن. در کل آدمه:cheesygri
3- claire redfield به خاطر نقش آفرینی موفق در سری رزیدنت اویل و باور پذیر بودن نقش. نخ سوزن کد ورونیکا.محجبه هم هست:-":love:
4- ماریو: چون سیبیل داره. مرده. واسه ناموسش کله این جک و جونورا رو کله پا میکنه. غذای سالم و مقوی میخوره. تا حالا قارچ زیاد خورده ولی هرگز جر نخورده:D و آخریش اینکه بعد از 20 سال هنوز هم جذاب و سرگرم کنندس.:cheesygri
حالا جایزه من چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or