شمایی که میای مسابقه میزاری لااقل بدون می خوای چی کار کنیآقا قرار نيست هر كي يه ليست معرفي كنه . فقط شخصيت ها رو بگيد . البته ليستي كه سينا گفت رو من به حساب همين معرفي شخصيت ميزارم . فقط خواستم بقيه فكر ديگه اي نكنن . در ضمن سينا جون : بله! شخصيتها رو ميخوايم زياد كنيم . هرچي بيشتر بهتر . فقط شخصيت اول ها . حالا همه اين ليستي كه دادي شخصيت اول بودن؟؟؟؟؟؟؟؟
باب جونز هم اضاف شد .
در ضمن مهبد عكس اون ليست قديميه رو همش رو داد . بازم دستش طلا . ولي همون طور كه قرار گذاشتيم فيلمها حذفن . عكس شخصيتهاي فيلمي رو فاكتور ميگيريم .
زمان رو هم چون داره به مدارس ميخوره توش تجديد نظر ميكنم . شايد هموني كه mered گفت يعني هر هفته چند تا مسابقه رو بزاريم .
کاملا موافقماین جور مسابقه ها معمولا نتیجه اش مشخصه یا مکس پین برترین شخصیت میشه یا هیتمن یا پرنس!! قبلا هم تو سایت های دیگه (بازیکده و ...) انجام شده و یکی از همون هایی که گفتم انتخاب شدند
فقط خواهشا هر کاری میکنید پای Link , Cloud , Mario , Samus , Sephiroth و کلا شخصیت های معروف و بزرگ رو به این جور مسابقه ها باز نکنید که خیلی خنده دار میشه یکی مثل هیتمن بیاد لینک رو شکست بده
بین همونهایی مسابقه بزارید که تو ایران طرفدار دارن (همونهایی که گفتم به اضافه سم فیشر و اون یارو شخصیت دووم 3 و ... الطیر هم ظاهرا جدیدا اضافه شده!!!)
فکر نمیکنم link اینقدر دیگه نفرت انگیز باشه که اینطوری میگید!این مرتیکه ی لال
به نظر شما كسي كه مي خواد بياد،تو يه هفته وقت نداره بياد....حالا اصلا چندتا مسابقه با هم تو چند هفته برگزار شن و مثلا تو يه ماه شما وقت نمي كني بياي و به هر كدوم كه خواستي نظر بدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused:توجه داری که سال تحصیلی شروع شده. دیگه همه اونقدر کار دارن که کسی وقت نمیکنه به تاپیک نظر سنجی سر بزنه.
به نظر شما كسي كه مي خواد بياد،تو يه هفته وقت نداره بياد....حالا اصلا چندتا مسابقه با هم تو چند هفته برگزار شن و مثلا تو يه ماه شما وقت نمي كني بياي و به هر كدوم كه خواستي نظر بدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused: