مسابقه حدس زدن نام بازی ها(قوانین اول تاپیک خوانده شود)

_u_s_ . _o_ . G_or_

نکته: نقطه = . = فاصله!

آقا جان ما قاط زدیم درست بزار لطفا

اگه منظورت درجه سختیشه بگین تا کمک کنم. ولی اگه منظورت نوع و تایپ سواله آقا به جان شما من درست گذاشتم، تایپ زبان انگلیسی در بازی سنتر(فاصله ها و اعداد و سمبل ها...) همگی مشکل دارند و تا وقتی پست نوشته میشه مشکلی نیست ولی قاطی همدیگه میشن وقتی پست ارسال میشه...:(

_u_s_ for G_or_

وایسین تا بزارم

---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

Untitled.png - 39.8 Kb

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

وایسین تا بزارم

---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

Untitled.png - 39.8 Kb

بازی تا جایی که میدونم واسه ی apple و اندروید
همه ی کلمات تو عکس هست که باید مرتب بشن
اسم هم نمینویسم

وایسین تا بزارم

Untitled.png - 39.8 Kb

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

بازی تا جایی که میدونم واسه ی apple و اندروید
همه ی کلمات تو عکس هست که باید مرتب بشن
اسم هم نمینویسم

شما فکر کنم با تاپیک عکس قاطی گرفتین

نه اخه خود مصطفی گفت عکس بزارید اینم یجورشه دیگه

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

f_ _ _ _ _ _ _ _ _ r

سبک بازی چجوریه

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:59 PM ارسال شده بود ----------

fieldrunners:d

---------- نوشته در 05:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

این s اخرش بیخود بود:d

هووووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااا

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

ادمک ها کار نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or