A amir-b کاربر سایت Aug 9, 2014 #602 نوشته شده توسط Prince78: تاپیم میخابه. من یک اسم میگم G_a_ _im__at_r اسونه بیشتر... GoatSimulator بعدی رو خودت بزار
نوشته شده توسط Prince78: تاپیم میخابه. من یک اسم میگم G_a_ _im__at_r اسونه بیشتر... GoatSimulator بعدی رو خودت بزار
MK_COD کاربر سایت Aug 9, 2014 #604 نوشته شده توسط Prince78: S_i__s _o_ _V بیشتر... Saints Row IV نوشته شده توسط Prince78: تاپیم میخابه. من یک اسم میگم G_a_ _im__at_r اسونه بیشتر... یکم فرصت میدادی بهش تا پست منو بیینه بعد جدید میزاشتی! میتونست پستو ویرایش کنه و راهنمایی کنه! من الآن خیلی کنجکاوم اسم بازیو بفهمم! تا یه سخت کسی گذاشت نیاین سریع بگین تاپیک خوابید جدید بزارید! اگه همش همین اسمای ساده باشه که فایده نداره دیگه! آخرین ویرایش: Aug 9, 2014
نوشته شده توسط Prince78: S_i__s _o_ _V بیشتر... Saints Row IV نوشته شده توسط Prince78: تاپیم میخابه. من یک اسم میگم G_a_ _im__at_r اسونه بیشتر... یکم فرصت میدادی بهش تا پست منو بیینه بعد جدید میزاشتی! میتونست پستو ویرایش کنه و راهنمایی کنه! من الآن خیلی کنجکاوم اسم بازیو بفهمم! تا یه سخت کسی گذاشت نیاین سریع بگین تاپیک خوابید جدید بزارید! اگه همش همین اسمای ساده باشه که فایده نداره دیگه!