.Noctis. کاربر سایت Sep 16, 2012 #151 نوشته شده توسط mostafaamiri: dragone age:d بیشتر... نه نوشته شده توسط Meysam Raz: Dragon Age درسته e نداره بیشتر... حتی بدون e هم درست نیست جواب این نیست:d
نوشته شده توسط mostafaamiri: dragone age:d بیشتر... نه نوشته شده توسط Meysam Raz: Dragon Age درسته e نداره بیشتر... حتی بدون e هم درست نیست جواب این نیست:d
.Noctis. کاربر سایت Sep 16, 2012 #153 نوشته شده توسط HOSEINR: نگاه کن داداش بهم بگو بازی تو چه سبکیه قطعا پیدا میکنم. بیشتر... adventure
.Noctis. کاربر سایت Sep 16, 2012 #156 نوشته شده توسط amak: dr zhivago نیستش؟ بیشتر... نه نوشته شده توسط Meysam Raz: Dreamland بیشتر... نزدیک شدی ولی این نیست یکی دیگه اضافه میکنم تا خیلی زود پیدا شه D R _ _ _ _ A _ L آخرین ویرایش: Sep 16, 2012
نوشته شده توسط amak: dr zhivago نیستش؟ بیشتر... نه نوشته شده توسط Meysam Raz: Dreamland بیشتر... نزدیک شدی ولی این نیست یکی دیگه اضافه میکنم تا خیلی زود پیدا شه D R _ _ _ _ A _ L
.Noctis. کاربر سایت Sep 16, 2012 #159 نوشته شده توسط Meysam Raz: Dreamfall رشوه قبول میکنی؟:d بیشتر... بله درسته >:d<
Meysam Raz کاربر سایت Sep 16, 2012 #161 鬼 _ _ _武_ _ _者 شوخی کردم:d n _ _ _sha _ خییییییییلی این بازی رو دوست دارم
amak کاربر سایت Sep 16, 2012 #162 آقا بازی ژاپنی چینی اینا نیست ؟ اگه هست مطمعنم 9 حرفه و اسمشم sanguosha
Meysam Raz کاربر سایت Sep 16, 2012 #163 نوشته شده توسط amak: آقا بازی ژاپنی چینی اینا نیست ؟ اگه هست مطمعنم 9 حرفه و اسمشم sanguosha بیشتر... بازی که گفتی درست نیست اما میتونی پیداش کنی
نوشته شده توسط amak: آقا بازی ژاپنی چینی اینا نیست ؟ اگه هست مطمعنم 9 حرفه و اسمشم sanguosha بیشتر... بازی که گفتی درست نیست اما میتونی پیداش کنی
Meysam Raz کاربر سایت Sep 16, 2012 #165 نوشته شده توسط ArAg: onimshua دیگه داداش! بیشتر... درسته آخرین ویرایش: Sep 16, 2012