RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 25, 2012 #934 درسته. من برای 3 روز میرم البته فردا دیگه خودتون هم قوانین رو رعایت کنید.
James Bond کاربر سایت Aug 25, 2012 #937 آخه اين چيه نه تفنگش مشخصه نه هيولاش مشخصه نه آسمانش مشخصه نه محيط مشخصه !!! لابد بايد از روى حس ششم جواب داد !!!
آخه اين چيه نه تفنگش مشخصه نه هيولاش مشخصه نه آسمانش مشخصه نه محيط مشخصه !!! لابد بايد از روى حس ششم جواب داد !!!
$ Connor $ کاربر سایت Aug 25, 2012 #941 نوشته شده توسط jackbauer: State of Decay میدونم جوابم درسته. عکس بعدی !:d بیشتر... هیلو؟؟؟؟
mostafaamiri کاربر سایت Aug 25, 2012 #943 نوشته شده توسط jackbauer: درسته ! بیشتر... دم گوگل گرم فکر نمیکردم درست باشه :d از این به بعد عکساتو جوری بذار که گوگل نفهمه Spoiler [/IMG]
نوشته شده توسط jackbauer: درسته ! بیشتر... دم گوگل گرم فکر نمیکردم درست باشه :d از این به بعد عکساتو جوری بذار که گوگل نفهمه Spoiler [/IMG]
shekib کاربر سایت Aug 25, 2012 #945 دوستان یه خواهشی دارم عکسی رو این تغییرات شگرف رو در ان ایجاد می کنید وقتی یکی درست گفت عکس اصلی رو بزارید.خواهش می کنم.
دوستان یه خواهشی دارم عکسی رو این تغییرات شگرف رو در ان ایجاد می کنید وقتی یکی درست گفت عکس اصلی رو بزارید.خواهش می کنم.