Big Band کاربر سایت Aug 24, 2012 #916 شرمنده نتم از پشت بهم خنجر زد نمیتونم عکس بذارم Sent from my GT-S5570I using Tapatalk
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Aug 24, 2012 #917 نوشته شده توسط A.mason: شرمنده نتم از پشت بهم خنجر زد نمیتونم عکس بذارم Sent from my GT-S5570I using Tapatalk بیشتر... خب به یه نفر بگو که بذاره!
نوشته شده توسط A.mason: شرمنده نتم از پشت بهم خنجر زد نمیتونم عکس بذارم Sent from my GT-S5570I using Tapatalk بیشتر... خب به یه نفر بگو که بذاره!
$ Connor $ کاربر سایت Aug 25, 2012 #919 نوشته شده توسط R43: اینم تصویر بعدی بیشتر... Just Cause نیست؟؟
<^SIleNT^> کاربر سایت Aug 25, 2012 #923 alan wake ـه؟ اصلا تو بازی وانت بود؟ :d بابا به خدا اگه از xfire عکس بزارید توی گوگل پیدا نمیشه. آخه این چیه!:d
alan wake ـه؟ اصلا تو بازی وانت بود؟ :d بابا به خدا اگه از xfire عکس بزارید توی گوگل پیدا نمیشه. آخه این چیه!:d
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Aug 25, 2012 #924 نوشته شده توسط <^SIleNT^>: alan wake ـه؟ اصلا تو بازی وانت بود؟ :d بابا به خدا اگه از xfire عکس بزارید توی گوگل پیدا نمیشه. آخه این چیه!:d بیشتر... آفرین! چقد خوب تشخیص دادی! بخدا من فک کردم اون وانته اسلحه ست عکس بعدی رو بذار.
نوشته شده توسط <^SIleNT^>: alan wake ـه؟ اصلا تو بازی وانت بود؟ :d بابا به خدا اگه از xfire عکس بزارید توی گوگل پیدا نمیشه. آخه این چیه!:d بیشتر... آفرین! چقد خوب تشخیص دادی! بخدا من فک کردم اون وانته اسلحه ست عکس بعدی رو بذار.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 25, 2012 #925 تا به حال همش اشتباه بوده. به راهنمایی: بازی به تازگی تایید شده
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Aug 25, 2012 #927 FERYBAGHAL بیشتر... یه سوال ایا این بازی به تازگی تایید شده؟؟ تا به حال همش اشتباه بوده.:biggrin1: به راهنمایی: بازی به تازگی تایید شده :biggrin1: بیشتر... ده بابا اخه دقت کنید رو ماشین اونا زامبی هستن
FERYBAGHAL بیشتر... یه سوال ایا این بازی به تازگی تایید شده؟؟ تا به حال همش اشتباه بوده.:biggrin1: به راهنمایی: بازی به تازگی تایید شده :biggrin1: بیشتر... ده بابا اخه دقت کنید رو ماشین اونا زامبی هستن
FERYBAGHAL کاربر سایت Aug 25, 2012 #928 نوشته شده توسط R43: یه سوال ایا این بازی به تازگی تایید شده؟؟ ده بابا اخه دقت کنید رو ماشین اونا زامبی هستن بیشتر... شرمنده فکر کردم می گین تازه منتشر شده:dبرای چه کنسول هایی میاد؟ ---------- نوشته در 02:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 AM ارسال شده بود ---------- به وانتش می خوره the last of us باشه بعد شما می گین زامبی داره بعد تازه منتشر شد.چه بازی جدیدی زامبی تائید شده لابد zombi U:d
نوشته شده توسط R43: یه سوال ایا این بازی به تازگی تایید شده؟؟ ده بابا اخه دقت کنید رو ماشین اونا زامبی هستن بیشتر... شرمنده فکر کردم می گین تازه منتشر شده:dبرای چه کنسول هایی میاد؟ ---------- نوشته در 02:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 AM ارسال شده بود ---------- به وانتش می خوره the last of us باشه بعد شما می گین زامبی داره بعد تازه منتشر شد.چه بازی جدیدی زامبی تائید شده لابد zombi U:d