AM!R HOS3!N کاربر سایت Jul 17, 2012 #61 نوشته شده توسط amirhosein s.a: black بیشتر... درسته نوشته شده توسط amirhosein s.a: تازه این عکس مربوط به اولین مرحله blackبود بیشتر... بازم درسته
نوشته شده توسط amirhosein s.a: black بیشتر... درسته نوشته شده توسط amirhosein s.a: تازه این عکس مربوط به اولین مرحله blackبود بیشتر... بازم درسته
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 17, 2012 #64 نوشته شده توسط amirhosein s.a: بیشتر... Deus Ex قدیمی ! یه راهی هست راحت میشه تقلب کرد ! لول !
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 17, 2012 #68 دوستان دیگه از هر راهی که می شناسند تقلب نکنند.اینطوری دیگه تاپیک به فنا میره :d اگر دیدین دیگه داره رو اعصاب میره تقلب کنید :d اگر هم دید نه فقط کمی دقت و ... به دوستان هم پیشنهاد میکنم عکس رو کمی ویرایش کنید تا همینطوری بزارنش .
دوستان دیگه از هر راهی که می شناسند تقلب نکنند.اینطوری دیگه تاپیک به فنا میره :d اگر دیدین دیگه داره رو اعصاب میره تقلب کنید :d اگر هم دید نه فقط کمی دقت و ... به دوستان هم پیشنهاد میکنم عکس رو کمی ویرایش کنید تا همینطوری بزارنش .
AM!R HOS3!N کاربر سایت Jul 17, 2012 #70 تقلب خور این مسابقه ملس عکسا از این به بعد یه جوری ویرایشش کنید که نشه تقلب کرد:d
paxa کاربر سایت Jul 17, 2012 #71 نوشته شده توسط { KANE }: عکس رو الان نمی ذارم 24 ساعت مثل اینکه وقت دارما ! بیشتر... :dیه عکس بزار که تا ابد جوابش پیدا نیشه...
نوشته شده توسط { KANE }: عکس رو الان نمی ذارم 24 ساعت مثل اینکه وقت دارما ! بیشتر... :dیه عکس بزار که تا ابد جوابش پیدا نیشه...
gome کاربر سایت Jul 17, 2012 #73 من موندم میگید تقلب آسونه پس چه جوری میشه تقلب کرد؟ والا من که نفهمیدم
Sâlar کاربر سایت Jul 17, 2012 #74 نوشته شده توسط gome: من موندم میگید تقلب آسونه پس چه جوری میشه تقلب کرد؟ والا من که نفهمیدم بیشتر... به وسیله ی Serch By Image ـی گوگل !
نوشته شده توسط gome: من موندم میگید تقلب آسونه پس چه جوری میشه تقلب کرد؟ والا من که نفهمیدم بیشتر... به وسیله ی Serch By Image ـی گوگل !