LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 17, 2012 #19 نوشته شده توسط test84: Deep Black ؟ بیشتر... درست گفتید نوبت شماست !
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 17, 2012 #20 خوب من و test84 پستامون رو همزمان با هم دادیم.:d حالا ایشون بزارند.
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 17, 2012 #21 نوشته شده توسط R43: خوب من و test84 پستامون رو همزمان با هم دادیم.:d حالا ایشون بزارند. بیشتر... 2 دقیقه اختلاف بود .. !
نوشته شده توسط R43: خوب من و test84 پستامون رو همزمان با هم دادیم.:d حالا ایشون بزارند. بیشتر... 2 دقیقه اختلاف بود .. !
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 17, 2012 #23 نوشته شده توسط test84: دوستان خودتو بذارید من رد میشدم یه چیزی گفتم : ) بیشتر... زدی ترکوندی که یه چیز بزار ما بیشتر مشتاقیم شما تصویر بذاری !
نوشته شده توسط test84: دوستان خودتو بذارید من رد میشدم یه چیزی گفتم : ) بیشتر... زدی ترکوندی که یه چیز بزار ما بیشتر مشتاقیم شما تصویر بذاری !
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 17, 2012 #24 تصویر بعدی: سری معروفی هست و شخصیت خوبی هم داره.:d
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 17, 2012 #25 نوشته شده توسط R43: تصویر بعدی: سری معروفی هست و شخصیت خوبی هم داره.:d بیشتر... Evil 6 ؟! جون خودتون عکس های واضح بزارید !
نوشته شده توسط R43: تصویر بعدی: سری معروفی هست و شخصیت خوبی هم داره.:d بیشتر... Evil 6 ؟! جون خودتون عکس های واضح بزارید !
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 17, 2012 #26 درست بعدی تا حالا جواب غلط نداشتیم :d به غیر از starhwak ---------- نوشته در 01:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ---------- Evil 6 ؟! جون خودتون عکس های واضح بزارید ! بیشتر... درسته
درست بعدی تا حالا جواب غلط نداشتیم :d به غیر از starhwak ---------- نوشته در 01:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ---------- Evil 6 ؟! جون خودتون عکس های واضح بزارید ! بیشتر... درسته
AM!R HOS3!N کاربر سایت Jul 17, 2012 #27 نوشته شده توسط R43: اقا احسان فرمودند نمیتونن عکس بزارن و شما بزار خوب بعدی: بازیش پارسال عرضه شد. بیشتر... حداقل اسم عکس رو عوض میکردی
نوشته شده توسط R43: اقا احسان فرمودند نمیتونن عکس بزارن و شما بزار خوب بعدی: بازیش پارسال عرضه شد. بیشتر... حداقل اسم عکس رو عوض میکردی
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 17, 2012 #28 ببینم چه می کنید .. بازی ماله عهده تیرکمون شاه است ! البته از این سخت تر هم عکس داشتما .. آخرین ویرایش: Jul 17, 2012
AM!R HOS3!N کاربر سایت Jul 17, 2012 #29 نوشته شده توسط { KANE }: به نظر شما این عکس دوام میاره ؟! بیشتر... RC Pro AM :d ---------- نوشته در 01:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط bardi ya: کی میتونه این بازی رو حدس بزنه : سخت است / آسون نیست / زیاد میمیری / زیاد زنده نمیمونه / معتادش میشی / و ..... بیشتر... [h=3]Demon's Souls :d[/h]
نوشته شده توسط { KANE }: به نظر شما این عکس دوام میاره ؟! بیشتر... RC Pro AM :d ---------- نوشته در 01:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط bardi ya: کی میتونه این بازی رو حدس بزنه : سخت است / آسون نیست / زیاد میمیری / زیاد زنده نمیمونه / معتادش میشی / و ..... بیشتر... [h=3]Demon's Souls :d[/h]
GodΩΩWar کاربر سایت Jul 17, 2012 #30 دوستان مثه اینکه فوانینو نخوندن ... یبار برین چک کنید بعد بیاین پست بدین ...