shekib کاربر سایت Aug 4, 2012 #436 حتما به سن من قد نمیده وگرنه می فهمیدم روز تولد من تو دوران ژوراسیک ولی از ظاهر عکس معلومه برای قبل دوران ژوراسیک:dبزار از داش T_REX بپرسم شاید بابابزرگش درباره ی این بازی بهش گفته باشه:d
حتما به سن من قد نمیده وگرنه می فهمیدم روز تولد من تو دوران ژوراسیک ولی از ظاهر عکس معلومه برای قبل دوران ژوراسیک:dبزار از داش T_REX بپرسم شاید بابابزرگش درباره ی این بازی بهش گفته باشه:d
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 4, 2012 #437 نوشته شده توسط Lucifer1992: وارکرفت سوم شخصه:d بیشتر... نه هیچکدومش نیست!!:d یه راهنمایی دیگه که بازی انحصاری PC بود!!
نوشته شده توسط Lucifer1992: وارکرفت سوم شخصه:d بیشتر... نه هیچکدومش نیست!!:d یه راهنمایی دیگه که بازی انحصاری PC بود!!
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 4, 2012 #439 نوشته شده توسط hdxc: پس DinoCrisis هم نیست بیشتر... نه اینم نیست!! یه راهنمایی دیگه,بازی مال سال 98 بود!!
نوشته شده توسط hdxc: پس DinoCrisis هم نیست بیشتر... نه اینم نیست!! یه راهنمایی دیگه,بازی مال سال 98 بود!!
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 4, 2012 #442 نوشته شده توسط tempest: Heretic II نیست احیانا؟؟ بیشتر... ایول,درسته! دمت گرم!
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 4, 2012 #444 اگه این دوست تازه واردمون که جواب رو درست گفتن قرار نیست عکس بذارن باز من خودم بذارم؟؟؟:d
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 4, 2012 #450 نوشته شده توسط tempest: حق منو ضایع کردید!!می ذارم.یه چند لحظه صبر کنید. بیشتر... شرمنده دوست عزیز,فکر کردم قرار نیست عکس بذاری!!! معذرت میخوام!!
نوشته شده توسط tempest: حق منو ضایع کردید!!می ذارم.یه چند لحظه صبر کنید. بیشتر... شرمنده دوست عزیز,فکر کردم قرار نیست عکس بذاری!!! معذرت میخوام!!